Gazete Vatan Logo

Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı!

Küçükçekmece’de ev sahibinin avukatıyla aynı apartmanda oturan Murat Y., avukat Osman Karakuş’a husumet beslemeye başladı. Avukat Osman Karakuş’un tahliye davası açtığını öğrenen Murat Y. iddiaya göre avukatı önce tehdit etti sonra ise beyzbol sopasıyla darp etti. Başından ciddi şekilde yaralanan avukat Karakuş, Murat Y.'nin daha önce de kardeşini yaraladığını ve kardeşinin bu yüzden sakat kaldığını söyledi. Olayın ardından gözaltına alınan Murat Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Apartman Whatsapp grubunda başlayan restleşmede kan aktı!

İstanbul Küçükçekmece’de yaşayan Avukat Osman Karakuş, aynı apartmanda kiracı olarak oturan Murat Y.'nin ev sahibinin avukatlığını yapıyordu. Ev sahibi kiracısı Murat Y. ile sorun yaşayınca, Avukat Osman Karakuş ile anlaşarak tahliye davası açmasını istedi. Karakuş’a husumet beslemeye başlayan Murat Y., 26 Aralık günü evinin önünde beyzbol sopasıyla darp etti. Başından ciddi şekilde yaralanan Osman Karakuş tedavisinin ardından Murat Y.'den şikayetçi oldu.

“KARDEŞİM ONUN YÜZÜNDEN SAKAT KALDI”

Verdiği ifadede Murat Y.'nin annesi tarafından daha önce tehdit edildiğini anlatan Osman Karakuş, “Ayrıca Murat Y.'nin, öz kardeşim Ümit Karakuş’u kasten yaralamasıyla ilgili soruşturma vardır. Murat Y.'nin bu eylemi nedeniyle kardeşim sakat kalmıştır. Bu sebeple de Murat Y. bana husumet beslemektedir” dedi. Olay günü apartman toplantısı olduğunu anlatan Karakuş, komşuların kendisine sıkıntı çıkmaması için isterse gelmemesini söylediğini anlattı.

“ÇIK KAPIŞALIM”

Apartman grubundan cevap verdiğini anlatan Karakuş, “Murat Y.'nin daireye ara sıra geldiğini, dairede annesinin oturduğunu daha önceden söylemiş olduğunu, bu nedenle toplantıya katılma hakkının olmadığını yazdım. Bunun üzerine Murat Y. beni kast ederek, ‘adam olan yüzüme söyler. Erkeklik adamlık başkalarının arkasından konuşup sonra kaçan kişi değildir. Adam olan erkek toplantıda bulunur’ falan yazdı. Ben de cevap verdim. Ardından ‘adamsan erkeksen ben aşağı ineceğim, çık apartman girişinde kapışalım’ dedi. Ben de bu nedenle aşağıya indim” dedi.

Haberin Devamı

“BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI”

Kavga edeceklerini ya da kendisine saldırı olacağını düşünmediğini söyleyen Karakuş, “Sadece konuşacağımı sanmıştım. Aşağı indiğimde Murat’ın elinde beyzbol sopası vardı. Ben daha bir şey demeden vücudumun çeşitli yerlerine vurmaya başladı. Herhangi bir karşılık veremedim. 3-4 darbeyi doğrudan başımı hedef alarak kafama vurdu. Doğrudan başıma vurması nedeniyle kesinlikle beni öldürmeye çalışmıştır. Yere düştüm, kalkıp kaçmaya çalışırken bu kez bıçak çıkardı. Bir aracın arkasına sığındım. Bıçakla beni kovalamaya başladı. O sırada başımdan kanlar akıyordu. Ben sokağa kavga amacıyla çıkmadığım için üzerimde hiçbir şey yoktu. Şikayetçiyim” dedi.

Haberin Devamı

SERBEST BIRAKILDI

Karakuş’un ifadesinin ardından gözaltına alınan ve Küçükçekmece Adliyesi'ne götürülen şüpheli Murat Y., tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüpheli burada yaptığı savunmada adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.