Bahane

Bahane

Son dakika bahane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahane gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.331 bahane haberi bulunmuştur. Tüm bahane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Rami Kütüphanesi’nde gerçekleşen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu sahur programında, gençlerin sorularını yanıtladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Eğer İstanbul depremine millet olarak sahici bir hazırlık yapmak istiyorsak, devlet olarak refleksimizi önceden var gücümüzle göstermek istiyorsak, şu ana kadar yaşadığımız tüm felaketlerden ders aldığımızı göstermek istiyorsak, Murat Kurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış Oyuncu Leyla Bilginel çocukken başına gelenleri “Haber Bahane” adlı YouTube programında anlattı. Bilginel, "Arkamdan geçerken beni taciz etti. Babam duysa katil olurdu” dedi.
14.03.2024 Magazin
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Batshuayi, İsmail Kartal'a sinyali verdi! Dzeko'yu yok sayıp ailesini bahane etti
Batshuayi, İsmail Kartal'a sinyali verdi! Dzeko'yu yok sayıp ailesini bahane etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'den bu karşılaşma öncesinde sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...
7.03.2024 Fenerbahçe
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Günleri’nde hazırlanan 109 metrelik kebap ve döner, dakikalar içinde tükendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin tanıtımında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, elleriyle kebap ve şırdan dağıttı.
4.03.2024 Adana
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu konu siyaset üstüdür
Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu konu siyaset üstüdür İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetiminin 650 bin konutun dönüşüm vaadini ‘olmaması gereken’ bir proje olarak değerlendirmesine ilişkin açıklamada bulundu.
23.02.2024 Gündem
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar!
Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal karar! Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Gündem
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi Son zamanlarda sağlık sektöründe online mecralar vasıtasıyla gündeme gelen, siyah ve yeşil çay arasında bir fark yok hatta kafeinin ilaç kullanılan hastalıklara bile iyi geldiği tarzda açıklamalara Prof. Dr. Okan Yıllar’dan “Medyatik olmak adına genel geçer sağlık açıklamaları sakıncalı sonuçlar doğurabilir” uyarısı geldi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.