Bjk Nevzat Demir Tesisleri

Bjk Nevzat Demir Tesisleri

Son dakika BJK Nevzat Demir Tesisleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BJK Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BJK Nevzat Demir Tesisleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bjk Nevzat Demir Tesisleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bjk nevzat demir tesisleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 701 bjk nevzat demir tesisleri haberi bulunmuştur. Tüm bjk nevzat demir tesisleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini uzattı
Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini uzattı Siyah-beyazlı kulüp genç oyuncunun sözleşmesini 2026-27 sezonu sonuna kadar uzattı.
16.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı!
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı! Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Joe Worrall, takımla ilk antrenmanına çıktı.
6.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal geri döndü!
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal geri döndü! Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken, kadro dışı bırakılan isimlerden Rachid Ghezzal takımla birlikte çalıştı.
31.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara... Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.
3.07.2023 Beşiktaş
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın gollerinden sonra "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir' Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.
27.03.2023 Beşiktaş
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutmayı planlayan Hollandalı golcü Wout Weghorst’ta gerçekler ortaya çıktı.
10.01.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş transferlere değil eldekilere baktı 5 futbolcu için ekstra mesai harcadı
Şenol Güneş transferlere değil eldekilere baktı 5 futbolcu için ekstra mesai harcadı Süper Lig'de ikinci Beşiktaş dönemine Ümraniyespor maçıyla merhaba diyen ve Galatasaray derbisini kaybeden Şenol Güneş'in 5 futbolcu üzerinde çalışmalara başladı.
22.11.2022 Beşiktaş
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama...
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama... Beşiktaş'ın 1,5 yıllık kontrat imzaladığı Şenol Güneş'in yardımcılığını Eren Şafak yapacak. Siyah-beyazlı takımda bir dönem forma giyen Real Madrid efsanesi Guti Hernandez, sosyal medya hesabından Şenol Güneş paylaşımı yapması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi... Güven Yalçın ve Larin'la yollarını ayırdıktan sonra forvet hattına en az iki takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a Muleka ve Weghorst'tan kötü haber geldi.
1.07.2022 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın ismini açıkladı! '2-3 gün içerisinde bitecek'
Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın ismini açıkladı! '2-3 gün içerisinde bitecek' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi; Weghorst, Muleka ve Tayfur Bingöl'ün ismini vererek "Çok uzayacağını sanmıyorum. 2-3 gün içinde bitmesi lazım." açıklamasında bulundu.
28.06.2022 Beşiktaş
Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a 2 yıldızdan güzel haber
Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'a 2 yıldızdan güzel haber Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Pjanic ve Josef de Souza antrenmanlara başladı.
28.03.2022 Beşiktaş
Kamp kadrosu açıklandı! Beşiktaş'ta 6 eksik
Kamp kadrosu açıklandı! Beşiktaş'ta 6 eksik Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Oğuzhan, Josef, N’Koudou, Rosier ve Mert Günok'un yanı sıra kart cezalısı Pjanic kadroda yer almadı.
13.02.2022 Beşiktaş
Pjanic ve Josef de Souza antrenmanda yok!
Pjanic ve Josef de Souza antrenmanda yok! Kritik Hatay deplasmanına gidecek olan Beşiktaş'ta Pjanic ve Josef de Souza antrenmanda yer almadı.
27.10.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın ilk hazırlık maçı Başakşehir'le
Beşiktaş'ın ilk hazırlık maçı Başakşehir'le Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın hazırlık maçlar programı belli oldu.
16.07.2021 Beşiktaş
Salih Uçan'dan sonra Kenan Karaman da Beşiktaş'ta
Salih Uçan'dan sonra Kenan Karaman da Beşiktaş'ta Beşiktaş, bonservisi elinde olan milli yıldız Kenan Karaman'la anlaşmaya vardı.
5.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Meydanı'nda şampiyonluk kutlamaları başladı!
Beşiktaş Meydanı'nda şampiyonluk kutlamaları başladı! Süper Lig'de 2020-2021 sezonu perdesi resmen kapandı. 42 haftalık dev maratonda Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı şampiyonluk kutlamaları için Beşiktaş Meydanı'na akın etti.
15.05.2021 Futbol
"Beşiktaş bu yarışın en büyük favorisidir"
"Beşiktaş bu yarışın en büyük favorisidir" Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza 'Şampiyonluk yarışında en büyük favori biziz' dedi.
23.02.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan 3 yıldız hakkında açıklama
Beşiktaş'tan 3 yıldız hakkında açıklama Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'tan Cenk Tosun, Rıdvan Yılmaz ve Ghezzal açıklaması geldi.
19.02.2021 Beşiktaş
Kayserispor kadrosu açıklandı! 4 eksik var
Kayserispor kadrosu açıklandı! 4 eksik var Beşiktaş'ın Kayserispor kafilesi belli oldu. Kadroda 4 eksik var.
2.01.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Bjk Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bjk nevzat demir tesisleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.