Bağ Evi

Bağ Evi

Son dakika bağ evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağ evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağ evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağ Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağ evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 bağ evi haberi bulunmuştur. Tüm bağ evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni karar! Artık...
Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni karar! Artık... İki yakın dost Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, ortak yatırım yapmak için kolları sıvadı. Trakya’da 10’ar dönümlük üzüm bağları alan ikili, kendi şaraplarını üretecek.
21.06.2021 Magazin
Bağ evinde skandal! Sosyal medyada paylaştılar
Bağ evinde skandal! Sosyal medyada paylaştılar Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, yaklaşık 20 kişilik grup, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayıp, bir bağ evinde canlı müzik eşliğinde eğlence düzenledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti.
2.12.2020 Gündem
Bahçede gömülü bulunmuştu! Vahşi cinayette yeni gelişme
Bahçede gömülü bulunmuştu! Vahşi cinayette yeni gelişme Tekirdağ'da 8 aydır kayıp olan ve cesedi Kırklareli'nin Babaeski ilçesindeki bir bağ evinin bahçesine gömülü halde bulunan kafeterya işletmecisi Bülent Gören'in(45), dini nikahı eşi Esra Gençoğlu ile ilişki yaşadığı Hasan Remzi Demiralp tutuklandı.
2.11.2019 Yaşam
Arkadaşını öldürdü hırsızlık süsü verdi!
Arkadaşını öldürdü hırsızlık süsü verdi! Kayseri’de, borç alacak tartışmasında iş arkadaşı Hacı Korkmaz'ı (42) 45 yerinden bıçaklayarak öldürüp, olayı hırsızlık gibi göstermek için de kendisini yaralayan Murat Karakulak (39), tutuklu yargılandığı davada, 28 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
23.10.2019 Yaşam
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’ 2018-2019 yayınlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla yapılan değerlendirmeler sonucu İnci kazanan restoranlar Swissotel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu.
19.12.2018 Yaşam
Üzümün izinde  bağbozumu rotası
Üzümün izinde bağbozumu rotası Şarap Tanrısı, Dionysos’un yaşadığı topraklarda bağbozumu başladı. Trakya ve Ege’deki üzüm bağlarında eylül’de başlayan bu tatlı telaş ekimin üçüncü haftasına kadar sürecek.
8.09.2018 Arşiv
Bağ evinde vahşet
Bağ evinde vahşet Bursa’da bağ evinde karısını öldüren adam, daha sonra da intihar etti.
29.06.2017 Yaşam
Dehşet! Karısını öldürüp intihar etti
Dehşet! Karısını öldürüp intihar etti Bursa’da bağ evinde karısını öldüren adam, daha sonra da intihar etti.
29.06.2017 Yaşam
Almanya’da bir bağ evinde 6 ceset bulundu
Almanya’da bir bağ evinde 6 ceset bulundu Almanya'da Bavyera eyaletinin Arnstein kentinde bir bağ evinde 6 gencin cesedi bulundu.
17.06.2021 Dünya
Bağ evi cinayetine müebbet hapis cezası
Bağ evi cinayetine müebbet hapis cezası İZMİR’in Bornova İlçesinde, bir yıl önce, bağ evinde Mete Yüksel’i tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hülya D. ile suç ortağı olduğu belirtilen Nazif A. hakkında ’kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle açılan davada karar çıktı. Mahkeme, Hülya D.’yi müebbet, Nazif A.’yı ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
23.06.2016 Yaşam
Bağ evinde VAHŞET!
Bağ evinde VAHŞET! Tekirdağ’da bağ evinde oğlu ile yaşayan 47 yaşındaki Zeynep Aydın, boğazı kesilerek öldürüldü.
19.10.2015 Yaşam
Bağ evi cinayetinde flaş karar
Bağ evi cinayetinde flaş karar ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, askerden izine gelip eski sevgilisi 21 yaşındaki Gizem Tunç ve onun sevgilisi taksi şoförü 29 yaşındaki Murat Erdoğan’ı bağ evinde öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 22 yaşındaki Deniz Boyraz 50 yıl, delilleri gizlediği iddia edilen babası 52 yaşındaki Ali Boyraz da 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
5.09.2014 Yaşam
Alman kocanın şiddetine 3 kurban!
Alman kocanın şiddetine 3 kurban! Mangal kömürlü düzenek kurup, 2 çocuğuyla canına kıydı
29.09.2021 Gündem
Evler ‘sözleşme’ ile satılacak
Evler ‘sözleşme’ ile satılacak Peşinat da kredi de 1 yıl erteleniyor, işsiz kalanın borcunu bile sigorta ödüyor
26.09.2011 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Arabası hurdaya çıkan depremzedelere kasko uyarısı: Poliçede bu maddelere mutlaka bakın
Arabası hurdaya çıkan depremzedelere kasko uyarısı: Poliçede bu maddelere mutlaka bakın Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, yıkılan binaların altında kalan otomobillerde teker teker çıkartılmaya devam ediyor. Deprem nedeni ile binlerce otomobil hurdaya çıkarken vatandaşlar, kasko poliçeleri kapsamında zararlarını temin edebilmek için başvurulara başladı. Poliçe uyarısında bulunan uzmanlar ise hangi risklerin teminat dışında kaldığını açıkladı.
3.03.2023 Ekonomi
'Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu'
'Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu' Zonguldak'ta ağabeyi Engin Tunçdemir ile çıkan tartışmada araya giren yengesi Derya Tunçdemir'i (42) av tüfeği ile öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ersin Tunçdemir (42) duruşmada, "Elimden tüfeği almıştı. Nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde, bir anda ateş aldı" dedi. Derya Tunçdemir’in annesi Ayten Kaya ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu" dedi.
20.02.2023 Gündem
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Muhtarlarımızın izin, hastalık veya başka sebeplerle görev başında bulunamadıkları zamanlarda ödenekleri kesilmeyecek" dedi.
19.10.2022 Siyaset
Zam geliyor! Cuma günü belli oluyor, ikili hesap ortaya çıktı, temmuz zammı, enflasyon farkı ve ek ödeme...
Zam geliyor! Cuma günü belli oluyor, ikili hesap ortaya çıktı, temmuz zammı, enflasyon farkı ve ek ödeme... Milyonlarca kişinin maaşı temmuz ayında değişiyor. Enflasyon oranlarının belirleyici olduğu zam miktarında rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Bununla beraber temmuz zammı için ipuçları gelmeye devam ediyor. Nisan ayı enflasyon oranı sonrası emekli ve memur maaşları için 4 aylık zam oranı emekli için yüzde 31,71, memur için yüzde 31,21 olarak kesinleşirken, TÜİK bu Cuma günü Mayıs ayı enflasyon rakamlarını paylaşacak. Yeni veriler sonrası 5 aylık enflasyon farkı ile temmuz maaş zammı da büyük oranda netleşmiş olacak. Ayrıca mayıs ve haziran ayı enflasyon beklentisi anketi Merkez Bankası tarafından açıklandı. 'En düşük emekli ve memur maaşı Temmuz zammı ile ne kadar olacak' sorusunu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte 5 aylık, 6 aylık enflasyon beklentisi ve ek zam ile beraber meslek meslek enflasyon farkı, emekli zammı, memur zammı hesapları...
29.05.2022 Çalışma Hayatı
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Para iadesi...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Para iadesi... Elektrik faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Başvuran parasın alıyor. 4 bin 693 lira fatura gelen vatandaş itiraz etti. Fakat elektrik dağıtım şirketi faturada herhangi bir hata olmadığı ifade etti. Bunun üzerine vatandaş tüketici hakem heyetine başvurdu. Başvurusu sonucu vatandaşın faturası iptal edildi. Fakat elektrik dağıtım şirketi parasını yine de ödemeyince vatandaş icra takibi başlattı.
22.06.2021 Ekonomi
Bakan Soylu'dan Abdullah Gül'e sert tepki!
Bakan Soylu'dan Abdullah Gül'e sert tepki! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi Parkı eylemleriyle ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbirisi kuvvet vermedi. Tek başına havalimanına indirmeye çalıştılar, ağzımı açtırmasınlar. "Kimse karşılamasın, kimse etmesin aman bu işleri gerginleştirmeyelim, aman demokratik eylem ortaya konuyor söndürmeye çalışalım" Yok öyle bir şey." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar?
İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar? Yardıma muhtaç ailelere ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sosyal yardım kartı verilmektedir. Peki İBB Sosyal Yardım Kartı ne zaman yüklenecek? İBB Sosyal Yardım Kartı 2020 başvurusu nasıl yapılıyor? Kimler alabilir? İBB Sosyal Yardım Kartı limiti ne kadar? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bağ Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağ evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.