Bekir Bozdağ

Bekir Bozdağ

Son dakika bekir bozdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekir bozdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekir bozdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekir Bozdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekir bozdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.678 bekir bozdağ haberi bulunmuştur. Tüm bekir bozdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum
AK Partili Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum AK Parti Şanlıurfa milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, CNN TÜRK'te yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bekir Bozdağ, 'Şanlıurfalılar siyaseti çok seviyor. Dışarıdan yapılan algıyla Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımızı etkisi altına alamadılar. Şanlıurfalılar olup bitenleri gördü. Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum.' dedi.
29.03.2024 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Vatan TV
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu
AK Parti TBMM Başkan Vekili belli oldu TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, İdare Amirleri İbrahim Eyüpoğlu, Alpay Özalan ve Hasan Turan oldu.
14.06.2023 Gündem
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanması ile gözler yeni dönemde atılacak adımlara çevrildi. Vatandaşı en çok ilgilendiren çalışmaları yapacak bakanlıklardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olacak. Deprem bölgesindeki yapılaşmadan, kentsel dönüşüm seferberliğine, kira sorunundan sosyal konut ihtiyacına kadar birçok başlıkta önemli hamleler bekleniyor.
6.06.2023 Ekonomi
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı Adalet Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bekir Bozdağ, görevi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a devretti.
4.06.2023 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ Şanlıurfa'da oyunu kullandı
Adalet Bakanı Bozdağ Şanlıurfa'da oyunu kullandı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için Şanlıurfa'da oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır
Bakan Bozdağ: Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İmralı’da teröristbaşı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır" dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum
Bakan Bozdağ: Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sinan Oğan'ın 2.tur kararının ardından gelen tepkilerle ilgili konuştu. Bakan Bozdağ konu ile ilgili konuşarak, "Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetliyorum. Onun ilkelerini hayata geçirecek olan sayın Erdoğan'dır. Aksi olsa kendi görüşleri ile ters düşmüş olurdu." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor Ankara’da bir balık restoranının 4 No’lu VIP odasında işlenen akademisyen cinayetine ilişkin dava dosyasına dikkat çeken bir ifade girdi. Tanık olarak dinlenen garson, cinayetten önce sanık Polat Aytaç’ın, ‘havaya ateş etmek için’ lokantanın tentesinin açılması talebinde bulunduğunu söyledi.
21.05.2023 Yaşam
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Değişmesi gereken iktidar değil, muhalefettir
Bakan Bozdağ: Değişmesi gereken iktidar değil, muhalefettir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs seçim sonuçları bir değişim sürecinin de başlangıç tarihidir. 28 Mayıs'tan sonra pek çok partide tartışma olacak, yönetimlerinde değişim olacaktır. Bu milletin de gördüğü, sandıkta verdiği bir talimattır. 'Ya bırakın ya da aranızda bu işi halledin' talimatı vermiştir. Türkiye'de iktidar sorunu değil muhalefet sorunu var. Değişmesi gereken iktidar değil muhalefettir” dedi.
18.05.2023 Gündem
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı Almanya'da 2 Türk gazeteci gözaltına alındı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
17.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ, oyunu kullandı
Bakan Bozdağ, oyunu kullandı ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, seçim bölgesi Şanlıurfa’da, 1075 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ, oyunu kullandı
Bakan Bozdağ, oyunu kullandı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim bölgesi Şanlıurfa’da, 1075 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt!
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir programda ‘FETÖ elebaşının ABD’den iadesinin talep edilmediğine’ ilişkin iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan yalanlama geldi. Bakanlık FETÖ elebaşı hakkında ABD makamlarına 7 ayrı iade talepnamesi gönderildiğini açıkladı.
13.05.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı: FETÖ elebaşının 27 suçtan iadesi istenmiştir
Adalet Bakanlığı: FETÖ elebaşının 27 suçtan iadesi istenmiştir Adalet Bakanlığı, "15 Temmuz darbe teşebbüsü başta olmak üzere, FETÖ elebaşı Gülen’in 27 suçtan iadesi istenmiştir" açıklamasını yaptı.
13.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Seçim sonrası iftira atanlar, 'Erdoğan kazandı' demek zorunda kalacak
Bakan Bozdağ: Seçim sonrası iftira atanlar, 'Erdoğan kazandı' demek zorunda kalacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, siyaseti dizayn etmeye çalışan ve iftira atanların 14 Mayıs'ta gereken cevabı alacağını belirterek, "Bu alçaklığa cevap vermek, bunları alçalta alçalta sandığın dibine gömmek bizim işimiz. Siz kimsiniz? Siz kimden hangi gücü alıyorsunuz da bu ülkenin siyasetçilerine geri adım attırma cüreti gösteriyorsunuz? Onların karşısında dimdik duran anlayışı Cumhurbaşkanımız temsil ediyor. Seçim sonrasında, iftira atanlar, iftiradan medet umanlar, 'Yine Erdoğan kazandı' demek zorunda kalacaktır” dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu
Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu Şanlıurfa’da genç sporcularla bir araya gelip sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Memleket partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendi.
11.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bekir Bozdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekir bozdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.