Beşikdüzü

Beşikdüzü

Son dakika Beşikdüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşikdüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşikdüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşikdüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşikdüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 beşikdüzü haberi bulunmuştur. Tüm beşikdüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Fırtınada deniz kenarında fotoğraf çektirmek isteyen 2 genç dalgalara kapılarak kayboldu
Fırtınada deniz kenarında fotoğraf çektirmek isteyen 2 genç dalgalara kapılarak kayboldu Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde liman mevkiinde fırtınada oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmeye çalışan 2 genç dalgalara kapılarak denizde kayboldu. Kayıp gençleri bulmak için denizde çalışma başlatıldı.
27.11.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok'
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geri kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
11.01.2023 Yaşam
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok'
En acı fotoğraf! 'Oğlunun, karısının öldüğünden haberi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geriye kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
10.01.2023 Yaşam
4 yıl önce yapımına 100 milyon harcandı aylık 100 bin liraya kiracı bulunamıyor
4 yıl önce yapımına 100 milyon harcandı aylık 100 bin liraya kiracı bulunamıyor Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1.12.2022 Ekonomi
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım'
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım' Trabzon'da, evinde başından vurulmuş bulunan, yapılan incelemede tabancasıyla yaşamını sonlandırdığı ortaya çıkan, Zonguldak Ereğli'de toprağa verilen polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın (45) cenazesini; eşinin ailesinin usulsüz aldığını öne süren Ahmet Bahadır'ın suç duyurusu üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Eşinin Vakfıkebir ilçesinde kazdırdığı mezara defnedilmesini isteyen Bahadır, "Beni kandırdılar, cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım" dedi.
5.10.2022 Gündem
Trabzon'da kadın polis memuru evinde ölü bulundu
Trabzon'da kadın polis memuru evinde ölü bulundu Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde polis memuru İlknur Erim Bahadır (45) evinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Beylik tabancası yanında bulunan Bahadırın ölümü araştırılıyor.
19.09.2022 Gündem
Fındık üreticilerinin yüzünü güldürecek gelişme! Kurutma süresini kısaltıp, harman sorununu bitiriyor
Fındık üreticilerinin yüzünü güldürecek gelişme! Kurutma süresini kısaltıp, harman sorununu bitiriyor Doğu Karadeniz'de fındık hasadının sürdüğü bugünlerde fındık toplamak kadar kurutmak da nemli ve yağışlı havalar nedeniyle üreticiler için çile haline geliyor. Birçok üretici fındığını kurutmak için güneşli havalarda Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarına fındığını sererek kurutmayı tercih ederken, kimileri de fındık kurutma sorununu kendi yöntemleri ile çözüyor. Havaların yağışlı geçtiği Karadeniz’de fabrikasının bahçesine serdiği fındığı kurutamayan bir klima şirketi yetkilisi ise çareyi kendi fındık kurutma makinelerini yapmakta buldu.
19.08.2022 Ekonomi
Polis memurundan acı haber! Mesaiye gitmeyince ortaya çıktı
Polis memurundan acı haber! Mesaiye gitmeyince ortaya çıktı Giresun'da, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Giresun Emniyet Müdürlüğü personeli polis Mustafa Karadeniz'in (45) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Trabzon'a gönderildi.
11.07.2022 Yaşam
Giresun'un Tombul Fındığı, AB tarafından tescillendi!
Giresun'un Tombul Fındığı, AB tarafından tescillendi! Tarım ve Orman Bakanlığı, Giresun'a özgü tombul fındığın, Avrupa Birliği (AB) tarafından tescillendiğini duyurdu. 
20.06.2022 Ekonomi
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil? Yarın okullar tatil mi, 24 Aralık hangi illerde okullar tatil? Kar yağışının bazı kentlerde etkili olması okulların tatil olup olmadığının araştırılmasına neden oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de birçok ilde havanın karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. İşte Kar tatili ile ilgili son gelişmeler…
23.12.2021 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Artvin, Trabzon, Giresun, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.
22.12.2021 Gündem
Trabzon'dan kahreden haber! Anne ve oğlu hayatını kaybetti
Trabzon'dan kahreden haber! Anne ve oğlu hayatını kaybetti Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti.
14.12.2021 Yaşam
Nefes borusuna kaçan peynir öğretmeni öldürdü
Nefes borusuna kaçan peynir öğretmeni öldürdü Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde pazar alışverişi sırasında tatmak için aldığı peynir parçası nefes borusuna kaçan emekli öğretmen Veysel Ayar (69), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
15.10.2021 Yaşam
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Babasını yanan evde sanan kadın, kalp krizinden öldü
Babasını yanan evde sanan kadın, kalp krizinden öldü Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde tek katlı ahşap evdeki yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Babası Hikmet Ülken’in (79) yanan evde olduğunu düşünen Ayşe Ülken (51), olay yerine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hikmet Ülken’in ise yangın sırasında evde olmadığı ortaya çıktı.
7.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Gara düştü iş bitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Gara düştü iş bitti! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Gara hadisesi milletimiz ve devletimizi korumak için sınırlarımızın ötesinde güvenli bir alan oluşturmak fikrimizi pekiştirdik. Gara önemli, sıkıntılı bir bölgeydi ve Gara düştü, Allah'ın izniyle iş bitti." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Şaban Yılmaz kimdir? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adalet Bakanı eski yardımcısı Şaban Yılmaz kaç yaşında, nereli…
Şaban Yılmaz kimdir? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adalet Bakanı eski yardımcısı Şaban Yılmaz kaç yaşında, nereli… Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Şaban Yılmaz, bugün öğleden sonra Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Şaban Yılmaz kimdir?
28.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Turuncu alarm
Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! Turuncu alarm Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Karadeniz ve Doğu Anadolu'da ise kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Trabzon'un doğu ilçeleri ile Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı ve Vakfıkebir çevreleri, Giresun'un doğusu, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Rize çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.
22.08.2020 Yaşam
TOKİ 14 proje için başvuru alıyor! 359 TL taksitle başlayan TOKİ başvuru 2020 şartları nelerdir, hangi projelere başvuru alınıyor?
TOKİ 14 proje için başvuru alıyor! 359 TL taksitle başlayan TOKİ başvuru 2020 şartları nelerdir, hangi projelere başvuru alınıyor? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 14 proje için başvuru alıyor. 359 TL başlangıç taksitiyle başvuru kabul edilen projeler…
10.07.2020 Gündem
Kars’ta Trabzon ekmeği üretimi yaygınlaşıyor
Kars’ta Trabzon ekmeği üretimi yaygınlaşıyor Kars'ta, 30 yıllık fırın ustası Mustafa Kemal Demir'in hazırladığı Trabzon ekmekleri ilgi görüyor. Katkısız oluşu, rengi, şekli, özel maya ve hamurdan üretilen Trabzon ekmeği, uzun süre bayatlamıyor. Trabzonlu usta Mustafa Demir, "Amacımız insanların yediği ekmekten bir tat alması, zevk alması damak tadının oluşmasıdır" dedi.
4.07.2020 Yaşam
Bakan Varank açıkladı: Elazığ ve Malatya'daki işletmeler faizsiz kredi kullanabilecek
Bakan Varank açıkladı: Elazığ ve Malatya'daki işletmeler faizsiz kredi kullanabilecek Bakan Varank, Elazığ ve Malatya'daki işletmelerin, istihdam durumuna göre 100 bin ile 150 bin lira arasında faizsiz kredi kullanabileceğini belirtti.
15.02.2020 Ekonomi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beşikdüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşikdüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.