Bakan Özer Açıklama

Bakan Özer Açıklama

Son dakika Bakan Özer açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Özer açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Özer açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Özer Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan özer açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 bakan özer açıklama haberi bulunmuştur. Tüm bakan özer açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer: Afyonkarahisar'ın eğitim yatırım bütçesini 1 milyar 603 milyon liraya çıkardık
Bakan Özer: Afyonkarahisar'ın eğitim yatırım bütçesini 1 milyar 603 milyon liraya çıkardık Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık olarak Afyonkarahisar'ın eğitim yatırım bütçesini 735 milyon liradan 1 milyar 603 milyon liraya çıkardıklarını açıkladı.
7.10.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bayramdan sonra başlıyor, milyonlarca öğrenci artık...
MEB resmen duyurdu! Bayramdan sonra başlıyor, milyonlarca öğrenci artık... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni karar MEB tarafından resmen duyuruldu. Tarih verildi. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Dört bakanlık ortak hareket edecek. Bakan Özer ayrıntıları ile açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, köy okullarının aktif eğitim birimleri olarak kullanılması "köy yaşam merkezleri" konsepti altında yeni bir süreci Ramazan Bayramı'ndan sonra başlatacaklarını, bu kapsamda 4 bakanlığın iş birliğinde köy okullarında tarım ve hayvancılık gibi alanlarda halk eğitimi kurslarının ve yaz kampı gibi faaliyetlerin düzenleneceğini bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı hem öğrenciler hem de öğretmenler için birçok çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan' tarafından 2009 yılında kurulan, Macaristan ile Türkmenistan'ın gözlemci üye olarak faaliyetlerine katıldığı Türk Devletleri Teşkilatı, 3-4 Kasım 2021 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda Öğretmen Değişim Programı'nın 2022 yılında Türkiye'de yapılması yönünde karar alınmıştı. Alınan karar doğrultusunda Türk Devletleri Teşkilatı 1. Öğretmen Değişim Programı, 6-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Programda Türk eğitim sistemi ve davetli ülke eğitim sistemlerinin tanıtılması, öğretim yöntem ve teknikleri ile ölçme ve değerlendirmede yeni yaklaşımlar gibi konular ele alınacak.
2.05.2022 Eğitim
Okullarda maske zorunluluğu ve yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Özer'den açıklama!
Okullarda maske zorunluluğu ve yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Özer'den açıklama! Okullarda maske kullanımı ve yüz yüze eğitim ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. 2021-2022 yılı eğitim döneminin tamamlanmasına çok az bir süre kaldığını ifade eden Bakan Özer, “Gerekli önlemler alındığı zaman en güvenli ortamlar eğitim ortamlarıdır. İnşallah bundan sonra böyle salgınlar yaşanmaz. Artık farklı durumlar olsa bile okulların ilk açılacak ve son kapatılacak yerler olduğunu 2021-2022 eğitim öğretim döneminde görmüş olduk. Maskeyle ders anlatmak öyle kolay değil. İklim yavaş yavaş yaza geliyor ve çok büyük fedakarlık gerekiyor. Tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
18.04.2022 Eğitim
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması!
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması! Öğretmen ataması müjdesi! Bakan açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmen ataması açıklaması geldi. Bakan Özer, öğretmen atamalarına dair çalışmaların yapıldığınının müjdesini verdi. Özer, "Ağırlık okul öncesi eğitime verilecek ama diğer alanlarda da mutlaka öğretmen alımı gerçekleşecek, umut ediyoruz ki kısa süre içerisinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları açıklaması!
16.03.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavları nasıl olacak? Bakan Özer açıkladı!
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavları nasıl olacak? Bakan Özer açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı bir televizyon programında eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meclis’te kabul edilen, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Özer, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Peki, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavları nasıl olacak? İşte Bakan Özer’in açıklamaları!
6.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama!
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama! Okullar yarın açılıyor! Milyonların gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelecek açıklamadaydı. Vaka sayılarındaki artış endişelere neden olurken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında konuştu. Bakan Özer, "Okulları kapatmak çözüm değil” dedi. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? İşte Bakan Mahmut Özer’in son açıklamaları!
6.02.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! MEB'den flaş karar, binlerce öğrenci alacak, 2.125 TL
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! MEB'den flaş karar, binlerce öğrenci alacak, 2.125 TL Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB harekete geçti. Bakan Özer güzel haberin detaylarını paylaştı. Binlerce öğrenci alacak. Asgari ücret zammı ile birlikte artış oldu. Bu sene 2.125 TL ödenecek. Milli Eğitim Bakanı Özer yüz yüze eğitim süreci ile ilgili gelinen son durumu açıkladı. Okul öncesi eğitimden meslek liselerine, öğretmenlik kanunundan okullar arası eşitliğe kadar pek çok konuda bilgi veren Özer meslek liseleri ile ilgili, "Mesleki eğitim merkezleri hem işveren hem de öğrenciler için çok cazip hale geldi. Artık mesleki eğitim merkezindeki öğrenciler ilk üç yılda yeni asgari ücrete göre yaklaşık 1.400 TL, son yıl ise 2.125 TL civarı ücret alacaklar. Her yıl asgari ücret arttığında bu ücret de artacak. Ayrıca tüm öğrencilerin iş kazalarına ve meslek hastalıklarına karşı sigortalanmasına devam edilecek. Bu düzenlemeyle artık aradığım elemanı bulamıyorum mazereti işveren açısından kalmadı. Bu dönüşüm mesleki eğitim merkezlerindeki öğrenci sayılarına da yansıdı. Mesleki eğitim merkezlerinde iki ay önce öğrenci sayısı 159 bin iken şu an itibariyle 235 bine yükseldi. Yani çok kısa sürede öğrenci sayısı yaklaşık yüzde 50 arttı. Yeni düzenlemeyle sağlanan bu imkânlar duyuldukça bu sayının çok daha yükseleceğine inanıyorum." diye konuştu.
4.01.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, ikinci dönemde...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, ikinci dönemde... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB'den son dakika açıklaması geldi. Bakan Özer müjdeyi vermişti. MEB harekete geçti. Tek tek açıklandı. Milyonlarca aile bekliyordu. Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için yeni adımlar atıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kasım ayı başında ikinci döneme 5 bin yeni ana sınıfını yetiştirecekleri müjdesini vermişti. Müjdenin verilmesinin üzerinden bir ay geçmeden 3 bin 971 yeni ana sınıfı açıldı. Yeni açılan ana sınıflarda 74 bin çocuk okul öncesi eğitime başladı. Böylece, 5 yaş grubunda yaklaşık %78 olan okullaşma oranı yaklaşık %83’e çıktı. MEB, 2022 yılı sonuna kadar 5 yaş grubunda okul öncesi okullaşma oranını %100’e çıkartmayı hedefliyor.
28.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 7 yıl sonra bir ilk, Bakan Özer duyurdu, 1 Aralık'ta...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 7 yıl sonra bir ilk, Bakan Özer duyurdu, 1 Aralık'ta... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. MEB harekete geçti. 7 yıl sonra bir ilk yaşanacak. Bakan Özer yeni kararın detaylarını paylaştı. 1 Aralık tarihinde başlıyor. 81 ilin tamamı temsil edilecek. MEB, 7 yıl sonra 1-3 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan himayesinde Milli Eğitim Şûrası’nı toplayacak. Şûrayla ilgili hazırlıkları anlatan Bakan Özer, odak konularının eğitimde fırsat eşitliği olduğunu ifade etti. Paydaşlardan 32 bin 643 farklı görüşün geldiği Şûra’da temel eğitimde fırsat eşitliği, öğretmenlerin mesleki gelişimi ve mesleki eğitimin iyileştirilmesi alt başlıkları da ele alınacak.
28.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş yüz yüze eğitim kararı, pazartesi...
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş yüz yüze eğitim kararı, pazartesi... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tüm öğrencileri kapsıyor. Pazartesi günü başlıyor. Detaylar belli oldu. Öte yandan Sağlık Bakanlığı da yüz yüze eğitim ile ilgili harekete geçti. Tüm öğrenciler ve öğretmenler için 18 maddelik bir rehber hazırlandı.
21.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi.
2.11.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın başlıyor, 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflar...
MEB resmen duyurdu! Yarın başlıyor, 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenci bekliyordu. MEB son dakika açıklamasında detaylara yer verildi. Yarın başlıyor. 7, 8, 11 ve 12'nci sınıflar için geçerli.
25.10.2021 Eğitim
Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Bakan Özer açıkladı!
Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Bakan Özer açıkladı! Okullar uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başladı. Okullarda eğitimiin ilk haftasını katıldığı televizyon programında değerlendiren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, koronavirüs sürecinde eğitimin yol haritasını anlattı. Pek çok kişinin merak ettiği "Öğrencilere PCR testi zorunlu mu?" sorusuna da yanıt veren Bakan Özer, "1 ay sonra bilimsel veriler değişirse ona göre önlemler alacağız." ifadelerini kullandı. Peki, Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? İşte Bakan Mahmut Özer'in açıklamaları...
13.09.2021 Eğitim
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Şimşek "Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak" dedi.
7.09.2023 Ekonomi
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı kapsamında, bu yıl 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs verileceğini ve deprem bölgesindeki öğrencilere 30 bin kontenjan ayrılacağını açıkladı.
24.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, “İnşallah Cumhur İttifakı olarak nasıl daha öncesinde dünya kadar entrikadan, tuzaktan daha güçlü bir şekilde çıkmışsak bu 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız” dedi.
13.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı?
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğunu açıklayınca, üniversite öğrencileri de araştırmaya başladı. Seçime az bir zaman kala 15 Mayıs üniversiteler tatil mi, 15 Mayıs’ta üniversiteler açık mı? sorularının yanıtı sorgulanıyor.
9.05.2023 Seçim
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023? Seçime 1 hafta kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 15 Mayıs tarihinde eğitime ara verileceğini duyurdu. Öğretmenler de idari izinli sayılacak. Söz konusu açıklamanın ardından öğretmenler ek ders alıp almayacaklarını araştırmaya başladı. Peki, İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
7.05.2023 Çalışma Hayatı
Milli Eğitim Bakanı Özer: 465 bin vatandaşımız okullarımızda, yurtlarımızda kaldı
Milli Eğitim Bakanı Özer: 465 bin vatandaşımız okullarımızda, yurtlarımızda kaldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmalara ilişkin, “465 bin vatandaşımız bizim okullarımızda, yurtlarımızda, öğretmenevlerimizde kaldı. O günlerde en ihtiyaç duyulan şeyler barınma ve yeme içme ihtiyacıydı” dedi.
2.05.2023 Gündem
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Özer Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan özer açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.