Beyzbol Sopası

Beyzbol Sopası

Son dakika Beyzbol sopası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyzbol sopası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyzbol sopası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyzbol Sopası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyzbol sopası gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 beyzbol sopası haberi bulunmuştur. Tüm beyzbol sopası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nun öldürülmesi olayı sonrasında konuşan gözü yaşlı baba Mesut Çolakoğlu, kızını öldüren Hasan F.’in aynı gün yaşadıkları apartmana geldiğini güvenlik kameralarında gördüklerini ifade ederek, “Kızım kendi dükkânını açmak istiyordu. Öldürüldüğü gün ustalık sınavına girmişti. Akşamına da öldürüldü” dedi.
19.12.2022 Yaşam
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı Taksiciler ile müşterileri arasında yaşanan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı taksici şiddeti yaşayanlardan. Bindiği takside 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışma sonucu, taksicinin beyzbol sopasıyla saldırdığını iddia eden Gülsema Kalaycı korku dolu anları anlatırken taksi şoförü hakkında da 4 farklı suçtan toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası istendiği öğrenildi.
19.12.2022 Yaşam
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı
Çorlu’da iki grup arasında silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgayı polis havaya uyarı ateşi açarak önledi. Arbede sırasında 2 polis memuru beyzbol sopası darbesi ile yaralanırken, 2 kişi tabanca, 6 kişi bıçak ve sopalarla olmak üzere toplamda 10 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltına alındı.
25.06.2022 Yaşam
Beyzbol sopasıyla dövmüştü! Yeni dava açıldı: Zeynep'in özel fotoğraflarını gönderip tehdit etmiş
Beyzbol sopasıyla dövmüştü! Yeni dava açıldı: Zeynep'in özel fotoğraflarını gönderip tehdit etmiş İzmir'de, kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'yı (26) beyzbol sopasıyla darbedip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılan ve denetimli olarak tahliye edilen Berk Öcalan (28) hakkında, bu kez 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'şantaj' suçlarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
13.04.2022 Yaşam
Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı!
Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı! Küçükçekmece’de ev sahibinin avukatıyla aynı apartmanda oturan Murat Y., avukat Osman Karakuş’a husumet beslemeye başladı. Avukat Osman Karakuş’un tahliye davası açtığını öğrenen Murat Y. iddiaya göre avukatı önce tehdit etti sonra ise beyzbol sopasıyla darp etti. Başından ciddi şekilde yaralanan avukat Karakuş, Murat Y.'nin daha önce de kardeşini yaraladığını ve kardeşinin bu yüzden sakat kaldığını söyledi. Olayın ardından gözaltına alınan Murat Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
28.12.2021 Yaşam
Okulda pitbull dehşeti! Beyzbol sopalı öğretmenden skandal hareket
Okulda pitbull dehşeti! Beyzbol sopalı öğretmenden skandal hareket Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir lisenin bahçesine dalan pitbull cinsi köpek, 5 öğrenciyi ısırarak yaraladı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
2.12.2021 Gündem
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan cinayet sonrası tutuklanan Can Göktuğ Boz'un evinden çıkanlar ise görenleri şok etti.
16.11.2021 Gündem
40 kişilik Ermeni gruptan Türk aileye ırkçı saldırı!
40 kişilik Ermeni gruptan Türk aileye ırkçı saldırı! Son dakika haberine göre; Fransa'nın Saint-Die-Des-Vosges kentinde Ermeni bir grubun Türk ailesine saldırması sonucu 4 kişi yaralandı. Ayrıca Ermeni grubun, olay yerinden ayrılırken dışarda silahla havaya ateş açtığı öğrenildi.
26.04.2021 Dünya
Beyzbol sopalı işkence! Yaşadıklarını anlattı: '00.00'dan 04.00'a kadar...'
Beyzbol sopalı işkence! Yaşadıklarını anlattı: '00.00'dan 04.00'a kadar...' İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sosyal medya hesabından bir erkeğin fotoğrafını beğendiği gerekçesiyle erkek arkadaşı tarafından beyzbol sopasıyla dövülen Zeynep Ç. “Önce eliyle, sonra beyzbol sopasıyla gece 00.00'dan sabah 04.00'a kadar bana işkence yaptı" dedi.
29.03.2021 Gündem
Doktor anne, oğluna karşı koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı
Doktor anne, oğluna karşı koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı İzmir'de kadın doğum uzmanı olan A.M.B., evine gelip beyzbol sopasıyla eşyaları kıran ve kendisini özel hayatına dikkat etmemekle suçlayan lise öğrencisi oğlu 17 yaşındaki O.B.'ye karşı, mahkemeden hem koruma hem de evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Bu gelişme üzerine Karşıyaka 1'inci Aile Mahkemesi, O.B.'nin velayetini göz doktoru olan baba N.M.B.'ye verdi.
9.12.2018 Yaşam
Milletvekili 'kırbaçlı' fotoğraf yayınladı!
Milletvekili 'kırbaçlı' fotoğraf yayınladı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşanan şiddet olaylarına sosyal medyadan yayınladığı 'beyzbol sopası' ile tepki gösteren iktidar Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, bu kez kırbaç ile gündeme geldi. Manavoğlu, sosyal medya hesabında eline aldığı kırbacı; 'KKTC'nin selameti için belli bir süre kullanılması gereken alet' notuyla paylaştı.
3.12.2018 Gündem
ŞOK! 'Eğer konuşursa biterim!' Oyuncuyu cinsel ilişkiye...
ŞOK! 'Eğer konuşursa biterim!' Oyuncuyu cinsel ilişkiye... ABD medyasının en güçlü isimlerinden, CBS'in eski CEO'su Les Moonves'in cinsel saldırılarına maruz kalan Bobbie Phillips konuştu.
29.11.2018 Dünya
Yönetmeni öldüren figüran Osman’a müebbet istendi
Yönetmeni öldüren figüran Osman’a müebbet istendi Şile’de 10 Aralık 2017 tarihinde evine gittiği yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile tutuklu bulunan Osman A., hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
29.05.2018 Gündem
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım! Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Acılarını sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla paylaşan ünlü isimlerden Hazal Kaya duygularını “Çok üzgünüm. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım” diye ifade etti
11.12.2017 Magazin
Ünlüleri şoke eden cinayet!
Ünlüleri şoke eden cinayet! Yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un öldürülmesi, ünlü isimleri şoke etti.
11.12.2017 Magazin
Yönetmen Kemal Uzun evinde öldürüldü
Yönetmen Kemal Uzun evinde öldürüldü Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.
11.12.2017 Magazin
Son dakika! İstanbul'da "Kurt Kapanı 8" operasyonu
Son dakika! İstanbul'da "Kurt Kapanı 8" operasyonu İstanbul'da 115 noktada 2 bin personelle "Kurt Kapanı - 8" uygulaması gerçekleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Binler öldürülen Müslüman genç kız için toplandı!
Binler öldürülen Müslüman genç kız için toplandı! Virginia eyaletinde öldürülen 17 yaşındaki Hassanen için düzenlenen anma törenine binlerce kişi katıldı
22.06.2017 Dünya
ABD’de ırkçı cinayet
ABD’de ırkçı cinayet ABD'nin Oregon eyaletinin Portland kentinde biri başörtülü diğeri siyahi iki kadına trende hakaret eden bir kişi, kendisine engel olmak isteyen üç kişiyi bıçakladı.
27.05.2017 Dünya
The Walking Dead'in yıldızı: İnsanlar aptal!
The Walking Dead'in yıldızı: İnsanlar aptal! Dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesi bulunan ‘The Walking Dead’ bu sefer bambaşka bir konu ile gündemde.
24.02.2017 Magazin
Kendall Jenner sosyal medyayı salladı
Kendall Jenner sosyal medyayı salladı ABD'li model Kendall Jenner, 'erkek yalanları' yazan yerde poz verdi. Victoria’s Secret meleği Kendall Jenner verdiği pozla yürekleri hoplattı...
2.02.2017 Magazin
Bursa'da çatışma çıktı
Bursa'da çatışma çıktı BURSA'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan 2 kişi, silahla ateş açtı. Çıkan çatışmada 2 şüpheli, polis tarafından vurularak yaralı olarak yakalandı.
15.12.2016 Yaşam
Almanya'da korkunç palyaço olayları bitmiyor
Almanya'da korkunç palyaço olayları bitmiyor Almanya'da korkunç palyaço şakaları nedeniyle yaşanan olaylar gündemden düşmüyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyzbol Sopası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyzbol sopası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.