Bilal Meşe

Bilal Meşe

Son dakika Bilal Meşe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilal Meşe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilal Meşe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilal Meşe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilal meşe gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 bilal meşe haberi bulunmuştur. Tüm bilal meşe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler Beşiktaş'ın Pendikspor'a 4-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından spor yazarları köşelerinde maçı değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımdaki dağınıklığa dikkat çekilirken Bilal Meşe: 'Pendikspor’dan koca Kartal dört gol yer mi, biri bunu açıklasın?' ifadelerini kullandı.
21.01.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı sonrası Rumen teknik adamın İsmail Kartal'a cevabı olay olmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Sumudica'yı sert bir dille eleştirdi. İşte o yazı...
18.01.2024 Fenerbahçe
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin' Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi usta kalemler değerlendirdi. Milliyet'in duayen ismi Bilal Meşe, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna hayran kaldı.
14.01.2024 Şampiy10
Maçın rötarlı başlamasına kızdı: Bu nasıl sorumsuzluk, ayıptır!
Maçın rötarlı başlamasına kızdı: Bu nasıl sorumsuzluk, ayıptır! UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana'yı deplasmanda 2-0 yenerek Neftçi Bakü ile eşleşen Beşiktaş'ta stada gelen taraftarların meşaleleri sahaya atması spor yazarlarından Bilal Meşe'yi oldukça kızdırdı...
4.08.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı'
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı' Transfer çalışmaları devam ederken Süper Lig ekipleri yeni isimleri kadrolarına katmaya devam ediyor. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde dört büyüklerin transfer çalışmalarını değerlendirdi. İşte Meşe'nin 'Paran varsa yaparsın' başlıklı yazısı...
13.07.2023 Süper Lig
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin? 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan karşısında etkili futbol oynamasına rağmen güçlü rakibine 2-0 kaybeden Türkiye Milli Takımı'nda kadro tercihleri sebebiyle Stefan Kuntz'a sert eleştiriler gelirken, Bilal Meşe'nin 'Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından yazar yorumları...
29.03.2023 Futbol
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
"Dua edin Mert'e kuş misali uçup gidecekti"
"Dua edin Mert'e kuş misali uçup gidecekti" Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş, Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar yeni transferlerinin forma giydiği maçta rakibini 2-1 mağlup etti. Spor yazarları yeni transferleri mercek altına alırken, deneyimli oyuncuya eleştiri geldi.
6.03.2023 Beşiktaş
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı? Arda Turan futbolu bıraktı mı? 35 yaşındaki Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı. Galatasaray altyapısından profesyonel olan Arda Turan, sırasıyla Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona, Başakşehir ve Galatasaray formalarını giymişti. Peki, Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
12.09.2022 Şampiy10
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz' Galatasaray ile kontratı sona eren tecrübeli futbolcu Arda Turan Candaş Tolga Işık'ın programında Domenec Torrent hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
29.06.2022 Galatasaray
Ali Koç daha yeni sözleşme imzalamıştı! Şansal Büyüka bombaladı 'Beleşçi gibi bekliyor'
Ali Koç daha yeni sözleşme imzalamıştı! Şansal Büyüka bombaladı 'Beleşçi gibi bekliyor' Dün akşam iki ezeli rakibin Vodafone Park'ta puanları paylaşmasının ardından spor yorumcuları derbinin kritiğini yaparken, duayen gazeteci Şansal Büyüka'nın Fenerbahçeli yıldızı sert bir şekilde eleştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Ali Koç'un yeni sözleşme imzaladığı tecrübeli futbolcuyu topa tutan Büyüka tecrübeli kanat forvete 'Beleşçi' yakıştırması yaparken, Bilal Meşe'nin Valerien İsmael'i hedef alması ise Beşiktaş cephesinde ilgi uyandırdı.
9.05.2022 Beşiktaş
İki yıldızı İsmael'e şikayet etti! 'Sen nasıl bir profesyonelsin?'
İki yıldızı İsmael'e şikayet etti! 'Sen nasıl bir profesyonelsin?' Trabzonspor - Beşiktaş maçından sonra özellikle siyah beyazlı oyuncuların sergiledikleri performansları eleştiren yazarlar iki futbolcuya ayrı parantez açtı. İşte Atilla Gökçe, Bilal Meşe, Cemal Ersen ve diğer usta isimlerin yorumları...
4.04.2022 Beşiktaş
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...'
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...' Dün akşam Vodafone Park'ta Altay'ı 1-0'lık skorla yenmeyi başaran Beşiktaş'ta gol problemlerinin henüz çözülmemesi Önder Karaveli hakkında olumsuz eleştirileri de beraberinde getirdi. İşte Beşiktaş - Altay karşılaşmasının yazar yorumları...
20.02.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de büyük tehlike! UEFA'dan yaptırım...
Fenerbahçe'de büyük tehlike! UEFA'dan yaptırım... Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayıp zirvenin çok gerisinde kalan, Ziraat Türkiye Kupası'na erken havlu atan Fenerbahçe, Giresunspor galibiyetiyle moral buldu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli kulübü bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekti.
17.02.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'un itirafı sonrası ortalık karıştı! 'Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ı kovmanın bedeli ağır oldu...'
Ali Koç'un itirafı sonrası ortalık karıştı! 'Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ı kovmanın bedeli ağır oldu...' Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un 'Aykut Kocaman' itirafı sonrası ortalık karrıştı. Ali Koç döneminde yaşanan teknik direktör istikrarsızlığı son olarak Vitor Pereira devam etti. Sarı-lacivertli kulübün bir numaralı ismi Ali Koç geçtiğimiz gün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "2018/19 sezonunda dönüp baktığım zaman belki de o zamanki hocamız sayın Aykut Kocaman'ı görevde tutup bir sezon daha devam etmek daha doğru karar olabilirdi. Çok fazla taşı yerinden oynattık. Ancak hatalarımızı başkasına yüklemedik" ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe'deki sorunu Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarlarından Bilal Meşe kaleme aldı.
10.02.2022 Fenerbahçe
Eşofmanları çıkarıp takım elbise giyecek ortada ne Torrent kalacak ne Burak Elmas! Fatih Terim geri dönüyor
Eşofmanları çıkarıp takım elbise giyecek ortada ne Torrent kalacak ne Burak Elmas! Fatih Terim geri dönüyor Giresunspor mağlubiyetinden sonra Fatih Terim ile yollarını ayırıp Domenec Torrent'le anlaşmaya varan, dün Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra istifası istenen Burak Elmas ve yönetimi tam bir panik havası yaşarken, duayen yazarlardan Bilal Meşe'nin 'Fatih Terim' iddiası Galatasaray kulislerinin hareketlenmesine neden oldu. İşte Meşe'nin o yazısı...
21.01.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta UEFA'dan gelen para menajer Ahmet Bulut'a gitmiş!
Beşiktaş'ta UEFA'dan gelen para menajer Ahmet Bulut'a gitmiş! Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet'yen Bilal Meşe'ye verdiği röportajda çok çarpıcı ifadelere yer verdi.
5.12.2019 Beşiktaş
Atiba'da doktor raporu varmış
Atiba'da doktor raporu varmış Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncu hamlelerinde geç kaldığı için eleştiri konusu olmuştu.
19.09.2019 Beşiktaş
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü'
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü' Arda Turan, Buket Aydın'ın sunduğu 'Buket Aydın ile 40' programının konuğu oldu.
4.04.2019 Televizyon
Mustafa Denizli: İki teklif aldım
Mustafa Denizli: İki teklif aldım Türk antrenörlerinin ordinaryüsü Mustafa Denizli, Milliyet'ten Bilal Meşe ve Nevzat Dindar'a konuştu.
1.12.2018 Kasımpaşa Spor
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Meşe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilal meşe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.