Balıkesir Deprem

Balıkesir Deprem

Son dakika Balıkesir deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balıkesir deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balıkesir deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıkesir Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıkesir deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 balıkesir deprem haberi bulunmuştur. Tüm balıkesir deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalarAFAD tarafından yapılan açıklamada Balıkesir açıklarında Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremi büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Deprem Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul'da da hissedildi. CNN Türk deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Burada Kuzey ve Güney yönleri olarak bir hareketlilik var. Burası enteresan yerlerden birisi. Dikkat edilmesi gerekiyor." dedi.
19.07.2024Gündem
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...Balıkesir açıklarında meydana gelen depremi uzman isimler yorumladı. Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde olan deprem, beklenen büyük bir depremi yeniden hatırlattı. CNN TÜRK canlı yayınına konuk olan Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, riskli illeri tek tek sayıp uyardı. "Deprem tehlikesi son derece yüksek ve de çok yakın" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. " ifadelerine yer verdi.
8.11.2023Gündem
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu!
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu!Balıkesir Gönen’de deprem! 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremi Kandilli Rasathanesi duyurdu. Kandilli son depremler listesinde yer alan verilere göre, Balıkesir Gönen Kınalar mevkiinde meydana gelen depremin şiddeti 3.0 olarak açıklandı. Peki, Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? 25 Ekim 2022 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
25.10.2022Gündem
Prof. Sözbilir'den Balıkesir'de 7.2'lik deprem uyarısı
Prof. Sözbilir'den Balıkesir'de 7.2'lik deprem uyarısıDeprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Balıkesir'deki depremlerin 2 farklı fay üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Balıkesir ili ölçeğinde 7.2 büyüklüğüne varan deprem üretme potansiyeline sahip faylar var’’ dedi.
2.09.2020Gündem
Dün gece deprem mi oldu? Son depremler listesi (Kandilli ve AFAD verileri)
Dün gece deprem mi oldu? Son depremler listesi (Kandilli ve AFAD verileri)Balıkkesir’de yaşanan deprem sonrası Türkiye’nin gündemi yine deprem oldu. Artı sarsıntıların gece boyunca devam etmesi vatandaşların panik yaşayıp, geceyi sokakta geçirmesine neden oldu. Depremin İstanbul’da da hissedilmesi son deprem listesi verilerinin yeniden tartışılmasını beraberinde getirdi. İşte Kandilli ve AFAD verilerinden hazırlanan son depremler listesi…
11.12.2019Gündem
Vatandaşları korkutan deprem!
Vatandaşları korkutan deprem!Balıkesir’de 12 dakika arayla Bigadiç ilçesinde 3.9, Sındırgı ilçesinde ise 3.4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı yaşanmadı.
21.11.2019Yaşam
Balıkesir'de korkutan deprem
Balıkesir'de korkutan depremAFAD: Merkez üssü Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.04.2017Yaşam
Balıkesir'de deprem!
Balıkesir'de deprem!4.0 şiddetindeki depremle sarsıldı...
29.09.2021Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda devir teslim töreniÇevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Mehmet Özhaseki sağlık sorunları nedeni ile affını istediği bakanlık görevini Murat Kurum'a devrediyor.
2.07.2024Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Özkaymak o bölgeyi işaret etti: 6'nın üzerinde deprem üretme potansiyeli olan faylar var
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Özkaymak o bölgeyi işaret etti: 6'nın üzerinde deprem üretme potansiyeli olan faylar varAfyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede büyüklükleri 3.3'e varan yaklaşık 30 artçı sarsıntının meydana geldiğini belirterek, "İzmir ve çevresinde son yüzyıl içerisinde büyüklükleri 4.1 ile 5 arasında 442 adet deprem meydana geldi. Bu alanda gelecek yıllarda da benzer büyüklüklerde depremlerin olması muhtemel. Bu bölgede Havran-Balıkesir Fay Zonu, Dikili Fayı, Bergama Fayı, Soma Kırkağaç Fay Zonu ve Gelenbe Fayı gibi büyüklüğü 6'nın üzerinde deprem üretme potansiyeli olan faylar yer alıyor" dedi.
26.06.2024Gündem
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyor
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyorBalıkesir'de tarımsal sulama ücretsiz, su tarifesine de yüzde 15 indirim kararı verilirken, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana'daki tarla ve bahçelerin sulama fiyatlarına zam yapılmasının çiftçilerin maliyetlerini önemli ölçüde artıracağını söyledi.
30.05.2024Adana
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacakAnnesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024Vitrin
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde depremAFAD, Balıkesir merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
21.03.2024Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurdu
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurduBalıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 07.43 sıralarında deprem meydana geldi.
19.03.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024Gündem
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk HaritasıTürkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024Gündem
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladıAnnesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024Eğitim
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023Ekonomi
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktıAK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023Gündem
Deprem mi oldu (21 Aralık)? En son nerede deprem oldu?
Deprem mi oldu (21 Aralık)? En son nerede deprem oldu?Balıkesir, Marmara Bölgesi, Türkiye konumunda 3.3 Büyüklüğünde Bir deprem meydana geldi.
21.12.2023Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandıTürkiye'nin çeşitli bölgelerinde depremler olmaya devam ederken, MTA tarafından Türkiye'nin diri fay haritası da güncellendi. Yapılan araştırmada 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunurken, birinci derece risk altında olan şehirler; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt oldu. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'deki deprem üretebilen fayları anlatarak risk haritasını yorumladı.
21.12.2023Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem!
Balıkesir'de korkutan deprem!Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, paniğe yol açtı.
20.12.2023Gündem
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarıTürkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023Gündem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği bilgiye göre saat 08.33'te Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
22.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesir Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıkesir deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.