Başından Vurdu

Başından Vurdu

Son dakika başından vurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başından vurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başından vurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başından Vurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başından vurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 başından vurdu haberi bulunmuştur. Tüm başından vurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti Mersin'de F.E. (38), alacağı nedeniyle tartıştığı atölye sahibi Hülya Kırmızı'yı (49) tabanca ile vurup, makasla boğazını kesti. Kırmızı ağır yaralanırken, kaçan şüpheli yakalandı.
28.11.2023 Gündem
Otelinin tahliye davasını kaybeden avukatını ve emekli icra müdürünü başlarından vurarak öldürdü!
Otelinin tahliye davasını kaybeden avukatını ve emekli icra müdürünü başlarından vurarak öldürdü! Muğla'da meydana gelen korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Bodrum'da, araçta tartıştığı avukatı Mehmet Erdal Çam (73) ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı (57) tabancayla öldüren Galip Ö. (63) ile ona yardım ettiği belirlenen Osman K, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Galip Ö., 2 kişiyi işlettiği otelin tahliye davasının kaybedilmesinden sorumlu tuttuğu için öldürdüğünü söyledi.
22.09.2023 Gündem
İki kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı sonra da intihar etti
İki kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı sonra da intihar etti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Veysel Mızrak (47), sokakta tartıştığı iki kadına tabanca ile ateş açtıktan sonra kendisini vurdu. Olayda Mızrak ile ateş açtığı kadınlardan 1'i öldü, diğeri ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.
1.09.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü Adana'da, boşanma aşamasındaki eşi Erhan Arslan (25) tarafından başından vurularak ağır yaralanan Nuriye Arslan (30), hastanede 7 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam
Ayrılmak isteyen polis sevgilisini, başından vurdu
Ayrılmak isteyen polis sevgilisini, başından vurdu Aksaray’da kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisinin tabancasını alan genç kadın, polisin başına ateş ederek ağır yaraladı.
29.05.2023 Gündem
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman (50) tarafından, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurulup öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kutbettin Koluman'ın kendisine boşanma davası açan eşi Recibe'ye pay vermemek için, birlikte yaşadıkları evi akrabasına sattığı, bu süreçte de çocuklarıyla burada yaşamaya devam eden eşini, evi boşaltmadığı için öldürdüğü belirtildi.
29.04.2023 Yaşam
Yasak aşk şüphesi çifte cinayetle bitti! Önce karısını sonra da dayısını öldürdü
Yasak aşk şüphesi çifte cinayetle bitti! Önce karısını sonra da dayısını öldürdü Gaziantep'te bir şahıs, dayısıyla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği eşi Sakine Solmaz'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra dayısını da silahla öldürdü. Yaşanan çifte cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
27.04.2023 Yaşam
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü
Kavgada tabancayla ateş edip, kapının arkasındaki komşusunu öldürdü İzmir'de, 'gürültü' nedeniyle çıkan kavgada, Diyar Y. (18), tabancayla ateş ettiği evin kapısının arkasında duran komşusu Hanife Doymuş'u (56) başından vurdu. Doymuş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.04.2023 Yaşam
Eşi ile ilişkisi olduğunu düşündü, takip edip başından vurdu!
Eşi ile ilişkisi olduğunu düşündü, takip edip başından vurdu! Sultaniye Mahallesinde bir şahıs, eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü şahsı takip ederek başından vurdu. Şahıs olay yerinden hayatını kaybetti. Zanlının öldürdüğü şahsı takip ettiği anlar kameraya yansıdı.
22.03.2023 Yaşam
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı  İzmir'in Karabağlar ilçesinde sokakta tartıştığı eski kayınvalidesi Aysel Genç'i (62) tabancayla öldürüp, eski eşi Seher Genç'i de yaralayan Davut Yiğitoğlu, tutuklandı. 
14.03.2023 Yaşam
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu Bursa'da Nurten İnan (41), solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evine giderken, yolunu kesen erkek arkadaşı İ.A. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. İnan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.
24.01.2023 Gündem
Eşini aldatanlara kötü haber! Yeni karar verildi, artık yararlanamayacak
Eşini aldatanlara kötü haber! Yeni karar verildi, artık yararlanamayacak Yargıtay, aldatma ile ilgili emsal olacak bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasında hükmedilen geçici tedbir nafakasına ilişkin dikkat çeken bir karar aldı. Daire, zina yapan eşin yararına tedbir nafakası hükmedilemeyeceğine karar verdi.
5.01.2023 Gündem
Okulda annesi ile sevgilisini başından vurdu! Ortalık kan gölüne döndü
Okulda annesi ile sevgilisini başından vurdu! Ortalık kan gölüne döndü Eşinden ayrılan ve çocuklarının velayeti babasında olan kadın, ortaokulda okuyan 2 çocuğunu görmeye gitti. 50 yaşındaki kadın, okulda 17 yaşındaki oğlunun silahlı saldırısına uğradı ve öldü. Çocuk aynı zamanda, annesinin erkek arkadaşını da okul bahçesinde kafasından ve sağ göğsünden vurdu.
5.01.2023 Yaşam
Kız arkadaşını arayıp helallik istedi sonrası korkunç!
Kız arkadaşını arayıp helallik istedi sonrası korkunç! İstanbul'da gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Deniz Berber, kız arkadaşıyla telefonda konuştu. Arkadaşıyla buluşacağını söyleyen Berber, otomobile binip bekledi. Buluşma yerine gelen arkadaşları Berber'i araç içinde korkunç şekilde buldu.
2.12.2022 Yaşam
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü Çekmeköy'de bir sitede Ersin Müezzin 5 ay önce boşandığı eski eşi Burcu Tokaç'ı çocukların da evde bulunduğu sırada tabancayla ile başından vurdu. 12 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Tokaç, dün sabah hayatını kaybederken, Ersin Müezzin ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
6.10.2022 Yaşam
Eski eşini öldüren kadın, aynı silahla intihar etti
Eski eşini öldüren kadın, aynı silahla intihar etti Çorum’da tartıştığı eski eşini öldüren kadın, daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.
21.09.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, intihara kalkışan koca da öldü
Eşini öldürüp, intihara kalkışan koca da öldü Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dolmuş durağında tartıştığı eski eşi Fadime Cuma'yı (40) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkışan Kahraman Çetinkaya (41), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.
3.09.2022 Yaşam
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı Sancaktepe'de komiser yardımcısı Sinan Aytığ (31), tartıştığı arkadaşı Aynur A.(35) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Aynur A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
27.08.2022 Gündem
Çocuğunu görmek için eve gidip balkondan içeri girmeye çalıştı, eski eşinin sevgilisi başından vurdu!
Çocuğunu görmek için eve gidip balkondan içeri girmeye çalıştı, eski eşinin sevgilisi başından vurdu! Antalya'da, çocuğunu görmek için eski eşi L.A.'nın evine gidip, içeri balkondan girmeye çalışan Mehmet Ali Gilik, kadının erkek arkadaşı Veli D. tarafından av tüfeği ile başından vuruldu.
17.08.2022 Yaşam
Korkunç olay! Boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu
Korkunç olay! Boşanmak isteyen eşini tabancayla başından vurdu Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde D.Ç., boşanmak isteyen eşi E.Ç.'yi tabancayla başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, tedaviye alındı.
21.07.2022 Yaşam
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi
Terapistini eve kilitleyip tecavüz ve işkence etti! Kabus evi Ailesinin tatile gitmesiyle yalnız kaldığı terapistini eve kilitleyen cani, kurbanı iki katlı evin her yerinde sürükledi, defalarca boğmaya çalıştı. Kapıyı çalan polislerin kimse açmayınca geri döndüğü ortaya çıktı.
10.07.2022 Yaşam
Ortağını öldüren sanığın cezası Yargıtay’da bozuldu, indirimler artırıldı
Ortağını öldüren sanığın cezası Yargıtay’da bozuldu, indirimler artırıldı Eskişehir'de, aynı evde yaşadığı iş ortağı Muhammed Alıcı Aslan'ı (48) tabancayla öldüren müteahhit Servet Temiz’e (52) verilen haksız tahrik indirimli 14 yıl 2 aylık hapis cezası, avukatının indirimi az bularak yaptığı itiraz üzerine Yargıtay’da bozuldu. Yeniden yapılan yargılamada Temiz'in, haksız tahrik ve takdir indirimleriyle 12 yıl 6 ay hapsine karar verildi.
27.06.2022 Yaşam
Eşine tecavüz ettiği iddia edilen adamı öldürüp yanına not bıraktı! Şok eden olay
Eşine tecavüz ettiği iddia edilen adamı öldürüp yanına not bıraktı! Şok eden olay Eyüpsultan'da eşinin "Bana 5 yıl önce tecavüz etti. Şimdi yine taciz ediyor" demesi üzerine evine çağırdığı Abdullah Koşar'ı (39) silahla başına ateş ederek öldüren Aslan İlhan (36) kayıplara karıştı. Koşar'ın cesedinin yanında "Namussuzluğun bedelidir" notu bırakıldığı görüldü. Polis, İlhan'ın yakalanması için çalışma başlattı.
21.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Başından Vurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başından vurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.