Baby Shower

Baby Shower

Son dakika Baby Shower haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Baby Shower ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Baby Shower haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baby Shower

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baby shower gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 baby shower haberi bulunmuştur. Tüm baby shower haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Seda Tosun anne oluyor
Seda Tosun anne oluyor Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.
28.04.2023 Magazin
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu
Katilin kimliği ortaya çıktı! İnternette arattığı kelimeyle ifşa oldu ABD'yi sarsan Sasha Samsudean cinayetinde genç kadının cansız bedeni, polis ekiplerini bile şoke eden korkunç bir tabloyla bulundu. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan katilin telefonunda arattıkları oldukça şaşırtıcı olsa da asıl flaş ise katilin kimliği ve mesleğiydi.
27.12.2022 Dünya
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı!
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı! Şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile geçtiğimiz sene evlenmişti. İkiliden Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı.
16.10.2022 Magazin
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı!
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı! Geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesinde boy gösterdi. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı 6 aylık hamile olan ve geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesi yaptı. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyaya büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan anneliğe geçiş kutlaması!
Demet Evgar'dan anneliğe geçiş kutlaması! Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterini canlandıran ve bir süredir ekranlardan uzak olan Demet Evgar, hamileliğinde altıncı aya girdi. Heyecanı günden güne artan güzel oyuncu, 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' gerçekleştirdi.
10.05.2022 Magazin
Bayramın sağlıklı geçirmenin formülü her ikramı kabul etmemek
Bayramın sağlıklı geçirmenin formülü her ikramı kabul etmemek Bayramda en çok yapılan hatalardan birinin eş, dost, akraba ziyaretlerinde ayıp olmasın diye sunulan her ikramı kabul etmek düşüncesi olduğunu belirten Diyetisyen Melisa Karataş, “Bayramlar börek, baklava, şeker veya çikolata demek değildir. Doğru seçimler yapılırsa, günü sağlıklı kurtarmak mümkün olacaktır” dedi.
28.04.2022 Sağlık
Hande Soral'dan eğlenceli baby shower partisi!
Hande Soral'dan eğlenceli baby shower partisi! Oyuncu Hande Soral ile meslektaşı İsmail Demirci 2017'de nikah masasına oturmuştu. Mutluluklarıyla örnek çiftler arasında gösterilen Hande Soral ve İsmail Demirci şimdilerde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medyada hamilelik pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu Hande Soral dün baby shower partisi düzenledi. Ünlü oyuncu ailesi ve arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Partide pembe elbise giyen oyuncu bol bol poz verdi.
28.03.2022 Magazin
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı'ndan "baby shower" tepkisi
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı'ndan "baby shower" tepkisi Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, "baby shower" organizasyonlarını eleştirdi. 2 bin 500 lira gibi giriş bileti olduğunu belirten İşliyen, "Güya mevlit dinleyince helal oluyor ya rahatlıkla girip çıkabilirsin" dedi.
24.10.2021 Gündem
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı!
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen, sokağa çıkma kısıtlamasında Cihangir’de görüntülendi. Sözen'e, Harun Tekin ile ne zaman evleneceği sorulunca kaçamak cevaplar verdi.
1.03.2021 Magazin
Bebeğinin adı belli oldu
Bebeğinin adı belli oldu Oğlunu kucağına almak için gün sayan yazar Ece Vahapoğlu, baby shower partisi organize etti.
10.10.2019 Magazin
Cevahir Turan anne olmak için gün sayıyor
Cevahir Turan anne olmak için gün sayıyor Oyuncu Cevahir Turan, geçtiğimiz yıl Arman Yıldız ile dünya evine girmişti. Kızını dünyaya getirmek için dün sayan Cevahir Turan, dün baby shower partisi düzenledi.
26.08.2019 Magazin
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor Yapımcı eşi Mustafa Uslu ile ikiz bebeklerini bekleyen 8 aylık hamile Sinem Öztürk, dostları için baby shower partisi düzenledi.
23.02.2019 Magazin
Kızım teniste ustalaşıyor
Kızım teniste ustalaşıyor Demet Şener, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deydi. Şener, “Bugün çok yakın bir arkadaşımın baby shower’ına katıldım.
13.10.2018 Magazin
Hamza'ya altın emzik
Hamza'ya altın emzik Arda Turan’ın 7.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Çubuklu’daki villasında baby shower partisi düzenledi.
27.09.2018 Magazin
Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi
Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi Cuma günü başlatılan alışveriş çılgınlığı Black Friday ile ilgili Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
26.11.2017 Magazin
Kylie’nin baby shower’ı
Kylie’nin baby shower’ı Rapçi sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen reality şov yıldızı Kylie Jenner, Kaliforniya’daki evinde baby shower düzenledi.
15.11.2017 Magazin
Sürpriz parti
Sürpriz parti 3. bebeğini kucağına almak için gün sayan Aktürk Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Pehlivanlar’a yakın dostu Esra Öztürk, Les Ottoman’s’da sürpriz baby shower parti düzenledi.
20.09.2017 Magazin
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower
Serena Williams'tan 50'ler temalı baby shower Hamile olduğunu ocak ayında öğrenen ABD'li tenis efsanesi Serena Williams, doğuma bir ay kala baby shower düzenledi.
9.08.2017 Magazin
Williams usulü baby shower
Williams usulü baby shower Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, bebeği için ‘50’li yıllar’ konseptli bir baby shower düzenledi
7.08.2017 Magazin
Ali geliyor
Ali geliyor Hamileliğinin 8. ayını tamamlayan Burcu Kara, baby shower (doğum öncesi parti) yaptı.
4.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Baby Shower ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baby shower haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.