Beyzbol

Beyzbol

Son dakika beyzbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyzbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyzbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyzbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyzbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 beyzbol haberi bulunmuştur. Tüm beyzbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı Gaziosmanpaşa'da bir minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan tartışma beyzbol sopalı saldırıya dönüştü. Minibüs şoförünün sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri minibüsün çalışma ruhsatını iptal etti
19.03.2024 Gündem
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi!
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi! Amerikalı model Josephine Skriver ile eşi Alexander DeLeon'un kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü model mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşiyle birlikte tuttuğu bebeğinin elinin siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram'da paylaşan model, mesajında da bebeğin adını açıkladı: Aurora James.
26.08.2023 Magazin
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı!
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı! Başakşehir'de iddiaya göre sitede oturan Hasan Eğilmez'in (46) ev sahibi 30 bin lira olan kirasını 100 bin lira yapmak istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Eğilmez, iddiaya göre, ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Ev sahibi tarafından 1 yıldır sözlü taciz ve tehdit edildiğini söyleyen Hasan Eğilmez, "Beyzbol sopasıyla 4-5 darbe vurdular arkamdan. Tabii ki darbelerin etkisiyle yere düştüm. Ben kanlar içinde yerde yatarken beyzbol sopasıyla tekrar başıma vurdular. Güvenlikler müdahale etmeye çalıştı. Onlara da saldırdılar. Sonrasında zaten bir arkadaşım beni aldı siteden çıktık. Direkt hastaneye gittik. Çünkü aşırı kan kaybı vardı. Ben bu kişilerden zaten şikayetçi olacağım." dedi.
27.07.2023 Gündem
Beşiktaş - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aşkı nikah masasında noktalandı
Beşiktaş - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aşkı nikah masasında noktalandı Beşiktaş Trabzonspor müsabakasında tanışan asker Sedat Kasal ve polis memuru Merve Yazıcı, Denizli’de üniformalarıyla nikah masasına oturdu.
8.06.2023 Yaşam
İstanbul'da dehşet! Beyzbol sopasıyla öldürüp cesedini meydanda yaktı, işte kadının ifadesi
İstanbul'da dehşet! Beyzbol sopasıyla öldürüp cesedini meydanda yaktı, işte kadının ifadesi Etiyopyalı M.E.H. adlı kadın, Bisikletliler Derneği üyesi Halil Özdemir’i başına beyzbol sopasıyla vurarak öldürdükten sonra cesedini çuvala koyup Kazlıçeşme Meydanı’na götürerek yaktı. M.E.H. tutuklandı; ifadesi ortaya çıktı.
8.06.2023 Yaşam
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı! 100’den fazla araç ve çok sayıda bina hasar gördü
Beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı! 100’den fazla araç ve çok sayıda bina hasar gördü ABD’nin Florida ve Texas eyaletlerinde beyzbol topu büyüklüğünde dolu yağdı.
27.04.2023 Dünya
Taksiciden genç kız ve sevgilisine beyzbol sopalı dayak! O sözleri duyunca çıldırdı
Taksiciden genç kız ve sevgilisine beyzbol sopalı dayak! O sözleri duyunca çıldırdı İzmir'in Konak ilçesinde Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı O.İ.'ye 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışmada beyzbol sopasıyla saldırdığı iddia edilen taksi şoförü Önder T., her iki kişiye yönelik 'silahla kasten yaralama' suçundan, indirimle 4 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, 'silahla tehdit' suçundan ise beraat etti.
11.03.2023 Yaşam
İdam takımı! Yaşamak için oynadılar; tecavüzcü, hırsız, katil bir arada...
İdam takımı! Yaşamak için oynadılar; tecavüzcü, hırsız, katil bir arada... İdam edilecekleri günü bekleyen bir grup mahkum, bu tarihi ileri almak için her şeyi yapmaya hazırdı. Bir beyzbol takımı kuruldu. İçlerinde tecavüzcüler de vardı, hırsızlar da, katiller de... Tam anlamıyla yaşamak için yarıştılar. İşte ABD'nin idam mahkumlarından oluşan beyzbol takımı...
17.01.2023 Dünya
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nun öldürülmesi olayı sonrasında konuşan gözü yaşlı baba Mesut Çolakoğlu, kızını öldüren Hasan F.’in aynı gün yaşadıkları apartmana geldiğini güvenlik kameralarında gördüklerini ifade ederek, “Kızım kendi dükkânını açmak istiyordu. Öldürüldüğü gün ustalık sınavına girmişti. Akşamına da öldürüldü” dedi.
19.12.2022 Yaşam
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı Taksiciler ile müşterileri arasında yaşanan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı taksici şiddeti yaşayanlardan. Bindiği takside 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışma sonucu, taksicinin beyzbol sopasıyla saldırdığını iddia eden Gülsema Kalaycı korku dolu anları anlatırken taksi şoförü hakkında da 4 farklı suçtan toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası istendiği öğrenildi.
19.12.2022 Yaşam
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'yı (26) beyzbol sopasıyla darbedip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılan ardından denetimli tahliye edilen Berk Öcalan (28), bu kez şantaj yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 10 ay hapse çarptırıldı. Mahkeme ayrıca sanığın yeniden suç işlemeyeceğine dair vicdani kanaat oluşmadığı gerekçesiyle cezanın ertelenmemesine hükmetti.
8.12.2022 Yaşam
Yakınlaştığı yaşlı kadını öldürdü, çarşafa sarıp dondurucuya attı! Kasabalı cinayetten memnun oldu
Yakınlaştığı yaşlı kadını öldürdü, çarşafa sarıp dondurucuya attı! Kasabalı cinayetten memnun oldu ABD'de yaşayan Bernie Tiede, kasabada insanlara yardım etmesiyle tanınan ve sevilen bir cenaze sorumlusuydu. Yaşlı bir kadınla yakınlaştı, sonrasında ise adeta bakıcısı haline geldi. Kadın onu gerektiğinden fazla sahiplenmişti. Sonunda buna dayanamayan Tiede, kadına kurşun yağdırdı. İşlenen bu cinayete karşı kasaba halkı hiç tepki göstermedi. İşte filmi bile yapılan olayın detayları...
29.11.2022 Dünya
Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti
Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti İzmit'te M.Y., eşiyle ilişkisi olduğunu öğrenen komşusu H.Z.'nin kendisini çırılçıplak soyup, beyzbol sopasıyla dövdüğü, çektiği görüntülerle de şantaj yaparak otomobilinin satışını akrabasının üzerine bedelsiz yaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan H.Z. tutuklanırken, eşi F.Z. ile akrabaları U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
26.08.2022 Yaşam
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgayı polis havaya uyarı ateşi açarak önledi. Arbede sırasında 2 polis memuru beyzbol sopası darbesi ile yaralanırken, 2 kişi tabanca, 6 kişi bıçak ve sopalarla olmak üzere toplamda 10 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltına alındı.
25.06.2022 Yaşam
İkiz kardeşler sokak ortasında sopalarla darbedildi! Her şey anbean kamerada!
İkiz kardeşler sokak ortasında sopalarla darbedildi! Her şey anbean kamerada! Kağıthane'de anne ve babaları boşanan ikiz kardeşler, amcaları tarafından sokak ortasında sopalarla darbedildi. Darp anları kameraya yansıdı.
15.05.2022 Yaşam
50 liraya 75 bin TL istiyor! Satışa çıkardı: Sahte mi diye kontrol ettim ama...
50 liraya 75 bin TL istiyor! Satışa çıkardı: Sahte mi diye kontrol ettim ama... Rize'de müşterinin verdiği 50'TL'de sıfır olmadığını fark eden İslam Sancaktutan isimli işletme sahibi hatalı basım sıfırı olmayan 50 TL'ye 75 bin TL fiyat biçiyor.
13.04.2022 Yaşam
Beyzbol sopasıyla dövmüştü! Yeni dava açıldı: Zeynep'in özel fotoğraflarını gönderip tehdit etmiş
Beyzbol sopasıyla dövmüştü! Yeni dava açıldı: Zeynep'in özel fotoğraflarını gönderip tehdit etmiş İzmir'de, kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'yı (26) beyzbol sopasıyla darbedip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılan ve denetimli olarak tahliye edilen Berk Öcalan (28) hakkında, bu kez 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'şantaj' suçlarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
13.04.2022 Yaşam
Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı!
Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı! Küçükçekmece’de ev sahibinin avukatıyla aynı apartmanda oturan Murat Y., avukat Osman Karakuş’a husumet beslemeye başladı. Avukat Osman Karakuş’un tahliye davası açtığını öğrenen Murat Y. iddiaya göre avukatı önce tehdit etti sonra ise beyzbol sopasıyla darp etti. Başından ciddi şekilde yaralanan avukat Karakuş, Murat Y.'nin daha önce de kardeşini yaraladığını ve kardeşinin bu yüzden sakat kaldığını söyledi. Olayın ardından gözaltına alınan Murat Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
28.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beyzbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyzbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.