Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün

Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün

Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın gollerinden sonra "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" paylaşımında bulundu.

Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oldu. Siyah-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü ve 51. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrılarak tarihi bir zafere imza attı.

NEVZAT DEMİR TESİSLERİ'NDE BÜYÜK COŞKU

Bu galibiyet, siyah-beyazlı taraftarlar arasında adeta bayram sevinci yarattı. Taraftarlar, Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı. Ümraniye'ye gelen siyah-beyazlı taraftarlar, takıma uzun süre tezahüratta bulunurken, karşılaşmada 2 gol atan kaptan Cenk Tosun ile Salih Uçan, takım otobüsünden inerek Beşiktaş sempatizanlarını selamladı.

EBRAR KARAKURT'DAN ÇILGIN SEVİNÇ

Beşiktaşlı taraftarlığıyla bilinen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, derbi zaferinin ardından büyük coşku yaşadı. Sosyal medya hesabından sevinç anlarını paylaşan başarılı sporcunun o görüntüleri viral oldu.

'REDMOND'IN KRAMPONUNU BENİM YERİME DE ÖPÜN'

Ebrar iki golün ardından "Cenk Tosun diyeceksiniz!", üçüncü gol sonrası "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" ve son olarak "O kadar çok gol atıyoruz ki takip edemiyorum artık" şeklinde paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

NOVARA'DA FORMA GİYİYOR

Milli voleybolcu, İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'da forma giyiyor. Bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren Ebrar Karakurt'un sözleşmesi bu yıl haziran ayında sona eriyor.

Redmondın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün