Mahmut Özer

Mahmut Özer

Son dakika Mahmut Özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmut Özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmut Özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.285 mahmut özer haberi bulunmuştur. Tüm mahmut özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel okul fiyatları 2024 | Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi?
Özel okul fiyatları 2024 | Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi? Özel okul fiyatları yeni yılla birlikte binlerce velilin gündem konusu oldu. 2024 memur, emekli maaşları belli oldu. Şimdi gözler özel okul fiyatlarına çevrildi. Peki, Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi? İşte özel okul fiyatları 2024
5.01.2024 Eğitim
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı?
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını bildirdi.
16.08.2023 Eğitim
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı Adalet Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bekir Bozdağ, görevi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a devretti.
4.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, devir teslim töreniyle görevi Mahmut Özer’den devraldı. Bakan Tekin, “Türk eğitim sistemini hak ettiği yere çıkartmak için hep birlikte mücadele edeceğiz“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Okul puanı LGS’yi etkiler mi 2023? LGS OBP nasıl hesaplanır? LGS okul puanı hesaplama ekleme!
Okul puanı LGS’yi etkiler mi 2023? LGS OBP nasıl hesaplanır? LGS okul puanı hesaplama ekleme! LGS'de okul puanı ekleniyor mu 2023, OBP puanı LGS puanına nasıl eklenir? LGS okul puanı hesaplama üzerine yapılan aramalar arttı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacak. Peki, Okul puanı LGS’yi etkiler mi 2023? LGS OBP nasıl hesaplanır? LGS okul puanı hesaplama hakkında merak edilenler…
3.06.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği
Milli Eğitim Bakanlığı ve Baykar'dan mesleki eğitimde iş birliği  İstanbul'da savunma, havacılık ve uzay alanında ilk olacak Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (MTAL) açılışı için imza töreni düzenlendi. Burada konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çok önemli bir arefede olduklarına dikkat çekerek "İlk kez bu okulumuzda, tüm öğrenciler, ki 50 öğrenci alacağız. Her bir öğrenci asgari ücret kadar burs alacak" dedi.  
31.05.2023 Ekonomi
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı, okullar haziranın kaçında kapanıyor? Okullar ne zaman tatil?
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı, okullar haziranın kaçında kapanıyor? Okullar ne zaman tatil? Okullar ne zaman kapanıyor, okullar ne zaman tatil? Haziran ayına kısa bir süre kala okulların ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı son açıklamada okulların kapanacağı tarihi uzatmama kararı aldıklarını söylemişti. Peki, okullar ne zaman kapanacak, haziranın kaçında?
30.05.2023 Eğitim
YÖK'ten vakıf üniversitelerine zam uyarısı
YÖK'ten vakıf üniversitelerine zam uyarısı Yükseköğretim Kurulu vakıf yükseköğretim kurumlarını eğitim öğretim ücretlerine enflasyon oranının üstünde zam yapmamaları konusunda uyardı
28.05.2023 Eğitim
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu Okullarda yeni dönem başlıyor. 81 ildeki tüm okullarda uygulanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüzlerce rehber öğretmen adayının beklediği müjdeyi açıkladı.
27.05.2023 Eğitim
LGS sınav giriş yerleri açıklandı: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…
LGS sınav giriş yerleri açıklandı: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı… Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş yerleri açıklandı. 2023 LGS sınavına girecek olan öğrenciler sınav yerlerini sorgulama sayfası üzerinden öğrenebilir. İşte 2023 MEB LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı.
26.05.2023 Eğitim
29 Mayıs resmi tatil mi? 29 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı?
29 Mayıs resmi tatil mi? 29 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? 29 Mayıs 2023 resmi tatil mi, okullar 29 Mayıs’ta okullar kapalı mı? Türkiye 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gidiyor. Oy sandıkları okullarda kurulduğundan seçimlerin ertesi günü okulların açık olup olmadığı sorgulanırken, 29 Mayıs Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığı da araştırılıyor.
26.05.2023 Gündem
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde
MEB harekete geçti! Sınava girecek öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin son sınıfında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanmak isteyen öğrencilere yönelik gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren başlatılacak Akademik Destek Programı'nın hazırlıklarını tamamladıkları bildirdi.
26.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı kapsamında, bu yıl 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs verileceğini ve deprem bölgesindeki öğrencilere 30 bin kontenjan ayrılacağını açıkladı.
24.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Artık Türkiye üreten bir ülke
Bakan Özer: Artık Türkiye üreten bir ülke Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Eğitimde, altyapıda, ulaşımda, savunma sanayiinde artık Türkiye üreten bir ülke. Üretim kapasitesini artırdıkça, diğer rekabet ettiğimiz ülkelerin tedirgin olması kadar doğal bir şey yok” dedi.
24.05.2023 Gündem
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç? 45 bin öğretmen ataması ile atanan öğretmenler 1 Eylül'de görevlerine başlıyor. 9 Mayıs'ta yapılan öğretmen ataması sonrası gözler ek atama takvimine çevrilmişken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında ek öğretmen atamasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 45 bin öğretmen ataması kontenjanına giremeyen öğretmenler Özer'in yaptığı açıklamanın detaylarını sorgularken Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
24.05.2023 Memur
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan  mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak?
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak? Haziran seminer dönemi 2023 online mı yapılacak, haziran semineri uzaktan mı, kaç gün? Sorularının yanıtı eğitim ve öğretimde yılsonu yaklaşırken öğretmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi seminerleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki, öğretmenlerin semineri online mı olacak, ne zaman başlayacak?
24.05.2023 Memur
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
29 Mayıs okullar tatil mi, 29 Mayıs’ta okul var mı? Seçimden sonraki gün okullar tatil edildi mi?
29 Mayıs okullar tatil mi, 29 Mayıs’ta okul var mı? Seçimden sonraki gün okullar tatil edildi mi? 13. cumhurbaşkanını belirlemek için 28 Mayıs Pazar günü 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Seçimler, ilk turdaki gibi Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kurulan sandıklarda gerçekleştirilecek. Seçimden sonraki gün olan 29 Mayıs'ta okullar tatil mi, sorusuna yanıt aranırken beklenen açıklama geldi. Peki, 29 Mayıs okullar tatil mi, seçimden sonraki gün okul var mı?
22.05.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 82 bin 405 depremzede öğrenci, okullarına geri döndü
Bakan Özer: 82 bin 405 depremzede öğrenci, okullarına geri döndü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinden farklı illere naklini aldıran 82 bin 405 öğrencinin okullarına geri döndüğünü bildirdi.
20.05.2023 Eğitim
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir
Bakan Özer: 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla ilgili, “Süreçte Cumhur İttifakı hem Mecliste hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızın adaylığına çok yüksek bir teveccüh gösterdi. Ama alınan oy yeterli olmadı. İkinci tura kaldı. İnşallah 15 gün içerisinde bu süreç başarılı bir şekilde neticelenecektir” dedi.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.