Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!

Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.

Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları devam eden ve dünkü idmana da çıkmayan iki beki Valentin Rosier ve Arthur Masuaku’nun zorlu mücadelede forma giymeyeceği bildirildi. Defans hattı için birçok formasyon deneyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın derbiye Onur-Necip-Amartey-Umut dörtlüsü ile çıkabileceği öğrenildi.

Beşiktaş’ta ayrıca Omar Colley’in MR’ı çekilirken sağ dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edildiği açıklandı. Tecrübeli stoperin ağlarılarının devam ettiği, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın oyuncu için son kararı maç saatinde vereceği bildirildi. Bu sezon 17 maça çıkan Colley, attığı 4 golle skor katkısı vermişti.

Öte yandan sakatlığı devam eden Rashica dünkü idmanda yer almadı. Siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun da derbinin kadrosuna alınmayacağı açıklandı.

BAŞKAN TAKIMLA TANIŞACAK

Beşiktaş’ta cumartesi günü yapılan seçimde Serdal Adalı’yı geçerek başkanlık koltuğuna oturan ve ardından salı günü Fransa’ya giden Hasan Arat dün Türkiye’ye döndü. Siyah-beyazlı kulübün yeni patronunun bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, Fenerbahçe ile oynayacak derbi öncesinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve oyuncularla buluşacağı öğrenildi. Tanışma toplantısında, Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba’nın da yer alacağı bildirildi.

Haberin Devamı