Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...

Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...

Güven Yalçın ve Larin'la yollarını ayırdıktan sonra forvet hattına en az iki takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a Muleka ve Weghorst'tan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...

Santrfor arayışında tamamen Wout Weghorst ismine odaklanan ve bu transferi ıslak imza hariç bitirme noktasına getiren Beşiktaş Yönetimi, Burnley kulübüyle satın alma opsiyonu üzerinde henüz görüş birliğine varamadı. Siyah-beyazlılar bu nedenle her konuda anlaşma sağlanan Hollandalı oyuncuyu rötarlı olarak İstanbul’a getirecek.

Burnley ile kiralama için el sıkışan Kartal, satın alma opsiyonu konusundaki görüşmelerde son aşamaya geldi. Pazarlıkların kısa süre içinde olumlu veya olumsuz sonuca bağlanacağı ifade edildi. Wout Weghorst dışında Jackson Muleka ile de görüşen ve Kongolu oyuncu üzerinde Burnley ile rakip olan Beşiktaş, maddi sıkıntılar nedeniyle İngiliz ekibiyle bir bilek güreşine girmeyecek.

Muleka transferinde Burnley’in Standard Liege’e sunduğu teklife yanaşması zor olan siyah-beyazlı kulüp, tüm enerjisiyle Weghorst’a yoğunlaştı. Cenk Tosun’la da sözleşme imzalamak üzere olan Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael’in mutlaka kadrosunda görmek istediği Weghorst’u en kısa sürede İstanbul’a getirmeye çalışıyor.

Bu arada siyah-beyazlıların bazı genç golcülerle de yakından ilgilendiği ve Weghorst’tan sonra hücum bölgesine bir takviye daha yapabileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

RİVA'DAN ÜMRANİYE'YE

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Kartal, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki sahaların bakıma alınması nedeniyle dün ilk çalışmasını Riva’da bulunan TFF Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Valerien Ismael yönetimindeki antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra gruplar halinde taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı bildirildi. Günün ikinci antrenmanı için Ümraniye’ye geçen siyah-beyazlı oyuncuların salonda kuvvet artırıcı çalışmalar üzerinde durduğu aktarıldı.

YENİ SEZON FORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Beşiktaş’ın merakla beklenen yeni sezon formaları görücüye çıktı. Siyah-beyazlı kulüp, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3 farklı formayı tanıttı. İnternet sitesinden yapılan açıklamada kulübün 120. yılının da kutlanmaya başlayacağı yeni sezonda “#SiyahBeyazınPeşinde” sloganıyla formalarda dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapıldı. Yetişkin formaları 599, genç formaları 509, bebek forma seti 629, çocuk forma seti ise 679 liradan satışa çıkarıldı.

Haberin Devamı