Azez

Azez

Son dakika azez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azez gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.106 azez haberi bulunmuştur. Tüm azez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz AK Parti Şişli İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Biz 29 Ekim 2023'te Cumhuriyetin 100. yılının şanına, Türkiye'nin dağlarında terörist bırakmayacağız. 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz. Ya teslim olacaklar ya da gereğini yerine getireceğiz" dedi.
15.04.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Terör örgütü PKK’dan Azez’e roketli saldırı: 3 ölü
Terör örgütü PKK’dan Azez’e roketli saldırı: 3 ölü Terör örgütü PKK’nın Suriye’nin Azez kentine düzenlediği roketli saldırıda 1’i çocuk olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.
22.11.2022 Gündem
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması! Bakan Akar ABD’den F-16 alımı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar, "ABD ile askeri heyetler arasında görüşmemiz sürüyor. Güzel sonuçlar geldi. F-16’larla ilgili üçü Türkiye, biri ABD’de olmak üzere dört toplantı yapıldı. Bizim kafamızda da başka şeyler var." dedi. S-400'lerle ilgili de açıklama yapan Bakan Akar, "S-400 füze savunma sistemi yerinde, kullanılmaya hazır. Tehdit gelirse bunu kullanırız." ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında aralarında Azez'de yakalanarak İstanbul'a getirilen "Hüssam A." kod adlı Hasan Ali'nin de bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
21.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
İstanbul’daki hain saldırıyla bağlantılı 1 terörist daha Suriye’nin Azez kentinde yakalandı
İstanbul’daki hain saldırıyla bağlantılı 1 terörist daha Suriye’nin Azez kentinde yakalandı İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde sivil hedeflere yönelik yapılan saldırının kilit isimlerinden biri Suriye’de yakalandı. İstanbul Terörle Mücadele Şubesindeki çapraz sorgusu süren terörist Ahlam Albashir’in verdiği ifadeden yolan çıkan güvenlik ve istihbarat birimleri, kanlı saldırının gerçekleştirilmesinde yardım ve yataklık eden “Hüsam” Kod adlı PKK/YPG mensubunu, Suriye’nin kuzeyindeki Azez kentinde bir hücre evinde yakaladı.
16.11.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! 3 PKK'lı terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! 3 PKK'lı terörist yakalandı MİT, Suriye'nin kuzeyindeki Afrin-Azez kara yolu üzerinde düzenlediği operasyonla, PKK/PYD'li teröristler Ozan Tunç, Mehmet Kaykır ve Ferhad Edemen'i yakaladı.
29.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. "Suriyeli sığınmacılar elbette memleketlerine dönecekler" diyen Bakan Soylu, "Zannediyorum bu yılın sonu itibariyle gidiş başlayacak. Araştırmalara göre yüzde 70. 'Güvenli bir dönüş söz konusu olursa biz ülkemize dönmek istiyoruz' diyor." ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
Bakan Süleyman Soylu duyurdu: Azez'deki bayrak yakma provokasyonunda iki şüpheli yakalandı
Bakan Süleyman Soylu duyurdu: Azez'deki bayrak yakma provokasyonunda iki şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Azez’de, tahrik ve provokasyon amacıyla şanlı bayrağımızı yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H.; Emniyet İstihbarat, Kilis Emniyet Müdürlüğümüz ve Azez Askeri Şurta'nın ortak operasyonu ile yakalandı." dedi.
13.08.2022 Gündem
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya
Destici: Yaptıklarının bedelini en ağır biçimde ödeyecekler
Destici: Yaptıklarının bedelini en ağır biçimde ödeyecekler Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Azez'de Türk bayrağının yakılmasına ilişkin, "Emperyalistlerin köpeği bu maşalar, yaptıklarının bedelini en ağır biçimde ödeyecektir" dedi.
12.08.2022 Siyaset
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı.
11.08.2022 Gündem
Şehit babası 'kınalı kuzum' türküsünü anlattı: Arkadaşına yazmıştım, oğluma yazmış gibi oldum
Şehit babası 'kınalı kuzum' türküsünü anlattı: Arkadaşına yazmıştım, oğluma yazmış gibi oldum Oğlu Piyade Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğrutcu (25) Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan ve kendi bestelediği 'Şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü acı haberi almadan 11 gün önce sosyal medyada paylaşan Şahin Yoğurtcu, DHA'ya konuştu. Yoğurtcu, türküyü 3 yıl önce şehit olan oğlunun arkadaşı Yalçın Koca için yazdığını belirterek, "Allah öyle bir şey yaptı ki demek ki kendime olacakmış, oğlum için yazmış gibi oldum şu anda" dedi.
2.08.2022 Yaşam
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan çok namlulu roketatarlı saldırı sonucu Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Mert Otal (24) şehit oldu.
26.07.2022 Gündem
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Suriye'de bomba yüklü kamyon imha edildi
Suriye'de bomba yüklü kamyon imha edildi İçişleri Bakanlığı, terör örgütü mensuplarınca Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus'un El Humran köyü yakınlarına bırakılan bomba yüklü aracın imha edildiğini duyurdu.
25.06.2022 Yaşam
İsmail Çataklı'dan Suriyelilerle ilgili açıklama: 240 bin konut yapılacak!
İsmail Çataklı'dan Suriyelilerle ilgili açıklama: 240 bin konut yapılacak! İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, yapılan operasyonlarla güvenli hale getirilen Suriye'nin Azez kentindeki toplu konut alanında incelemelerde bulundu. Çataklı, yapılan yeni konut projeleri ile geri dönüşlerin hızlanacağını ve 1 milyon Suriyelinin gönüllü geri dönüşüne yönelik 240 bin konut yapılacağını açıkladı.
20.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor...
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor... Düzensiz göçmenlerle ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, yabancılara ikamet yasağı geliyor. O uygulamaya son verilecek, artık notere ev sahibiyle birlikte gidecek. Bakanlık harekete geçti, sahte olup olmadığı hemen ortaya çıkıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yabancı sayısı toplam nüfusun yüzde 25'ini geçen 781 mahallenin yabancılar için ikamete kapatıldığını belirterek, "1 Temmuz'dan itibaren oranın yüzde 20 olarak uygulanması sağlanacak. Böylelikle 1200 mahalle ikamete kapatılacak" dedi.
11.06.2022 Gündem
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Kaçak göçmenlerle ilgili atılan yeni adımları paylaşan Bakan Soylu, Valiliklere yazı gönderiyoruz. Taksiciler il dışına taşıdıkları yabancı yolcuların 'seyahat belgelerini' kontrol etmek zorunda olacak. Kaçak göçmeni bir ilden başka bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin. Onun için böyle bir yükümlülüğü bugün itibarıyla getiriyoruz." dedi.
9.06.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, 6 Haziran 2022 bugün mü? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı saat kaçta?
Kabine toplantısı ne zaman, 6 Haziran 2022 bugün mü? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de toplanacak. Beştepe'de gerçekleştirilecek kabine toplantısında 3 konunun ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı 6 Haziran 2022 bugün mü?
6.06.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 askeri üs milli kimliğimize tehdittir. Miçotakis yönetimi denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Bu gafil zihniyetin anlaşılan odur ki denizin dibini canı tekrar çekmektedir." dedi.
31.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Azez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.