Bakan Varank

Bakan Varank

Son dakika Bakan Varank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Varank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Varank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Varank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan varank gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 bakan varank haberi bulunmuştur. Tüm bakan varank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi
Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e Mustafa Varank'tan 'Er Meydanı' teklifi Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün birkaç aydır konuşulan "kafes dövüşü" ile ilgili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan "Er Meydanı" meydanı teklifi geldi.
20.08.2023 Gündem
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz
Bakan Varank'tan yeni Kabine açıklaması: Değişiklikleri göreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni öncesi Bakan Varank, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk turda yürüme güçlüğü çektiği için oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç’i Türkiye'nin yerli akıllı otomobili Togg ile oy kullanacağı okula getirdi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır
Bakan Varank: Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, teleferikle çıktığı Uludağ Sarıalan'da gençlerle bir araya geldi. Togg'u da zirveye çıkardıklarını söyleyen Bakan Varank, "Türkiye'nin otomobili Togg gibi zirve projeye, Uludağ gibi bir zirve yakışır" dedi.
27.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank, depremzedelerle buluştu
Bakan Varank, depremzedelerle buluştu Bursa’nın Gemlik ilçesinde depremzedelerle bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Kültürümüzde dayanışma göstermek, ihtiyacı olanın yanında durmak, elinde imkanında ne varsa bunu kardeşiyle paylaşmak var. Türk milleti, devlet millet el ele sizlerle beraber, sizlerin acılarını dindirmek için gayret gösteriyor" diye konuştu.
23.05.2023 Gündem
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz
Bakan Varank: 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu seçimden sonra artık Kemal Kılıçdaroğlu 12. kez yenilince de o partinin başında durmaz diye düşünüyorum. Ama ben bunu söyleyince vatandaşlarımız diyor ki Sayın Bakanım boşuna bekliyorsunuz. O partinin başından gitmez. 12 kere değil, 112 kere de kaybetse o partiyi bırakmaz" dedi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Yolumuza devam edeceğiz. Ama bunun yolu 28 Mayıs'tan geçiyor. İnşallah Rabbim her bir vatandaşımıza 28 Mayıs'ta da ferasetle karar vermeyi nasip etsin. İnşallah doğru netice sandıktan da çıkacak, diyoruz” dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, merak edilen soruları CNN TÜRK Tarafsız Bölge'de yanıtladı. 28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin beklentilerini aktaran Varank, "Oran vermek bir seçim yarışında doğru olmayabilir. Sürekli tutturamayan anketçilerle aynı pozisyona düşebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferiyle 28 Mayıs'ı tamamlayacağız. Meclisteki çoğunluğu aldık. 49,5'la ilk turda tamamlayamadık ama ikinci turda Cumhurbaşkanımız bu işi bitirecek. 0.5'lik bir farkla ilk turda bitiremedik ama ikinci turda tamamlayacağız bu işi." ifadelerini kullandı. "Sinan Oğan ile görüşülecek mi?" sorusuna ise Bakan Varank, "Biz hiçbir zaman pazarlık siyaseti içerisine giremeyiz. Siyasette konuşulur görüşülür bunlar ayrı hususlar. Pazarlık olmaz." yanıtını verdi.
18.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Bundan sonra söz milletin
Bakan Varank: Bundan sonra söz milletin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  "Bundan sonra söz milletin. Milletimizin takdiri neyse o gerçekleşecek" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu
Bakan Varank, adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmangazi Belediyesi’nin Macera Bursa parkını gezerek adrenalin tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Bakan Varank, Macera Bursa’da, zipline parkurunda eğlenceli anlar geçirdi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sıradaki hayalimiz öncelikle 14 Mayıs’ta şu seçimi Allah'ın izniyle almamız. Bu önemli bir seçim, bir kader seçimi. Gündemi takip ediyorsunuz. Tekrar kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime doğru gidiyoruz ama milletimiz feraset sahibidir. İnşallah 14 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak, doğru takdiri yapacak. Allah'ın izniyle sağduyulu hareket edecek” dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz Ümraniye’de iş insanlarıyla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Sanayi bölgelerinde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için TOKİ başkanlığımızla proje yürütüyoruz. Bunun talimatını arkadaşlara verdik. OSB'ler için yeni yer tahsisini bu hafta karşılayacağız ardından da İstanbul’un üreten insanlarının ev sahibi olabilmeleri, güvenli, huzurlu yuvalarında yaşayabilmeleri için bu çalışmayı yapacağız” dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisinin Türk uzay yolcusuna dair açıklamalarını skece konu eden Güldür Güldür Show ekibinin Bursa'daki gösterisini izledi. Kulise de geçen Varank, oyuncular ile moderatör Ali Sunal'ı tebrik etti.
9.05.2023 Gündem
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "2 oy almak için mitinglerde 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız? 2 oy almak için 'Türkiye'yi eyaletlere böleceğiz' diyorlar. Bunu kim istiyordu? PKK, HDP ve uzantıları istiyordu. Buna müsaade edecek miyiz? 14 Mayıs'ta oylarımızla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız milletin bağrından çıkmış bir siyasetçidir. Her zaman ekibiyle ön plana çıkmış. Ekibine en iyi kaptanlığı yapmış bir siyasetçi. İşte biraz önce telefon etti. 'Çalışmalar nasıl gidiyor? Bu hafta, şunları mutlaka ihmal etmeyin' diye talimatlarını bize veriyor. Çünkü iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi" dedi.
7.05.2023 Gündem
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurdu
Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 75 bin lira kredi! Başvuran alacak, Bakan Varank yeni desteği duyurdu KOSGEB, deprem bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin bakım, tadilat, onarım, personel, ham madde, malzeme, teçhizat, donanım gibi giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla 75 bin liraya kadar geri ödemeli destek verecek.
7.05.2023 Ekonomi
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi!
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi! Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis arabası olarak ilk kez görüntülendi. Togg’u gören vatandaşlar fotoğraf çekinebilmek için birbirleriyle yarıştı. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Gündem
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Yaşam
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Günlük 80 bin varil üretimimiz varken; Gabar'da bulduğumuz petrol 100 bin varil. Buna da inanmıyorlar ama onlara da o petrolü göstereceğiz. O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak Aday tanıtım toplantısında "Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Varank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan varank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.