Beylikdüzü Belediyesi

Beylikdüzü Belediyesi

Son dakika beylikdüzü belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beylikdüzü belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beylikdüzü belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beylikdüzü Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beylikdüzü belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 beylikdüzü belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm beylikdüzü belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beylikdüzü sahilinde çökmeler artarak devam ediyor! Uyarı geldi
Beylikdüzü sahilinde çökmeler artarak devam ediyor! Uyarı geldi İstanbul Beylikdüzü Gürpınar sahilindeki yürüyüş yolunda çökmeler artarak devam ediyor. Sahil şeridinin üst kısımlarının heyelan alanı olduğunu belirten İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Zemin Mekaniği Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Dalğıç, "Kuzey Anadolu fay hattı buraya yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Olası büyük bir depremde bu sahil şeridimiz çok daha büyük zarar görebilir. Bu nedenle buralarda acil önlemler alınması gerekiyor. Burada tsunami olayını da bekleyebiliriz ama tsunamiden ziyade bu sahilde sıvılaşma olayı var. Sıvılaşmaya bağlı olarak da burası yaklaşık 1.5 metre daha denize doğru kayacaktır" dedi.
13.04.2023 Gündem
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki çalışmalarını tamamladı.  Hijyen, bakım ve altyapı çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı alanda veteriner hekimler de 24 saat hazır bulunuyor. Alanda ayrıca vatandaşlar tarafından yapılan kurban bağışları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul edilecek.
29.06.2022 Yaşam
29 Nisan metrobüs kazası sebebi ne, şöförsüz metrobüs kazası neden oldu? İstanbul metrobüs kazası…
29 Nisan metrobüs kazası sebebi ne, şöförsüz metrobüs kazası neden oldu? İstanbul metrobüs kazası… İstanbul metrobüs kazası sebebi ne, kazan neden oldu? Beylikdüzü’nde sürücüsüz bir şekilde ilerleyen metrobüsün karşı şeritteki metrobüsle kafa kafaya çarpıştığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı.
30.04.2022 Yaşam
Beylikdüzü'nde metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!
Beylikdüzü'nde metrobüsler kafa kafaya çarpıştı! Beylikdüzü’nde sürücüsüz bir şekilde bariyerlere çarparak ilerleyen metrobüs, karşı şeritten gelen başka bir metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen başka metrobüsün ise çarpışan araçlara arkadan çarpmasıyla meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.
29.04.2022 Yaşam
Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı
Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler temel atma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,   "İETT'yi de İSKİ'yi de batırmak istiyorlar. Bir mazota zam geliyorsa insanların emeğine de zam yapmak zorundayız. Bakın yüzde 50 fedakarlıkla hazırlanmış bir tarifedir. Yine kurumu rahatlatan değil, vatandaşı koruyan bir zam rakamıdır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi 2. Toplu Açılış Törenine katıldı.
7.01.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor
Kılıçdaroğlu: Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İBB Başkanımıza yönelik yapılan haksız suçlamalar var. Bütün dünya bunların tamamının haksız olduğunu biliyor" dedi.
7.01.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bütün dünya bu suçlamaların haksız olduğunu biliyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İBB Başkanımıza yönelik yapılan haksız suçlamalar var. Bütün dünya bunların tamamının haksız olduğunu biliyor" dedi.
7.01.2022 Siyaset
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak!
Kolay para kazanmak isteyen erkeklere tuzak! İnternette jigolo ilanı verip 6 ayda 9 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi. “Gold üyelik” adı altında para toplayan çetenin, kurbanlarını FETÖ tuzağıyla ikinci kez dolandırdığı ortaya çıktı. Cinsel ilişki üzerinden para kazanma heveslisi çok sayıda erkeği ağına düşüren çetede kadın üyelerin devreye girdiği andan itibaren olanlar adeta "pes" dedirtti.
15.01.2021 Yaşam
İBB’nin şirketi 157 otomobil alacak
İBB’nin şirketi 157 otomobil alacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şirketlerinden “İstanbul Ulaşım Hizmetleri ve Araç Kiralama San. ve Tic. A.Ş.”, 157 adet binek otomobil satın almak için ihale açtı. Şirket, alacağı otomobiller için haziran ayında 6 ayrı ihale gerçekleştirecek.
29.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu açıklaması İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, "Ekrem İmamoğlu’nun görevde olmadığı tarihte yapılan satın almalardan dolayı hakkında soruşturma izni verildiğine ilişkin iddia doğru değildir” dedi.
18.05.2020 Siyaset
Beylikdüzü’nde 5 bin apartmana dezenfektan paspas dağıtıldı
Beylikdüzü’nde 5 bin apartmana dezenfektan paspas dağıtıldı Beylikdüzü Belediyesi koronavirüse (COVID-19) karşı tedbir olarak ilçenin tüm apartman girişlerine dezenfektan paspaslar dağıtmaya başladı. Toplamda 5 bin dezenfektan paspasın ilk uygulamasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık apartman yetkilileri ile birlikte yaptı.
21.03.2020 Gündem
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şirketlerinden Kültür A.Ş.'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için açtığı 8 ihalenin en büyüğünü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı'nın kardeşine ait firmanın aldığı ortaya çıktı. İBB'nin bir ihalesini de İmamoğlu’nun seçim ekibinde yer alan Can Dağdelen'in ortağı olduğu şirketin kazandığı belirlendi.
6.11.2019 Gündem
Heykeller bu yıl mermer yerine metalde vücut bulacak
Heykeller bu yıl mermer yerine metalde vücut bulacak Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen, Uluslararası Beylikdüzü Heykel Sempozyumu başladı. Yerli ve yabancı sanatçıların özgün eserleri bu yıl ilk kez mermer yerine metalde vücut bulacak.
10.10.2018 Kültür Sanat
‘Ben zenciyim rakibim  Erdoğan beyaz Türk’
‘Ben zenciyim rakibim Erdoğan beyaz Türk’ CHP’li İnce dün İstanbul’da konuştu: Benim rakibim sarayda yaşayan beyaz çay içen bir Beyaz Türk. Ben siyah sizin gibi çay içiyorum, zenciyim. Erdoğan kıraathane kuracakmış, ben fabrikalar kuracağım. İş isteyen bana oy versin...
10.06.2018 Siyaset
108 yaşındaki kadının son arzusu Erdoğan'ı görmek
108 yaşındaki kadının son arzusu Erdoğan'ı görmek AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç'ın, evinde ziyaret ettiği 108 yaşındaki Asiye Bekir, ölmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görmek istediğini söyledi
29.05.2018 Gündem
Eve bahar geldi
Eve bahar geldi Konut üreticileri, baharın gelişiyle kampanyalara hız verdi. İstanbul’un dört bir yanında inşa edilen projelerde Nisan ayı boyunca birçok avantaj sunuluyor. Kampanyaların temelinde konut kredi faizini yüzde 1’in altına çeken ödeme planları var. Kiracı bulan, teslime kadar kira ödeyen kampanyalar da yapılıyor
2.04.2018 Ekonomi
CHP’den Soçi desteği!
CHP’den Soçi desteği! Suriye ile ilgili Soçi zirvesinde alınan kararlar için “Şimdi bizim istediğimiz noktaya geldiler” diyen CHP lideri, ekledi: Türkiye’nin bütün komşularıyla barış içinde yaşaması için üstümüze ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız
23.11.2017 Siyaset
Beylikdüzü'nde Gece Yolcuları konseri!
Beylikdüzü'nde Gece Yolcuları konseri! Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü'nde sahne alan Gece Yolcuları, sevilen şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
6.09.2017 Kültür Sanat
Beylikdüzü'nde Buray konseri!
Beylikdüzü'nde Buray konseri! Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı.
1.09.2017 Kültür Sanat
Nikâha 4 gün kala nişanlısını öldürdü
Nikâha 4 gün kala nişanlısını öldürdü Esenyurt’ta dört gün sonra evlenecek olan 23 yaşındaki genç kız, yaşadıkları tartışmada kendisini döven nişanlısını bıçakla öldürdü
5.07.2017 Yaşam
İngiliz Vali diye kahraman doktorun heykelini kırdılar
İngiliz Vali diye kahraman doktorun heykelini kırdılar Anıtta Makarios’un yanı sıra İngiliz Vali sanılarak Dr. Fazıl Küçük’ün silüeti de tahrip edildi.
29.09.2021 Gündem
'Hangimiz Sevmedik' oyuncularına büyük ilgi
'Hangimiz Sevmedik' oyuncularına büyük ilgi Beylikdüzü Belediyesi, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri’yi hayranlarıyla buluşturdu.
13.02.2017 Televizyon
Hülya Sancaklı hayatını kaybetti
Hülya Sancaklı hayatını kaybetti Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, bu sabah 07:35'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Beylikdüzü Belediyesi Başkanı'nın Twitter hesabı hacklendi
Beylikdüzü Belediyesi Başkanı'nın Twitter hesabı hacklendi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabı, bilgisayar korsanları tarafından hacklendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beylikdüzü Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beylikdüzü belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.