Bekar

Bekar

Son dakika bekar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.069 bekar haberi bulunmuştur. Tüm bekar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti.
17.03.2024 Magazin
Ev sahiplerine kötü kiralık ev arayanlara iyi haber! Para cezası var
Ev sahiplerine kötü kiralık ev arayanlara iyi haber! Para cezası var Kiralardaki fahiş artış ev sahibi kiracı ilişkilerinde yaşanan sorunların artmasına neden oluyor. Birçok mülk sahibi kiracısını çıkarmanın yollarını ararken kiralık konuta olan talep ev sahiplerinin kiracı seçmesine yol açıyor. Kimileri memur kefil şartı ararken kimileri SGK dökümü isteyebiliyor. Bekara evini kiralamak istemeyenlerin sayısı ise bir hayli fazla. Ancak bu kişilere TİHEK'ten kötü haber geldi. Ayrımcılık yapan mülk sahibi para cezası alabilir. İşte konunun ayrıntıları...
20.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in (23) acı haberi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesindeki baba evine ulaştı.
13.02.2024 Gündem
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler Kubat ve Beyazıt Öztürk, Sevgililer Günü için ‘Bekar Gezelim’ şarkısını özel bir versiyonla yeniden yorumladı.
13.02.2024 Magazin
Kaymakam evinde ölü bulundu
Kaymakam evinde ölü bulundu Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu.
5.02.2024 Gündem
Rüyada Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yumurta Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yumurta Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yumurta görmek zenginlik, mutluluk ve evliliğe yorulan bir rüyadır. Rüyasında yumurta görenlerin kısa süre içinde kısmetleri çıkar ve evlilik yolunda ilk adımı atarlar.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yufka görmek mali durumun iyileşmesi ve daha rahat bir hayat anlamına gelir. Farklı rüya yorumcularına göre bekar kişilerin evlenmesi, evlilerin ise tartışma yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yeşil renk görmek rüyayı gören kişinin kuvvetli bir inanç sahibi olduğu anlamındadır. Bu kişiler ağırbaşlı, muhafazakar ve ölçülü insanlar olarak rivayet edilirler.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Pekmez Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pekmez Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Pekmez Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pekmez Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada pekmez gören bir kişinin maddi ve manevi durumu iyileşir. Rüyada pekmez görmek, genellikle olumlu yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu rüya, durumun her geçen gün iyileşeceğini belirtir. Pekmez yemek ise, bol bol para kazanacağınıza delalet eder. Aynı zamanda hatırı sayılır para ya da maldır. Küple pekmez görmek ise, ucu bucağı olmayan serveti simgeler.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada parfüm görmek, pek çok farklı şekilde yorumlanır. Parfümlerin kokusu, kişinin parfümü nasıl sıktığı, nereye sıkıldığı ve parfümün koklanması da rüyaların anlamlarını değiştirebilir. Rüyada parfüm sıkmak ise, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanabilecek olan güzel ve köklü değişiklikleri simgeler. Bu değişiklikler ise, özellikle de iş hayatında gerçekleşerek kişileri mutluluğa sürükler.
14.01.2024 Eğitim
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Rüyada Nişan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nişan Yapmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Nişan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nişan Yapmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada nişan görmek bekar kimseler için evlilik olarak yorumlanırken evli kimseler için de geniş bir sosyal çevre anlamına gelir. Rüyasında nişan gören kişiler maddi olarak rahatlayacakları bir döneme girerler.
14.01.2024 Eğitim
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Rüyada Mercimek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mercimek Çorbası İçmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Mercimek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mercimek Çorbası İçmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada mercimek görmek iyi işlere işaret olarak kabul edilir. Rüyasında mercimek gören kişilerin kısa süre içinde bütün sıkıntılarından kurtulacakları rivayet edilmektedir.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Kiraz Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kiraz Ağacından Kiraz Toplamak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kiraz Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kiraz Ağacından Kiraz Toplamak Nasıl Yorumlanır? Rüyada kiraz ağacı görmek hem iş hem de sosyal hayatta başarılı olmak demektir. Rüya sahibi çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olarak kabul edilir.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Keklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Keklik Vurmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Keklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Keklik Vurmak Nasıl Yorumlanır? Rüyalar insanın bilinçaltının yansımadır. Rüyalar aracılığı ile kişiye verilmek istenen mesajlar vardır. Bu mesajlar uzak ya da yakın zamana ait olabilir. Rüyada keklik görmek de kişinin yakın zamanda olumlu haberler alacağına işaret eden rüyalardandır.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kek görmenin neyi ifade ettiği rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır. Gördüğünüz rüya ile bağlantılı olarak birbirinden farklı yorumları okuyabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 
13.01.2024 Eğitim
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Rüyada Kazak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazak Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kazak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazak Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kazan görmek kişinin düşüncelerinin zamanla değişeceği anlamındadır. Rüya sahibinin hayata karşı duruşu ve düşünceleri büyük ölçüde geçer.
12.01.2024 Eğitim
Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tükenmez Kalem Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tükenmez Kalem Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kalem görmek rüya sahibi için bir imza anlamına gelir. Ciddi bir borcun içine girmek şeklinde yorumlanan bu rüya bazı sıkıntıların ortaya çıkması şeklinde de yorumlanabilir.
12.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bekar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.