Belediye Başkan Yardımcısı

Belediye Başkan Yardımcısı

Son dakika belediye başkan yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye başkan yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye başkan yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Başkan Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye başkan yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.648 belediye başkan yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm belediye başkan yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Tarihi Kozan Kalesi restorasyon ile eski ihtişamına yeniden kavuşacak
Tarihi Kozan Kalesi restorasyon ile eski ihtişamına yeniden kavuşacak Tarihi Kozan Kalesi, Kozan Belediyesi ve Adana Kültür Hakları Koruma Bölge Kurulu tarafından restore edilecek.
21.03.2024 Adana
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Baharın gelişinin müjdeleyicisi 'Baba Marta' etkinliği Edirne'de düzenlendi
Baharın gelişinin müjdeleyicisi 'Baba Marta' etkinliği Edirne'de düzenlendi Edirne'de baharın gelişinin müjdeleyicisi olduğuna inanılan ve her yıl 1 Mart'ta tüm Balkanlar'da kutlanılan 'Baba Marta' etkinliği yapıldı.
1.03.2024 Gündem
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
Büyükçekmece'de "rüşvet" soruşturmasında 8 kişiye tutuklama kararı
Büyükçekmece'de "rüşvet" soruşturmasında 8 kişiye tutuklama kararı Büyükçekmece'de “rüşvet” suçlamalarına ilişkin soruşturma çerçevesinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden aralarında Büyükçekmece Belediye başkan yardımcısı ve Gül İnşaatın sahibinin de bulunduğu 8 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.
21.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı 2024 için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Halis Bilden, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı Halis Bilden kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Aralarında belediye başkan yardımcısı da var
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Aralarında belediye başkan yardımcısı da var Büyükçekmece Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 22 kişi, sahte raporlar düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Öğrencileri taşıyan midibüsün patladı! 1 ölü çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı
Öğrencileri taşıyan midibüsün patladı! 1 ölü çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı Elazığ’da fidan dikim etkinliğinden dönen öğrencileri taşıyan midibüsün freni patladı. Midibüs, kırmızı ışıkta bekleyen 2 aracı biçip parktaki ağaca çarparak durabildi. Kazada, 1 ölü, çoğu öğrenci 26 kişi yaralandı.
27.10.2023 Yaşam
Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu!
Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu! Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu düzenlendi. Polis ekipleri, operasyon kapsamında bazı evraklara el koyarken, binada aramalar devam ediyor.
29.09.2023 Gündem
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam Çorum'da 5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğin fiyatı, yapılan zamla 7 lira oldu. Fiyat artışı 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak. Isparta’da ekmek fiyatlarına yüzde 50 zam yapıldı.
31.07.2023 Ekonomi
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 6 gündür devam eden orman yangını nedeniyle toplam 19 bin kişi tahliye edildi.
23.07.2023 Dünya
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Depremde yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi tutuklandı
Depremde yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi tutuklandı Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya'da yıkılan Kırçuval Otel'in sahibi ve aynı zamanda Battalgazi İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı olan Zafer Kırçuval, tutuklandı.
24.02.2023 Gündem
Türkiye, Unesco Dünya Miras Geçici Listesi'nde dünya birincisi
Türkiye, Unesco Dünya Miras Geçici Listesi'nde dünya birincisi UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Türkiye'nin UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde bulunan 84 kültürel mirasıyla dünya birincisi olduğunu söyledi.
2.02.2023 Kültür Sanat
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti Avusturya'nın Obritz köyünde komşularının 'çocuk ağlaması' sesi duyması üzerine polise şikayet ettiği 54 yaşındaki adamın mahzeninde 6 küçük çocuk bulundu. Adamın gerçek kimliği ve çocukların neden mahzende olduğu ise bugün İngiliz medyasının en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu.
30.01.2023 Dünya
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı?
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Hüseyin Avni Sipahi kimdir?
13.12.2022 Gündem
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı İstanbul’da tüketiciler market reyonlarında yeni ürünlerin yanında eski tarihi geçmiş ürünlerin de satıldığını iddia ederek adeta şikayet yağdırdı. Bazı marketlerde ise tarihi geçmiş ürünlere özel indirim kampanyasının düzenlendiği de iddia edildi. Şikayetler üzerine denetime çıkan zabıta ekipleri ise gözlerine inanamadı. Dikkat! Tarihi geçen ürünler arasında en çok çocuklara yönelik satılan ürünler var.
10.12.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
Rusya, 70 füzeyle Ukrayna’yı hedef aldı
Rusya, 70 füzeyle Ukrayna’yı hedef aldı Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından Ukrayna topraklarına 70 füze fırlatıldığını açıkladı. Khmelnytskyi Nükleer Santrali ile Güney Ukrayna Nükleer Santrali’nin ise ulusal elektrik şebekesi ile bağlantılarının kesildiği bildirildi.
23.11.2022 Dünya
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Okul servis ücretleri belli oldu!
Okul servis ücretleri belli oldu! Düzce’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı servis araçlarının ücret tarifesi ve güzergahları belli oldu. Buna göre yeni eğitim döneminde en kısa mesafe 500 TL, en uzun mesafe ise 1100 TL olarak belirlendi.
8.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye başkan yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.