İstanbul Beyoğlu'ndan yangın paniği
İstanbul Beyoğlu'ndan yangın paniği Beyoğlu'nda yabancı bir özel okulun çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
29.07.2021 Gündem
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin iddianameden detaylar
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin iddianameden detaylar SUUDİ Arabistan Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katlettikleri iddiasıyla 20 Suudi sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Suudi Arabistan Krallığı yetkilileri ile başsavcılıkça Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayıyla ilgili çelişkili ve gerçeğe aykırı açıklamalarda bulunulduğu belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesiyle ilgili 2'si azmettirici toplam 20 sanık hakkında "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağrılaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.
20.04.2020 Gündem
ABD'nin Cidde Başkonsolosluğu yakınlarında saldırı
ABD'nin Cidde Başkonsolosluğu yakınlarında saldırı ABD'nin Cidde Başkonsolosluğu yakınlarında gerçekleştirilen intihar saldırısında 2 polis yaralandı.
4.07.2016 Dünya
ABD Konsolosluğu’nu canlı bomba kapattırmış
ABD Konsolosluğu’nu canlı bomba kapattırmış ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nun, canlı bomba eylemi planladığı bilgisi alınan IŞİD’li Muhammed Raghil Al Hardani’nin 28 Kasım’da Türkiye’ye girdiğinin anlaşılması üzerine kapatıldığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem