Beyaz Masa

Beyaz Masa

Son dakika Beyaz Masa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyaz Masa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyaz Masa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyaz Masa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyaz masa gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 beyaz masa haberi bulunmuştur. Tüm beyaz masa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, kış tarifesi başlıyor. Peki, Şehir hatları kış tarifi ne zaman başlıyor? İstanbul vapur kış tarifesi saatleri nedir?
16.09.2023 Gündem
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor!
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor! Şehir Hatları'nda yaz tarifesi sona eriyor. 18 Eylül 2023-16 Haziran 2024 tarihleri arası kış tarifesi uygulanacak.
16.09.2023 Yaşam
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar?
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İlk ve orta dereceli okullar açıldı. Eylül ayı sonu itibariyle üniversitelerde de eğitim başlayacak. İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler toplu ulaşımdan indirimli faydalanmak için öğrenciler, İBB’nin öğrenci kartına nasıl başvuru yapacaklarını sıklıkla araştırıyor. Peki, İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İndirimli İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar…
16.09.2022 Eğitim
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri! İBB duyurdu! Toplu ulaşımda kış tarifesi sefer düzenlemesi yapıldı. İBB’ye bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda ‘Kış Tarifesi’ uygulanmaya başlanıyor. Yeni sefer düzenlemesine uygun tarife İETT Otobüslerinde 10 Eylül Cumartesi günü başladı. Metro İstanbul’a bağlı raylı sistemler, Şehir Hatları’na bağlı olarak hizmet veren vapurlar ise ‘Kış Tarifesi’ uygulayacak. Peki, Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? İşte 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
11.09.2022 Gündem
Bayram tedbirleriyle ilgili son dakika gelişmesi!
Bayram tedbirleriyle ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul Valiliği İstanbul'da Ramazan Bayramı'nda alınacak tedbirleri açıkladı.
29.04.2022 Gündem
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır?
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen üniversite öğrencilerine Eğitim Destek Paketi kapsamında nakdi destek sağlıyor. Öğrencilere sağlanan tek seferlik 250 TL tutarında nakdi destekten yararlanmak isteyenler başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? İBB eğitim destek paketi başvurusu için nereye başvuru yapılır? İşte detaylar…
18.04.2022 Eğitim
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı?
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, 1 Ocak’ta yasak kararı alındı mı? Kovid-19 salgınıyla mücadele devam ederken, artan omicron vakaları vatandaşın yılbaşında kısıtlama olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu. Peki, bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında kısıtlama olacak mı? 31 Aralık’ta yasak var mı?
31.12.2021 Yaşam
Yılbaşı tedbirleriyle ilgili son dakika açıklaması!
Yılbaşı tedbirleriyle ilgili son dakika açıklaması! Yılbaşı tedbirleriyle ilgili flaş açıklama! İstanbul Valiliği yılbaşında uygulanacak tedbirleri duyurdu. İstanbul'da yılbaşı gecesi 2 bin 231 jandarma, 44 bin 758 emniyet görevlisi ve 167 Sahil Güvenlik personelini görev yapacak.
31.12.2021 Gündem
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu İstanbul'da vatandaşlar, kent içi toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın tedariki konusunda sıkıntılar yaşıyor.
30.09.2021 Yaşam
İstanbulkart fırsatçılığı! 'Para kazanıyorum..'
İstanbulkart fırsatçılığı! 'Para kazanıyorum..' İstanbul'da toplu ulaşımı kullanmak isteyen turistlere HES kodu yüklenmiş İstanbulkart satan ya da geçmesi için yerine turnikeye kart basan bazı kişilerin para aldığı görüldü. Kart almak isteyenlere yardım ettiğini öne süren ve turistlere yardım etmek için bu işi yaptığını iddia eden bir satıcı ise "2 lira kazanıyorum, para kazanıyorum sadece." dedi.
18.09.2021 Gündem
İstanbul ulaşımıyla ilgili kritik düzenleme! Taksi ve otobüslere...
İstanbul ulaşımıyla ilgili kritik düzenleme! Taksi ve otobüslere... İstanbul ulaşımıyla ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca yolcuyu da yakından ilgilendiriyor. 15 binin üzerinde taksi ve 7 bine yakın minibüs, dolmuş ve taksi dolmuşlarla ilgili kritik düzenleme geldi. Müşteri almama, müşteriyi yolda indirme ve kısa mesafe şikayetleri artık böyle son bulacak. Toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Veriler adli makamlar ve emniyet güçleriyle paylaşılacak.
11.09.2021 Gündem
İstismar korkusu! Kadınlar tercih etmiyor
İstismar korkusu! Kadınlar tercih etmiyor İBB İstanbul Planlama Ajansı’nın araştırmasına göre, kadınların yüzde 51.9’u gece saatlerindeki ulaşımlarında güvenli bulmadıkları için taksileri tercih etmiyor!
30.08.2021 Gündem
İstanbul'da taksi krizinin nedeni: Plaka ağalığı!
İstanbul'da taksi krizinin nedeni: Plaka ağalığı! İBB’ye her gün yüzlerce şikâyet yağıyor. Vatandaşlar, taksicilerle ilgili yaşadıkları sorunları sosyal medyada uzun uzun anlatıyor. Eminönü, Sultanahmet, Beyoğlu, Şişli gibi ilçelerde turist avına çıkan, kentin genelinde ise kısa mesafede müşteri almak istemeyen taksiciler, İstanbullunun çilesi oldu. Taksicilere göre ise birkaç meslektaşlarının yaptıklarından dolayı herkesi aynı kefeye koyup bir mesleği kötülememek gerek.
25.08.2021 Gündem
İBB barınağındaki iddialar... Tarım ve Orman İl Müdürlüğü incelemede bulundu
İBB barınağındaki iddialar... Tarım ve Orman İl Müdürlüğü incelemede bulundu İstanbul Pendik'te bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne bağlı Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'nda ölen onlarca kedi ve köpeğin cansız bedeninin çürümeye terkedildiği iddiası üzerine İBB Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanı Ahmet Atalık açıklama yaptı. Atalık, "Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürütücüsü Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden arkadaşlarımız gelip, tüm alanları inceleyip tutanak tutmuşlardır. Herhangi bir usulsüzlük, yasaya aykırılık tespit etmediklerine dair tutanakları vardır" dedi.
19.08.2021 Gündem
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları! İBB, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. İstanbul’un 21 meydanında kurulan tercih platformları ve 2 mobil araçla, gençlere en doğru tercihi yapmaları için yardım edecek. Meydanlara gelemeyenlere de telefon hattıyla hizmet verecek. Peki, İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı telefon numarası kaç? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
29.07.2021 Eğitim
HES kodu fırsatçılığı! Para karşılığında satıyorlar
HES kodu fırsatçılığı! Para karşılığında satıyorlar Tarihi Yarımada'da HES kodu fırsatçılarının sayısı arttı. Fırsatçılar, turistlere para karşılığında HES kodu alıyor. HES kodu fırsatçılığı yapanlardan biri, "Turistin içinden geldiği için para veriyor" şeklinde kendini savundu. Turistler ise, "HES kodunu İstanbulkart'a işletmek için 100-150 lira istiyorlar" dedi.
12.07.2021 Gündem
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) dün İstanbul’da yoğun kar yağışının ardından bugün Şile, Darlık ve Ağva mevkilerinde 60-70 cm'ye ulaşan kar kalınlığı ölçüldüğünü açıkladı. Yarın sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur, yer yer kar yağışı beklendiği, hafta sonu sıcaklıkların artacağı duyuruldu.
17.02.2021 Gündem
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek?
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? İstanbul'da etkili olan kar yağışı Anadolu Yakası'nın Karadeniz kıyısında ve İstanbul'un doğusunda görülmedi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Şen yaptığı açıklamada, “Şehir içerisinde kar 5-10 santimetre tuttu. Deniz kenarlarında ise düşük kaldı. Deniz karaya göre daha sıcak olduğu için Marmara’da 10-11 derece, Karadeniz’de ise 9-10 derece; bu sıcaklıktan dolayı deniz kenarlarında olan yerler; mesela Riva, Şile gibi alçak yerlerde tutmadı ama tepelerinde tuttu" dedi. Şen ayrıca, kar yağışının çarşamba günü etkisini kaybedeceğini söyledi.
16.02.2021 Yaşam
AKOM'dan flaş açıklama! Yarın kuvvetli geliyor, İstanbul'da kar sağanakları...
AKOM'dan flaş açıklama! Yarın kuvvetli geliyor, İstanbul'da kar sağanakları... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar ulaştı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, il genelinde bugün yer yer yoğun olarak görülen kar yağışlarının, yarın ve salı günü de kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere yerel kuvvetli kar sağanakları şeklinde etkili olması öngörülüyor.
15.02.2021 Gündem
HES kodu çilesi! Vatandaşlar akın etti
HES kodu çilesi! Vatandaşlar akın etti İBB organizasyonu yapamadı. HES kodu tanımlı kartlar hata verince vatandaş Beyaz Masa İletişim Noktaları’na akın etti.
23.01.2021 Gündem
İETT otobüsünde sırt sırta yolculuk... Görüntü çeken yolcuya tepki
İETT otobüsünde sırt sırta yolculuk... Görüntü çeken yolcuya tepki İstanbul'da İETT otobüslerinde yaşanan yoğunluktan dolayı koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı. Yaşanan yoğunluğu görüntüleyen bir yolcuya diğer yolcular tepki göstererek, araçtan inmesini istedi.
25.11.2020 Yaşam
İBB burs sonuçları 2020: Ne zaman açıklanır, bugün belli olur mu? İBB genç üniversiteli bursu ne kadar?
İBB burs sonuçları 2020: Ne zaman açıklanır, bugün belli olur mu? İBB genç üniversiteli bursu ne kadar? İBB burs sonuçları heyecanla bekleniyor. Genç üniversiteli burs başvurusu yapan adaylar merak içinde 14 Ekim’den yani başvuruların sona erdiği günden bu yana sonuçların ne zaman açıklanacağını soruyor. 30 Ekim’de açıklanması beklenen burs sonuçları hakkında İBB, eksik evrakların son teslimat süresinin 2 Kasım’a kadar uzatıldığını açıklayınca gözler bugün İBB sonuçlarına kilitlendi. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanır? İBB bursu ne kadar? İşte İBB burs sonuçları 2020…
3.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Masa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyaz masa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.