Bıçak

Bıçak

Son dakika bıçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.961 bıçak haberi bulunmuştur. Tüm bıçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları çözümüne Gaziantep modeli: Hayvan dostu şehir olmak için çalışıyor
Sokak hayvanları çözümüne Gaziantep modeli: Hayvan dostu şehir olmak için çalışıyorSahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifi, ‘ötanazi’ tartışmalarıyla bazı hayvanseverlerle köpek saldırısına uğrayan mağdurları karşı karşıya getirirken Meclis’i de bıçak gibi böldü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Biz bu sorunu büyük ölçüde çözdük. Ne hayvanların tüyüne zarar verdik ne de ötanazi yaptık. Mutlu hayvan, mutlu insan...” diyerek çözüm modellerini anlattı.
20.07.2024Gaziantep
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi Mehmet Tunçöz (34), evinde T.A. (15) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçarken evi yakmaya çalışan T.A., yakalanıp, gözaltına alındı.
12.07.2024Adana
Deterjan paketinde silahlar çıktı, savunması ağızları açık bıraktı: 'Merakım var biriktiriyorum'
Deterjan paketinde silahlar çıktı, savunması ağızları açık bıraktı: 'Merakım var biriktiriyorum'Adana'da Seyhan polisi bir barakaya yaptığı operasyonda toz deterjan paketinin içerisinden 13 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birinin, "Silahlara merakım olduğu için biriktiriyorum" diyerek savunma yaptığı öne sürüldü.
11.07.2024Adana
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandı
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandıBursa'da ‘çöp ev’ haline getirdiği evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak çekerek direnen Feyzullah Yasa (68), kendisini ikna etmeye çalışan polis memuru T.K.'yi kolundan bıçakladı. Şüpheli, polisler tarafından güçlükle yakalanıp gözaltına alındı.
4.07.2024Gündem
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdı
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdıSarıyer’de elinde bıçakla Arap iş insanlarını tehdit eden M.İ. İ (43) polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin bıçakla tehditler savurduğu anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan M.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.07.2024Gündem
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştu
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştuKurban Bayramı'nın ilk günü, ülke genelinde acemi kasaplar hastanelere akın etti. Kendini yaralayan vatandaşlar acil servislerde yoğunluğa neden oldu.
23.06.2024Gaziantep
Adana'da sosyolog bıçak ustası tezgâh başına geçti!
Adana'da sosyolog bıçak ustası tezgâh başına geçti!Adana'nın coğrafi işaret ile tescillenen Tapan bıçağı aşırı sıcağa rağmen Kurban Bayramı için bileniyor. Tezgahın başındaki bıçak ustasının ise sosyolog olması büyük dikkat çekiyor.
14.06.2024Adana
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadı
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadıBalıkesir'de, motokurye ve üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20) yolunu kesip, bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) yaş tespiti için Balıkesir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen tensip kararında, topuk kanı ve hastane kayıtları istendi. İl Sağlık Müdürlüğü, E.Ö.'nün annesinin 2007'de doğum yaptığına dair bir kayda rastlanmadığını belirtti. Akman ailesinin avukatı İbrahim Erenci, bu durumun E.Ö.'nün 18 yaşından büyük olduğu yönündeki iddialarını destekler nitelikte ve kemik yaşının tespitinin zorunluluk olduğunu söyledi.
7.06.2024Gündem
Bu yöntemle bıçaklar jilet gibi keskinleşiyor; Kurban bayramı öncesi evde bıçak bilemeye 3 malzeme yetiyor! Biraz dökün patatesle ovun!
Bu yöntemle bıçaklar jilet gibi keskinleşiyor; Kurban bayramı öncesi evde bıçak bilemeye 3 malzeme yetiyor! Biraz dökün patatesle ovun!Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Bu yıl 16 Haziran'da başlayacak kurban bayramında küçükbaş ve büyükbaş hayvan pazarları da kurulmaya başlandı. Kurban kesecek vatandaşlar için de önemli işlerden birisi de evdeki bıçaklar oluyor. Uzun süredir kullanılmayan bıçaklar bilenmek için kasaplara gönderiliyor. Ancak bu tüyoyla evde jilet gibi keskin bıçaklar hazırlanıyor.
5.06.2024Yaşam
Taş Kağıt Makas’tan sezon arası... Nefesler tutuldu: Umut içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi?
Taş Kağıt Makas’tan sezon arası... Nefesler tutuldu: Umut içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi?Yayın hayatına başladığı günden bu yana sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri ile ekrana farklı bir soluk getiren dizi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yaz arasına giriyor. Sezon finaliyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan diziden yayınlanan tanıtım filmleri merak uyandırdı.
5.06.2024Magazin
Gaziantep'te bıçak bileme ustalarından randevulu hizmet
Gaziantep'te bıçak bileme ustalarından randevulu hizmetGaziantep’te Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tarihi çarşıda bıçak bileme ustalarının yoğun mesaisi başladı. Bıçak bileme ustaları, yaşanan yoğunluk nedeniyle teslim aldıkları bıçakları, belirledikleri gün ve saatte biledikten sonra müşterilere teslim ediyor.
4.06.2024Gaziantep
Adana'da mehdi olduğunu iddia eden şahıs bıçaklı eylem yaptı
Adana'da mehdi olduğunu iddia eden şahıs bıçaklı eylem yaptıAdana’da kendisinin “Mehdi” olduğunu öne süren bir kişi, adliyede bıçaklı eylem yaptı. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.
29.05.2024Adana
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı!
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı!Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta motokurye Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın bıçaklanarak öldürülen E.Ö.'nün babası Orhan Ö,için de 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ayrıca E.Ö.'nün olaydan önce aradığı Durmaz'a babası Orhan Ö.'nün talimatıyla kendisini öldüreceğini söylediği öğrenildi.
23.05.2024Gündem
Osmanlı Devleti ile Timur'un savaşında yeni bulgular bulundu! Tarihin seyri mi değişiyor, işte detayları..
Osmanlı Devleti ile Timur'un savaşında yeni bulgular bulundu! Tarihin seyri mi değişiyor, işte detayları..Ankara'da 1402 yılında Osmanlı Devleti ile Timur İmparatorluğu arasında Çubuk Ovası'nda gerçekleşen ve 30 ila 40 bin kişinin hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Savaşın izlerine rastlanan bölgede kazı çalışmaları Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile devam ediyor. Arkeolojik savaş kalıntıları ile kılıç ve bıçak kesikleri olan kemiklerin bulunduğu toplu mezarın ortaya çıkarıldığı alanın, kazıların ardından açık hava müzesine dönüştürülmesi planlandığı belirtildi.
23.05.2024Gündem
Serdar Ortaç yıllar sonra itiraf etti: Annem Kürtçe öğretirdi konuşamazdık
Serdar Ortaç yıllar sonra itiraf etti: Annem Kürtçe öğretirdi konuşamazdıkSerdar Ortaç, sanatçı Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatılan 1999 yılındaki ödül törenine ilişkin pişmanlığını bir kez daha dile getirdi. “Kendimi kesmek istiyorum o yıla döndüğüm zaman” diyen Ortaç, bir de itirafta bulundu. Ortaç, annesinin Urfalı ve Kürt olduğunu açıkladı.
23.05.2024Magazin
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar
Düğünde silahla ateş açtılar! Sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılarAksaray'da düğün yapılan evin bahçesinde havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmaları üzerine yakalandılar. Yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Evde çok sayıda ruhsatsız silah ve bıçak ele geçirildiği açıklandı.
22.05.2024Gündem
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı!
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı!Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesinde 4 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) 25 bıçak darbesiyle öldüren Salim Koyuncu (29), ilk duruşmada, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı açıklandı.
21.05.2024Gündem
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024Gündem
Amasya'da entegre et tesisinde hayvana skandal işkence
Amasya'da entegre et tesisinde hayvana skandal işkenceAmasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024Vatan TV
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttıAmasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bıçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.