Haluk Bayraktar'dan CHP'li Pınar Uzun Okakın'a tepki: Teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız
Haluk Bayraktar'dan CHP'li Pınar Uzun Okakın'a tepki: Teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın'ın, İHA'larla ilgili Cumhurbaşkanlığı kararına ve BAYKAR'a yönelik ortaya attığı iddialara tepki gösterdi. Haluk Bayraktar, 'Hakikatten utanırlar mı, birazcık yüzleri kızarır mı acaba? Baykar olarak ne bir lira nakit ve hibe desteği aldık ne de bir kuruş banka kredisi kullandık. Savunma sektörüne sunulan proje bazlı teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız.' dedi.
4.01.2024 Gündem
Azerbaycan'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Bize düşen durmadan çalışmak
Azerbaycan'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Bize düşen durmadan çalışmak Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "TEKNOFEST'in şiarının artık zihinlerde yer ettiğini görüyorum. Bundan sonra bize düşen durmadan çalışmaktır" dedi.
28.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK canlı yayıyında açıkladı: AKINCI'ların atası böyle ortaya çıktı
Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK canlı yayıyında açıkladı: AKINCI'ların atası böyle ortaya çıktı Baykar Teknoloji Lideri ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Tarafsız Bölge programında Türkiye'nin yüksek teknoloji alanındaki geleceği hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Bayraktar, AKINCI'ların atasının 16 yıl önce drone'lar bile ortada yokken maket uçaklara benzeyen ama kendi uçabilen teknolojiyle yola çıktıklarını anlattı.
15.09.2021 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İHA gelişmesi: 10 ülke daha...
Selçuk Bayraktar duyurdu! Flaş İHA gelişmesi: 10 ülke daha... Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB2 İHA için 10 ülkeyle sözleşme aşamasında olduklarını söyledi. Bayraktar, TB3'ün de 2022 yılında ilk uçuşunu yapacağını, motorunun TEI tarafından geliştirildiği bilgisini paylaştı.
4.08.2021 Ekonomi