Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024?
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024? Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı. Memur ve memur emeklilerine yüzde 15 de toplu sözleşme zammı verildi. Yeni yılla birlikte toplan 49,25 zam oranı olan memurlar Ramazan ayıyla birlikte maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, memur maaşı bayramdan önce yatacak mı, memur ve emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşları 8 Nisan’da mı yatacak?
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklar dikkat! Bakımları mutlaka yapılmalı
Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklar dikkat! Bakımları mutlaka yapılmalı Kurban Bayramı tatilinde araçları ile uzun yola çıkacak vatandaşlar oto tamirciler tarafından uyarıldı. Uzun yola çıkmadan mutlaka bakım ve gözden geçirme tavsiyesi yapıldı.
22.06.2023 Gündem
Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi 2022? Mayıs ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, son açıklamalar?
Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi 2022? Mayıs ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, son açıklamalar? Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, evde bakım maaşı bayram öncesi yatacak mı 2022? Ramazan Bayramı'na az bir süre kala bakıma ihtiyacı olan engelliler ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla verilen "evde bakım yardımı" için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar “Engelli aylığı bayramdan önce verilecek mi? Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi, engelli maaşları ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt arıyor.
26.04.2022 Ekonomi
Bakan müjdeyi duyurdu! Bin lira ödeme yapılacak, resmen başlıyor
Bakan müjdeyi duyurdu! Bin lira ödeme yapılacak, resmen başlıyor Bayram öncesi müjdeli haber geldi. Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ödeme tarihi belli oldu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kıyı balıkçılarına müjdeli haberlerinin olduğunu ifade ederek, "Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.
7.05.2021 Ekonomi