Başakşehir  Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

Son dakika Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış   Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan ve yakalanan şahsın olay günü öncesinde babasını bıçakladığı ortaya çıkarken polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü hastanede doktoru darp edip odasını dağıttığı öğrenildi. Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.
23.01.2024 Gündem
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti
MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.
13.01.2024 Gündem
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği!
Türkiye ile Cezayir arasında dev iş birliği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Ekonomi
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler Güngören'de Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve hastanede yaşam savaşı veren Kayaca'nın babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin. Bir babaanne olarak yalvarıyorum. Benim çocuğum şu anda can çekişiyor, başkalarını yakmasın" dedi.
31.07.2023 Yaşam
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü Beyoğlu’nda barda görsellik amacıyla oluşturulan alevlerin sıçramasıyla vücudunda ciddi yanıklar meydana gelen genç kızın hayatı kabusa döndü. Defalarca ameliyat geçirdiği 12 günlük zorlu yoğun bakım sürecinin ardından dehşet anlarını anlatan genç kız, “Kolum, sırtım, saçım alev topuna dönmüştüm. İnsanlara doğru gittim, benden korkmuşlardı” dedi.
8.06.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan'da hizmete açılan Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişinin kullandığını açıkladı.
1.06.2023 Ekonomi
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başakşehirli Romanlar Geleneksel İftar Buluşması"nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta başarı hanemize yeni yıldızlar ekleyeceğiz. Her alanda ülkemizi bir üst lige taşıyacağız.14 Mayıs'a kadar durmadan çalışmaya hazır mıyız? Türkiye Yüzyılını siz Roman kardeşlerimizle yazacağız." dedi.
8.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her fırsatta altını çizerek ifade ediyorum; Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih'in emaneti olan bu güzel şehri günbegün karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Evimiz, yuvamız İstanbul'a karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz" dedi.
8.04.2023 Gündem
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışı için gün sayıldığını belirtti.
30.03.2023 Ekonomi
Sıcak su torbası bomba gibi patladı, genç kız soluğu hastanede aldı
Sıcak su torbası bomba gibi patladı, genç kız soluğu hastanede aldı Küçükçekmece’de karnına koyduğu sıcak su torbası bomba gibi patlayınca 25 yaşındaki Türkan Aleyna Akça soluğu hastanede aldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç kız, “Karnım ağrıyordu, sıcak su torbası hazırlamıştım, birkaç dakika sonra karnımda patladı. Karnımdan bacağımın başlangıç kısmına doğru yan kısmım da tamamen yandı. Havasını almamıştım, suyun da çok sıcak olduğunu düşünüyorum” dedi.
6.03.2023 Gündem
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan depremlerde yıkılan binanın enkazından 71 saat sonra kurtulan Bekir Yıldırım Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden CNN Türk canlı yayınına bağlandı. Bekir Yıldırım 'Beni çocuklarıma kavuşturdunuz. Bu en büyük şey' dedi.
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralı depremzedeleri ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralı depremzedeleri ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremde yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen depremzedeleri ziyaret etti.
14.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
İstanbul Valisi Yerlikaya: 1616 hastamızdan 854'ü taburcu oldu
İstanbul Valisi Yerlikaya: 1616 hastamızdan 854'ü taburcu oldu İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, deprem bölgesinden getirilen yaralıları hastanede ziyaret ederek bilgi aldı. Yerlikaya, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bin 616 depremzededen 854'ünün taburcu olduğunu duyurdu.
10.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından, İstanbul'a getirilen yüzlerce yaralı ve yakınları için yapılan planlamaları anlattı. Valilikle koordineli şekilde, yaralıların sadece tıbbi tedavilerinin değil, giyimden sosyal desteğe ve barınma ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. İstanbul'a getirilen yaralıların tedavi sonrası otellerde ve uygun tesislerde ağırlanacaklarını da duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.