Aktar

Aktar

Son dakika aktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 aktar haberi bulunmuştur. Tüm aktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Gündem
Talep her geçen gün artıyor! Kilosu 900 TL'den satılıyor
Talep her geçen gün artıyor! Kilosu 900 TL'den satılıyor Kayseri’de Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte bamyaya olan talep arttı.
18.02.2024 Ekonomi
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
Aktardan, bağışıklığı güçlendirmenin yolları
Aktardan, bağışıklığı güçlendirmenin yolları Aktarlar, kış aylarında hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlere ya da hastalığa yakalananlara bitki çayları veya macun karışımları tüketmelerini tavsiye ediyor.
9.01.2024 Gündem
2. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 2. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular
2. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 2. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konular Sayılar üzerinden belli düzeni ve kurulumu öğrenme dönemi 2. sınıf matematik konuları eşliğinde ele alınır. Özellikle birlik ve onluklar ile beraber deste ve düzine gibi bilgiler müfredat doğrultusunda öğrencilere aktarılır. Aynı zamanda basamak değeri, ritmik sayma, sayı örüntüsü ile sayıları karşılaştırma ve sıralama gibi pek çok farklı konu bulunmaktadır
30.11.2023 Eğitim
Sınavlara girecek öğrenciler için aileleri alıyor! Hafıza güçlendiren bitkilere yoğun talep
Sınavlara girecek öğrenciler için aileleri alıyor! Hafıza güçlendiren bitkilere yoğun talep Eskişehir’de aktar Metin Ağılönü, sınav döneminin yaklaşmasından dolayı ailelerin sınava girecek çocuklarının hafızalarını güçlendirmeye yönelik bazı şifalı bitkilere yoğun talep gösterdiğini söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Kış aylarında hastaların şifa kaynağı! En fazla bu ürünü tercih ediyorlar
Kış aylarında hastaların şifa kaynağı! En fazla bu ürünü tercih ediyorlar Kış mevsimi şartlarının sürdüğü Eskişehir’deki aktarlarda yoğun mesai devam ediyor. Aktar işletmecileri, vatandaşların soğuk havalardan korunması için çam kozalağı ürünlerini daha fazla tercih ettiğini belirtti.
14.03.2023 Sağlık
Acı biberin fiyatı cep yakıyor! Gramla alıyorlar
Acı biberin fiyatı cep yakıyor! Gramla alıyorlar Sofraların vazgeçilmezi olan acı biberin kilosu 250 liradan satılıyor. Fiyatlar vatandaşların cebini yakarken, kilo yerine gramla acı biberi satın alıyorlar.
27.01.2023 Ekonomi
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor Aksaray’da havaların soğumasıyla birlikte artan soğuk algınlığı rahatsızlıklarına karşı vatandaşlar aktarların tavsiyesi ile en çok zencefil ve zerdeçal ikilisini tercih ediyor.
17.12.2022 Sağlık
Grip, bronşit ve öksürüğe iyi geliyor! Aktardan 'grip macunu ve kış çayı' tavsiyesi
Grip, bronşit ve öksürüğe iyi geliyor! Aktardan 'grip macunu ve kış çayı' tavsiyesi Kış döneminin gelmesiyle birlikte aktarlarda hareketlilik başladı. Bitkisel ürünlerle bağışıklık sistemini güçlendirmek ve hastalıklara karşı korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tutuyor. Aktarlar çok sayıda karışım yaparak grip, nezle ve soğuk algınlığına karşı doğal çözüm sunuyor. Türkiye genelinde son günlerde artan ve okulların kapanmasına neden olan grip vakalarına bir aktar ise 'grip macunu' ile çözüm üretti.
9.12.2022 Sağlık
Aktarların soğuk algınlığına karşı önerisi “kış çayı” oldu
Aktarların soğuk algınlığına karşı önerisi “kış çayı” oldu Aksaray’da hava sıcaklıklarının birden düşmesi ve soğuk havanın etkisini göstermesi ile vatandaşlar aktarların yolunu tutarken, aktarların bu kış soğuk algınlığına karşı tavsiyesi kış çayı oldu.
20.11.2022 Yaşam
Gripten ve enfeksiyondan koruyor! Kilosu 600 lira
Gripten ve enfeksiyondan koruyor! Kilosu 600 lira Kış aylarının gelmesi ile birlikte havaların soğuması Aydın’daki aktarlarda yoğunluk yaşanmasına neden olurken, 41 yıllık aktarcı Vedat Kavruk gribal enfeksiyon hastalıklarından korunmak isteyen vatandaşlar için çeşitli bitkilerden oluşan bir kış çayı önerisinde bulundu.
18.11.2022 Sağlık
Ihlamurun kilosu 400 TL’ye satılıyor! 'Çok fazla bilinmiyor'
Ihlamurun kilosu 400 TL’ye satılıyor! 'Çok fazla bilinmiyor' Kayseri’de soğuk algınlığı başta olmak üzere birçok hastalığa faydası bulunan ıhlamurun kilosu 400 TL’ye satılıyor. Aktar Mehmet Korkusuz, “Çiçek ıhlamurun içimi çok güzel, bu nedenle çok tercih ediliyor” dedi.
27.10.2022 Ekonomi
Ihlamurun kilo fiyatı, gram altınla yarışıyor
Ihlamurun kilo fiyatı, gram altınla yarışıyor Antalya'da kış ayının vazgeçilmezi ıhlamurun kilosu, 600 lirayı aşan fiyatı ile şaşırtıyor. 1000 liradan satılan gram altın ile yarışan fiyatı görenler, kilo yerine gramla ıhlamur almaya başladı.
16.10.2022 Ekonomi
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Uzmanlar uyarıyor! Açıkta satılan ürünlere dikkat! Kansere neden oluyor!
Uzmanlar uyarıyor! Açıkta satılan ürünlere dikkat! Kansere neden oluyor! Sağlıklı olmak adına tüketilen bitki çayları, üretim ve saklama koşulları nedeniyle faydadan çok zarar verebiliyor. Bitki çaylarının özellikle kalitesi açısından dikkatle tüketilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Ekrem Sezik, “Açıkta satılan ürünler yerine kaliteli ve bilinen markaların poşet çayları tüketilmeli” diyor.
28.07.2022 Sağlık
Kakao yağı hamilelerin ilgisini çekiyor
Kakao yağı hamilelerin ilgisini çekiyor Zonguldak’ta hamile kadınlar göbek çatlamasına iyi gelen kakao yağına yoğun ilgi gösterdi.
17.05.2022 Sağlık
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık'
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık' Cumartesi günü yapılacak mali genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Ergun Gürsoy ve Metin Öztürk Burak Elmas'ın ibra edilip edilmeme konusunda ise önemli ifadeler kullandı.
25.03.2022 Galatasaray
Sedef hastalığına çare buldu, Arap turistler sıraya girdi! '9 çeşit bitkisel karışımla hazırladım'
Sedef hastalığına çare buldu, Arap turistler sıraya girdi! '9 çeşit bitkisel karışımla hazırladım' Sedef hastalığı ile ilgili sevindiren gelişme! Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, yaptığı bitkisel karışımla sedef hastalığına iyi gelen kremi ortaya çıkardı. Bu hastalığa çok fazla yakalanan Arap turistler ise kreme yoğun talep gösteriyor.
23.02.2022 Sağlık
Kış aylarının vazgeçilmeziydi, kilosu 500 liraya çıktı
Kış aylarının vazgeçilmeziydi, kilosu 500 liraya çıktı Kilogram fiyatı bu yıl 500 liraları buldu, kış aylarının vazgeçilmez şifa deposu. Özellikle koronavirüs salgınında herkesin gözdesi haline geldi, tüketicinin cebini yakmasına rağmen sağlık için tercih edilmeye devam ediliyor. Fiyatların zamlandığına dikkat çeken esnaf Metin Karaca, “Ihlamurun benim beğendiğimin kilosu 200 TL ile 300 TL arası. Biraz güneşte kurutulmuş olanı ise 100 TL civarındadır. Çiçeğinin fiyatı ise 500 TL” dedi.
3.02.2022 Ekonomi
Kredi- kredi kartı borcu, işten çıkarılma, iflas... Hepsi için geçerli, hemen yapmanız gereken...
Kredi- kredi kartı borcu, işten çıkarılma, iflas... Hepsi için geçerli, hemen yapmanız gereken... Kredi kullanımı, borcu olana ya da nakit ihtiyacı olan herkesin ilk başvurduğu çözüm yollarından biri. Günümüz şartlarında pek çok kişinin ya kredi -kredi kartı borcu ya da kişisel borçları bulunuyor. Özellikle ani ortaya çıkan finansal krizler kişilerin çözüm bulma noktasında en çok sorun yaşadığı ekonomik durumlar arasında yer alıyor. İşten çıkarılma, iflas, döviz borcu olup da kurdaki ani artış sonucu kefaletlerinin döviz cinsinde yetmemesi gibi ani gelişen ekonomik krizler çözümsüz değil. Doğru strateji ile tüm borçları kapatmak mümkün. İşte kredi-kredi kartı borcu olan, işten çıkarıldığı için gelir kaybına uğrayan, iflas eden ya da döviz cinsinden borcu olanların yapması gerekenler....
27.01.2022 Ekonomi
Tansiyon ve şeker hastalığına şifa! İki yılda bir yetişiyor, kilosu 20 lira...
Tansiyon ve şeker hastalığına şifa! İki yılda bir yetişiyor, kilosu 20 lira... Göz tansiyonuna, normal tansiyona, kalp damar yollarına, safra kesesi taşlarına, şekere ve cilt sağlığına şifa, iki yılda bir yetişiyor. Adet sancılarını dindiriyor, antioksidan özelliği olan bu besin, C vitamini, fosfor, magnezyum gibi minarel ve vitaminler bakımından çok zengin. Her derde deva, faydaları saymakla bitmiyor. Kilosu 20 lira, görenler mutlu oluyor.
1.01.2022 Sağlık
Hastalıklar arttı, vatandaşlar şifayı orada aradı
Hastalıklar arttı, vatandaşlar şifayı orada aradı Gribal enfeksiyonların artmasıyla vatandaşlar aktarlara koşarken bitki çaylarında satış patlaması yaşandı.
31.12.2021 Sağlık
Fiyatı 30 TL’den 200 TL'ye yükseldi! Böylesi ilk kez oluyor...
Fiyatı 30 TL’den 200 TL'ye yükseldi! Böylesi ilk kez oluyor... Kahve fiyatlarında yükseliş sürüyor. Fiyatlar katlanarak artmaya devam ediliyor. Fiyatı 2021 başında 30 TL olan kahvenin kilo fiyatı, şu anda 200 TL'ye ulaşmış durumda. Normalde 100 gramlık paketler halinde satılan kahve, artık alışılanın aksine 50 gram olarak da vatandaşlara sunulmaya başladı. Kahve satışı yapan esnaf Muhammed Arslan, "50 gramdan aşağı yukarı 6-7 fincan kahve çıkar. Vatandaş doğal olarak şaşırıyor, ama yapacak bir şey yok. Kahveye don vurduğundan dolayı süreç bu şekilde en az 4-5 ay daha böyle gidecek. Doların düşmesi biraz daha fiyatların artmamasını sağlar” sözlerini kullandı.
27.12.2021 Ekonomi
Havalar soğuyunca talep patladı!
Havalar soğuyunca talep patladı! Hatay’da havaların soğumasıyla grip ve soğuk algınlığından korunmak isteyen vatandaşlar bitkisel kış çayına yöneldi.
10.12.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Aktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.