Şansal Büyüka

Şansal Büyüka

Son dakika Şansal Büyüka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şansal Büyüka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şansal Büyüka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şansal Büyüka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şansal büyüka gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 şansal büyüka haberi bulunmuştur. Tüm şansal büyüka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'daki krizi açıkladı: 1,5 milyon euro'sunu dolandırmışlar
Galatasaray'daki krizi açıkladı: 1,5 milyon euro'sunu dolandırmışlar Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 3-1 kaybeden Galatasaray'da Okan Buruk'un oyuncu tercihlerinin yanı sıra saha içi müdahalelerinde yetersiz kalması camiada yüksek seslerin çıkmasını sağlarken, duayen yorumcu Şansal Büyüka'nın derbinin ardından Rıdvan Dilmen'in iddiasını alıntılayarak 'Evet yıldız futbolcu bu dolandırılma olayından etkilenmiş olabilir' sözleri Sarı Kırmızılı kulüpte bomba etkisi yarattı.
2.05.2023 Galatasaray
Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etti! 'Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak torunun yaşındaki çocuk...'
Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etti! 'Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak torunun yaşındaki çocuk...' Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e takıldığı haftada Kadıköy'de İstanbulspor'u yenemeyen ve hayati derecede önemli olan 2 puanı elinin tersiyle iten Fenerbahçe'de Jorge Jesus hakkında çok sert eleştiriler yapılıyor. 343 Digital programında yaptığı açıklamalarda camiada dikkat çeken Şansal Büyüka, 4 yıldıza parantez açarak 'Bunlar Fenerbahçe'de oynayabilecek kaliteli futbolcular' derken, duayen ismin Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etmesi ise bir hayli ilgi uyandırdı.
26.04.2023 Fenerbahçe
Şansal Büyüka onun için 'malulen emekli' demişti! 3 kulüpten teklif aldı gidiyor
Şansal Büyüka onun için 'malulen emekli' demişti! 3 kulüpten teklif aldı gidiyor Sezon başında Galatasaray'la masaya oturup prensip anlaşmasına varmasına rağmen, Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli futbolcunun sergilediği performans camiada hayal kırıklığı yarattı. 20 maçta 2 gol 1 asistlik istatistik yakalayan 30 yaşındaki forvetin İtalya'ya geri gönderileceği öğrenilirken, ünlü yorumcu Şansal Büyüka'nın 'malulen emekli' yakıştırması yaptığı oyuncunun bazı Serie A kulüpleriyle görüşmelere başladığı belirtildi.
13.04.2023 Fenerbahçe
Taraftarları isyan ettiren 4 futbolcuyu açıkladı: Fantezi yaratıp duruyorsun hocam?
Taraftarları isyan ettiren 4 futbolcuyu açıkladı: Fantezi yaratıp duruyorsun hocam? Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1'le geçerken, Beşiktaş ise Vodafone Park'ta Giresunspor'u 3-1 yenmeyi başardı. Usta yorumcu Şansal Büyüka Sarı Lacivertli kulüpte yaşanan son gelişmeler hakkında çarpıcı analizlerde bulunurken, ünlü yazarın Jorge Jesus hakkında sarfettiği ifadeler ise büyük dikkat çekti. İşte o yazı...
12.04.2023 Fenerbahçe
'Galatasaray'ın yıldızı için 'Sen 4 milyon euro etmezsin' diyorsun gidip Samet Akaydın'ı transfer ediyorsun Ali Koç'
'Galatasaray'ın yıldızı için 'Sen 4 milyon euro etmezsin' diyorsun gidip Samet Akaydın'ı transfer ediyorsun Ali Koç' Süper Lig'in 27.haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçını 4-2 kaybeden Sarı Kanaryalarda Ali Koç ile Jorge Jesus arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi. Alınan mağlubiyetle birlikte Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de duayen yazar Şansal Büyüka, hem Koç'u hem de Jesus'u eleştirirken, ünlü yorumcunun transfer politikası hakkında '5 yıldır aynı hatalar yapılıyor' sözleri ise bir hayli dikkat çekti.
5.04.2023 Fenerbahçe
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin? 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan karşısında etkili futbol oynamasına rağmen güçlü rakibine 2-0 kaybeden Türkiye Milli Takımı'nda kadro tercihleri sebebiyle Stefan Kuntz'a sert eleştiriler gelirken, Bilal Meşe'nin 'Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından yazar yorumları...
29.03.2023 Futbol
Jorge Jesus hakkında zehir zemberek sözler: Sezon başında parlattığın oyuncuyu şimdi paslandırıyorsun
Jorge Jesus hakkında zehir zemberek sözler: Sezon başında parlattığın oyuncuyu şimdi paslandırıyorsun Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yendikten sonra UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya 2-0'luk skorla kaybeden Fenerbahçe rövanşı beklemeye koyulurken, ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka'nın Jorge Jesus hakkında kullandığı ifadeler Sarı Lacivertli camiada şok etkisi yarattı. İşte Büyüka'nın o sözleri...
14.03.2023 Fenerbahçe
Şansal Büyüka: İcardi her maçta ya gol yapıyor ya da asist yapıyor
Şansal Büyüka: İcardi her maçta ya gol yapıyor ya da asist yapıyor Süper Lig'in 23.hafta maçında Trabzonspor'u evinde 2-1'lik skorla deviren ve puanını 54'e yükselten Galatasaray'da 12'de 12 sevinci yaşanırken, ünlü yorumcu Şansal Büyüka'nın İcardi'nin yanında Mertens'i çok beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Büyüka'nın derbi analizi...
6.02.2023 Galatasaray
Şansal Büyüka'dan Jorge Jesus'a: Rakip Adana Demir diye korkuyor musun?
Şansal Büyüka'dan Jorge Jesus'a: Rakip Adana Demir diye korkuyor musun? Süper Lig'in 22. hafta maçında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalarak hayati derecede 2 puan kaybeden Fenerbahçe'de mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a olan öfke dinmezken, 90 dakikanın ardından Şansal Büyüka ve Ercan Güven'in Jorge Jesus'un kadro tercihi hakkında yaptıkları eleştiriler büyük dikkat çekti. İşte 1-1 biten karşılaşmanın ardından yazar yorumları...
3.02.2023 Fenerbahçe
4-0'lık maça damga vurdu! 'Okan Buruk'u gerçekten tebrik ediyorum'
4-0'lık maça damga vurdu! 'Okan Buruk'u gerçekten tebrik ediyorum' Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda Giresunspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da 10'da 10'un sevinci yaşanırken, başarılı teknik adam Okan Buruk'un adaletli forma dağıtması Sarı Kırmızılı camiada büyük mutluluk yaratıyor. 90 dakikanın ardından ünlü futbol yorumcuları Torreira'ya tam not verirken, Şansal Büyüka'nın 'Giresunspor bu futbolu ve mücadelesi ile Galatasaray’dan puan değil, ancak nasihat alırdı' ifadeleri dikkat çekti.
29.01.2023 Galatasaray
Ali Koç'u istifa ettirecek sözler! 6 futbolcunun ismini verdi: Bunları nasıl transfer ettin?
Ali Koç'u istifa ettirecek sözler! 6 futbolcunun ismini verdi: Bunları nasıl transfer ettin? Süper Lig'in 19.haftasında lider Galatasaray evinde Hatayspor'u 4-0'la geçerken, Beşiktaş'ın Konya deplasmanından 3 puanla dönmesi Siyah Beyazlı camiada büyük mutluluk yarattı. Bunalımlı günler geçiren ve yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynayan Gaziantep FK karşısında oldukça zorlanan Fenerbahçe, oynadığı futbolla sınıfta kalırken, duayen yorumcu Şansal Büyüka'nın 6 Fenerbahçeli oyuncunun ismini verip 'İşte Galatasaray'la aradaki kalite farkı bu' sözleri Ali Koç-Jorge Jesus cephesinde bomba etkisi yarattı.
17.01.2023 Fenerbahçe
İki yıldızın kariyerini bitirdi Fenerbahçe camiasını isyan ettirdi: Bu adamlar nerede Jesus?
İki yıldızın kariyerini bitirdi Fenerbahçe camiasını isyan ettirdi: Bu adamlar nerede Jesus? Süper Lig'de oynadığı büyük maçlarda puan alamamanın yanı sıra Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a gol dahi atamayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus topa tutulurken, ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka'nın 'Bu iki yıldız nerede?' göndermesi camiada oldukça dikkat çekti. Sarı Lacivertli takımın Muslera'sı, Mertens'i, İcardi'si olmadığını belirten Büyüka, Ali Koç'a mesaj gönderirken, duayen yazarın "Barış Alper’i bu noktaya taşıyanları... Tebrik ediyorum." ifadeleri ise takdir topladı.
11.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Son Dakika! Jorge Jesus derbinin faturasını kesti! 4 yıldız kadro dışı...
Fenerbahçe'de Son Dakika! Jorge Jesus derbinin faturasını kesti! 4 yıldız kadro dışı... Süper Lig'in 18.haftasında Galatasaray'la karşı karşıya gelen ve Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, İcardi'nin gollerine engel olamayarak sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ilk 11'de denediği futbolcuların hemen hemen hiçbiri beğenilmedi. Oyuna sonradan giren İrfan Can Kahveci de eleştirilerden nasibini alırken, ünlü yorumcu Şansal Büyüka'nın 'Hiç mi akıllanmazsın sen?' ifadeleri ise Sarı Lacivertli camiada bomba etkisi yarattı.
9.01.2023 Fenerbahçe
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Şansal Büyüka'dan deprem etkisi yaratan tahmin! 'Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı...'
Şansal Büyüka'dan deprem etkisi yaratan tahmin! 'Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı...' Süper Lig'in 14.hafta maçlarından sonra 'Dobra Dobra' köşesinde dikkat çeken ifadeler kullanan Şansal Büyüka, şampiyonluk yarışına değinerek 'Artık rüzgar tersine döndü' dedi. Jorge Jesus'un kaliteli bir hoca olduğunu fakat elindeki kadronun o kadar kaliteli olmadığını belirten Büyüka'nın 'Fenerbahçe'ye mutlaka iyi bir golcü gerek' çağrısı ise dikkat çekti.
15.11.2022 Galatasaray
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur'
Şansal Büyüka Abdullah Avcı'nın en hatalı transferini açıkladı! 'Yedek kulübesinde oturur' 'Dobra Dobra' köşesinde yaptığı analizlerle Süper Lig'in 13.haftasını yorumlayan Şansal Büyüka, Abdullah Avcı'nın transferdeki en büyük yanlışını açıkladı.
9.11.2022 Süper Lig
Şansal Büyüka'nın yorumu Galatasaraylıları ayağa kaldırdı: Batshuayi'nin kırmızısına skandal diyorsun ama...
Şansal Büyüka'nın yorumu Galatasaraylıları ayağa kaldırdı: Batshuayi'nin kırmızısına skandal diyorsun ama... Süper Lig'in 14.hafta karşılaşmasında Ülker Stadı'nda Sivasspor'la karşı karşıya gelen ve ikinci yarıda Batshuayi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe'de 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanırken, ünlü yorumcu Şansal Büyüka'nın 90 dakika analizi Galatasaray camiasının tepkisini çekti. İşte Fenerbahçe - Sivasspor maçının ardından yansımalar...
8.11.2022 Fenerbahçe
Başakşehir maçından sonra olay ifadeler! 'Var mı böyle bir babayiğit?'
Başakşehir maçından sonra olay ifadeler! 'Var mı böyle bir babayiğit?' Süper Lig'in 11.haftasını değerlendiren ve Fenerbahçe hakkında Jorge Jesus'a ayrı bir parantez açan Şansal Büyüka, Portekizli teknik adamla ilgili övgü dolu sözler kullandı. Başakşehir maçında yaptığı oyuncu değişikliklerine değinen Büyüka, Jesus'un bu hamlelerini oldukça beğenirken ünlü yorumcusunun köşe yazısında 'Var mı böyle bir babayiğit' ifadeleri ise Sarı Lacivertli camiada alkış topladı.
26.10.2022 Fenerbahçe
Herkes alkış aldı 3 futbolcu hariç: İnat edip oynatırsan işte böyle ecel terleri dökersin
Herkes alkış aldı 3 futbolcu hariç: İnat edip oynatırsan işte böyle ecel terleri dökersin Dün akşam Ülker Stadı'da Fatih Karagümrük'ü 5-4 yenen ve Süper Lig'de 8 haftada 17 puan toplayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sahaya çıkardığı 11'den üç futbolcunun silik performansı camiada hayal kırıklığı yaratırken, ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka'nın Portekizli teknik adamı kastederek "İnat edip onlar oynatırsan işte böyle ecel terleri dökersin' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
10.10.2022 Fenerbahçe
Ali Koç 4,5 yıldır bir tane üst düzey forvet bulamadı Jorge Jesus derbide çaresiz kaldı
Ali Koç 4,5 yıldır bir tane üst düzey forvet bulamadı Jorge Jesus derbide çaresiz kaldı Pazar günü Vodafone Park'ta oynanan ve 0-0 sona eren Beşiktaş - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka, Ali Koç'u hedef alan açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus'un transfer döneminde istediği bazı yıldız futbolculara değinen Büyüka Sarı Lacivertli yönetime topa tutarken duayen yorumcunun 'Portekizli teknik adamı çaresiz bıraktı' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
4.10.2022 Fenerbahçe
5-0'ın ardından bu benzetmeyi hak etti: Futbolcu değil, dokuz canlı canavar...
5-0'ın ardından bu benzetmeyi hak etti: Futbolcu değil, dokuz canlı canavar... Pazar günü Ülker Stadı'nda Alanyaspor'u 5-0'lık skorla deviren ve ezeli rakiplerine güç gösterisi yapan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'a olan hayranlık her geçen gün artarken ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka'nın Portekizli teknik adam hakkında "Ligin en saldırgan takımını yarattığı için, Futbol keyfimize yeni renkler kattığı için Thank you Mr. Jesus" ifadeleri oldukça dikkat çekti.
20.09.2022 Fenerbahçe
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...'
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...' Süper Lig'in 6.hafta maçlarını değerlendiren ve özellikle Abdullah Avcı'nın kadro seçimi hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Şansal Büyüka'nın Fatih Terim iddiası gündeme bomba gibi düştü. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan'ın açıklamalarına değinen Büyüka, geçen sezon Burak Elmas'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adam hakkında 'Korkunç bir iddia ama muhtemelen doğru' sözlerini sarf ederken, duayen yazarın "Ünal Aysal dışında kimse Fatih Terim'in yüzüne konuşamadı, herkes arkadan dolandı..." göndermesi ise bir hayli dikkat çekti.
14.09.2022 Galatasaray
Okan Buruk'un yeni prensini açıkladı! Herkes Kerem, Yunus, Boey diyor ama...
Okan Buruk'un yeni prensini açıkladı! Herkes Kerem, Yunus, Boey diyor ama... Dün akşam 5 golün atıldığı Kasımpaşa - Galatasaray maçından sonra Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Boey, Torreira gibi oyuncular hakkında övgü dolu sözler sarf eden futbol yorumcularından Şansal Büyüka bu yıldızlar haricinde genç yeteneğe ayrı bir parantez açarken, ünlü yazarın 'Takımın yeni patronu o olur' ifadeleri camiada oldukça ilgi çekti. İşte dün akşamki mücadelenin ardından yaşanan o yansımalar...
12.09.2022 Galatasaray
Jorge Jesus'a sert tepki! 'Bu maçta o yıldıza şans vermiyorsan hangi maçta vereceksin?'
Jorge Jesus'a sert tepki! 'Bu maçta o yıldıza şans vermiyorsan hangi maçta vereceksin?' Dün akşam UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i Ülker Stadı'nda 2-1'lik skorla devirerek 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de Portekizli teknik adama yapılan eleştiriler dikkat çekti. Arao ve Crespo ikilisinin önünde oynayan yıldızlar hakkında önemli ifadeler kullanan duayen isim Şansal Büyüka, Jorge Jesus'u topa tutarken, ünlü yorumcunun yetenekli oyuncu için 'Bu maçta şans bulmayacak da hangi maçta şans bulacak' sözleri camiada ilgi uyandırdı.
9.09.2022 Fenerbahçe
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Şansal Büyüka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şansal büyüka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.