Bakan Özer

Bakan Özer

Son dakika Bakan Özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.092 bakan özer haberi bulunmuştur. Tüm bakan özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği  İstanbul'da savunma, havacılık ve uzay alanında ilk olacak Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (MTAL) açılışı için imza töreni düzenlendi. Burada konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çok önemli bir arefede olduklarına dikkat çekerek "İlk kez bu okulumuzda, tüm öğrenciler, ki 50 öğrenci alacağız. Her bir öğrenci asgari ücret kadar burs alacak" dedi.  
31.05.2023 Ekonomi
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu Okullarda yeni dönem başlıyor. 81 ildeki tüm okullarda uygulanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüzlerce rehber öğretmen adayının beklediği müjdeyi açıkladı.
27.05.2023 Eğitim
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin son sınıfında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanmak isteyen öğrencilere yönelik gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren başlatılacak Akademik Destek Programı'nın hazırlıklarını tamamladıkları bildirdi.
26.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı kapsamında, bu yıl 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs verileceğini ve deprem bölgesindeki öğrencilere 30 bin kontenjan ayrılacağını açıkladı.
24.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Artık Türkiye üreten bir ülke
Bakan Özer: Artık Türkiye üreten bir ülke Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Eğitimde, altyapıda, ulaşımda, savunma sanayiinde artık Türkiye üreten bir ülke. Üretim kapasitesini artırdıkça, diğer rekabet ettiğimiz ülkelerin tedirgin olması kadar doğal bir şey yok” dedi.
24.05.2023 Gündem
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 82 bin 405 depremzede öğrenci, okullarına geri döndü
Bakan Özer: 82 bin 405 depremzede öğrenci, okullarına geri döndü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinden farklı illere naklini aldıran 82 bin 405 öğrencinin okullarına geri döndüğünü bildirdi.
20.05.2023 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir
Bakan Özer: 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla ilgili, “Süreçte Cumhur İttifakı hem Mecliste hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın adaylığına çok yüksek bir teveccüh gösterdi. Ama alınan oy yeterli olmadı. İkinci tura kaldı. İnşallah 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir” dedi.
16.05.2023 Gündem
Bakan Özer, Ordu'da oyunu kullandı
Bakan Özer, Ordu'da oyunu kullandı MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, seçim bölgesi Ordu'da oyunu kullanıp, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin herkese hayırlı olmasını diledi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, “İnşallah Cumhur İttifakı olarak nasıl daha öncesinde dünya kadar entrikadan, tuzaktan daha güçlü bir şekilde çıkmışsak bu 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız” dedi.
13.05.2023 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Bakan Özer: Okul öncesi eğitimden kesinlikle ücret alınmayacak
Bakan Özer: Okul öncesi eğitimden kesinlikle ücret alınmayacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "okul öncesi eğitim ile ilgili valilikler tarafından komisyonlar marifetiyle belirlenen ücretler vardı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında bu ücretlerin tamamını kaldırıyoruz" dedi.
11.05.2023 Eğitim
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
THY ve AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası Türk Hava Yolları ve AnadoluJet 10-11 Mayıs 2023 tarihinde 449 liraya alınan biletlerle 1 Kasım 2023 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında uçuş imkanı sağlıyor.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir?
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçları ise e-Devlet sonuç ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Bakan Özer, yapılan atamaların büyük bir bölümünün deprem bölgelerine yapılacağını kaydetti. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçlarını kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebileceklerdir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri cep telefonu numaralarına atama sonucu kısa mesaj yoluyla bildirilecektir.
23.10.2023 Eğitim
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki 11 ilde öncelikli olmak üzere, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2'nci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz aylarında öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceğini söyleyerek yaz okullarına ilişkin detayları açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı?
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğunu açıklayınca, üniversite öğrencileri de araştırmaya başladı. Seçime az bir zaman kala 15 Mayıs üniversiteler tatil mi, 15 Mayıs’ta üniversiteler açık mı? sorularının yanıtı sorgulanıyor.
9.05.2023 Seçim
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 45 bin öğretmen atama tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buluyor. 103 branştan 45 bin öğretmenin atamasının yapılacağı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere hitap edecek.
8.05.2023 Gündem
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023? Seçime 1 hafta kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 15 Mayıs tarihinde eğitime ara verileceğini duyurdu. Öğretmenler de idari izinli sayılacak. Söz konusu açıklamanın ardından öğretmenler ek ders alıp almayacaklarını araştırmaya başladı. Peki, İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
7.05.2023 Çalışma Hayatı
15 Mayıs okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, seçim sonrası pazartesi günü okullar ve resmi kurumlar tatil olacak mı?
15 Mayıs okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, seçim sonrası pazartesi günü okullar ve resmi kurumlar tatil olacak mı? 15 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı, seçim sonrası pazartesi günü resmi tatil mi? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili seçimlerine 1 hafta kaldı. Seçime az bir süre kala seçim hakkında araştırmalar da hızlandı. 15 Mayıs okullar tatil mi sorusu ise öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği soru oldu. Kamu kurum, kuruluşları ve okulların durumu sorgulanıyor. Peki, Seçim sonrası 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi, 15 Mayıs resmi tatil mi?
7.05.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.