Azerbeycan

Azerbeycan

Son dakika azerbeycan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azerbeycan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azerbeycan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azerbeycan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azerbeycan gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 azerbeycan haberi bulunmuştur. Tüm azerbeycan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Değirmenyanı mevkiindeki yangın koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müdahaleyle yangının çok daha büyümesi engellendi. Yangın büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Büyümesi engellendi, ufak bir bölgede devam ediyor" dedi. Erdoğan, kundakçının tutuklanmasıyla ilgili, "Caydırıcı ceza olacaksa orman yakmanın cezası idam olmalı. Bu tartışmalı ve bunun üzerinde etraflıca durmalıyız" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı?
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı? KKTC'de işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili olarak İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişinin 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve iki adamı olduğu öğrenildi. Peki, Söylemez kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemezler kardeşler nereli, Mustafa Söylemez kimdir? İşte Söylemez Kardeşler çetesi hakkında merak edilenler...
10.02.2022 Gündem
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
TARKİM halka arz ne zaman? TARKİM hisse fiyatları belli oldu mu? (Halka arz 2021)
TARKİM halka arz ne zaman? TARKİM hisse fiyatları belli oldu mu? (Halka arz 2021) Tarkim duyurdu. Halka arz edilecek. Süreç başladı ve KAP'a bildirildi. Gübre Fabrikaları iştiraki Tarkim Bitki Koruma halka arz çalışmalarına başlanması kararı aldıklarını duyurdu. Peki, TARKİM halka arz ne zaman? TARKİM hisse fiyatları belli oldu mu? Tarkim hisse ne kadar? Tarkim bitki koruma ne zaman halka arz edilecek? Halka arz 2021 tarihi...
7.04.2021 Ekonomi
Sinan Akçıl'dan Kim Kardashian'a ağır gönderme!
Sinan Akçıl'dan Kim Kardashian'a ağır gönderme! Azerbaycan'ın 20 yıldır Ermenistan'ın sömürgesi altında olan Şuşa'nın kurtarılmasından sonra Sinan Akçıl paylaşım yaptı. Akçıl, büyük bir coşku ile yaptığı paylaşıma Kim Kardashian'ı etketledi.
9.11.2020 Magazin
Azerbaycan nereleri aldı? İşte Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı bölgeleri gösteren canlı harita!
Azerbaycan nereleri aldı? İşte Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı bölgeleri gösteren canlı harita! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını açıklaması cephe hattında sevinçle karşılandı. Türkiye'den pek çok kişi de Azerbeycan ordusunun askeri zaferini anbean takip ediyor. Son olarak Şuşa'nın Ermeni işgalinden kurtarılması haberlerinin ardından Azerbaycan nereleri aldı? Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı bölgeleri gösteren canlı harita...
8.11.2020 Gündem
Yerli ve milli 'Akıllı Bebek Bezi' dünyaya açılıyor
Yerli ve milli 'Akıllı Bebek Bezi' dünyaya açılıyor Cerrahpaşa Tıp Fakültesi uzmanlarınca geliştirilen, idrarda enfeksiyon olup olmadığını gösteren yerli ve milli akıllı bebek bezi dünyaya açılıyor. Projenin ortağı olan firmanın yönetici Özcan Arkan, “Şu an Kıbrıs ve Azerbaycan’a fiili ihracat gerçekleştirdik. Hatta bugünlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir miktarda sipariş aldık. Yerli ve milli bir ürün olarak tüm dünyaya ihraç etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
3.10.2020 Sağlık
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turundan itibaren mücadele edecek Galatasaray’ın rakibi belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ile Galatasaray’ın da yer alacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nun kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Sarı Kırmızılı ekibin Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü oldu.
31.08.2020 Galatasaray
MSB'den TurAz Kartalı Tatbikatı paylaşımı
MSB'den TurAz Kartalı Tatbikatı paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı, TurAz (Türkiye-Azerbeycan) Kartalı Tatbikatının planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini açıkladı.
7.08.2020 Gündem
Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı tarihi! (Azerbaycan Ermenistan gerilimi son durum)
Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı tarihi! (Azerbaycan Ermenistan gerilimi son durum) Azerbaycan-Ermenistan sınırında 5 gün önce çıkan çatışmada, gerginlik sürüyor. Ermenistan Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti. Ardından günlerdir süren çatışmanın sonunda Azerbaycan 7 şehit verdi. Ermenistan’da ise 100 asker öldü. Bu gelişmeye bağlı olarak, Ermenistan, Azerbaycan sınırında yerleşim yerlerine ateş açtı. Azerbaycan ordusu da Ermenistan'a ait İHA'yı düşürdü. Peki, Azerbaycan Ermenistan arasında neler oluyor? Azerbaycan Ermenistan gerilimin Türkiye’nin tutumu ne? İşte Azerbaycan Ermenistan geriliminde son durum…
17.07.2020 Gündem
Eski Rus miletvekilinin kızı Ankara'da yakalandı! 'Ceviz' ve evlilik vaadiyle...
Eski Rus miletvekilinin kızı Ankara'da yakalandı! 'Ceviz' ve evlilik vaadiyle... Azerbaycan'dan 8 yıl önce Türkiye'ye gelerek "evlilik veya ticaret" vaadiyle 1 milyon liraya yakın dolandırıcılık yapan kadın Ankara'da yakalandı. Azerbaycan uyruklu Halide M'nin 3 yabancı dil bildiği, annesinin geçmiş yıllarda milletvekilliği yaptığı belirlendi.
26.05.2020 Gündem
Bayraktar TB2 SİHA'lardan dünyada ilk! SİHA (Silahsız İnsansız Hava Aracı) nedir, özellikleri nelerdir, ilk kullanımı ne zamandır?
Bayraktar TB2 SİHA'lardan dünyada ilk! SİHA (Silahsız İnsansız Hava Aracı) nedir, özellikleri nelerdir, ilk kullanımı ne zamandır? Milli Savunma Bakanlığı, başarıyla devam eden Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında SİHA'lar ile yüzlerce rejim askerini etkisiz hale getiriyor. Türkiye'nin İdlib’de düzenlediği 'Bahar Kalkanı' harekâtında sürü halinde hareket eden Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) kullanıldığı öğrenildi. Türkiye dünyada ilk kez sürü şeklinde hareket eden SİHA'ları sahada kullandı.
3.03.2020 Gündem
Corona virüs nasıl bulaşır? Corona virüs gözden bulaşır mı? (Hastanın gözyaşında corona virüs tespit edildi)
Corona virüs nasıl bulaşır? Corona virüs gözden bulaşır mı? (Hastanın gözyaşında corona virüs tespit edildi) Corona virüs (Covid-19) salgınında ölüm sayısı artıyor. Türkiye’nin sınır komşuları İran, Irak, Gürcistan’dan sonra virüs şimdi de Azerbeycan’da görüldü. Dünya genelinde 84 bine yakın vaka tespit edilen Corona virüsten 2 bin 865 insan hayatını kaybetti. Hastalığa yakalanan 37 bin kişi ise, sağlığına kavuştu. Öte yandan Çin’de hastanın gözyaşında corona virüs tespit edildi. Tüm dünya corona virüs tehdidi ile mücadele ederken, vatandaşın corona virüs hakkında yaptığı araştırmalar da artıyor. Corona virüs nasıl bulaşır? Corona virüs gözden bulaşır mı? İşte Corona virüs hakkında son durum…
29.02.2020 Gündem
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var)
Koronavirüs aşı tedavisi başladı mı? | (Aşı üzerine çalışmalar yürüten 12 grup var) Çin’in Wuhan şehrinde oraya çıkan ve Avrupa’ya da yayılan koronavirüsü tehlikesi İran’dan sonra Türkiye’nin sınır komşusu Azerbeycan’da da görüldü. Koronavirüsle (Kovid-19) ilgili yeni oluşturulan operasyonel karargahtan yapılan açıklamada, İran'dan Azerbaycan'a geçen bir Rus vatandaşında virüse rastlandığı belirtildi. Dünyanın birçok ülkesine yayılan corona virüsü 3 bine yaklaştı. Tedirginlik devam ederken, Dünya halkları soruyor, Koronavirüs aşı tarihi belli mi, aşı bulundu mu? Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, corona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerin yapımı bekleniyor’’ dedi.
28.02.2020 Gündem
20 Ocak 1990 Yanvar Azeri Katliamı | Kara Ocak olayı nedir, kim yapmıştır?
20 Ocak 1990 Yanvar Azeri Katliamı | Kara Ocak olayı nedir, kim yapmıştır? Kara Ocak, Kara Cumartesi veya 20 Ocak faciası olarak da anılan Yanvar Azeri Katlimı, 1990 Ocağında 19'unu 20'sine bağlayan gece Sovyet Ordusu'nun Azerbaycan SSC'nin başkenti Bakü'ye girmesiyle gerçekleştirilen katliamın adıdır. İşte Kara Ocak Katliamının merak edilenleri…
20.01.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika... Dışişleri Bakanlığı: Trump'a karşı direnç oluştu!
Son dakika... Dışişleri Bakanlığı: Trump'a karşı direnç oluştu! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD'nin Suriye'den çekilme kararı hakkında “ABD bürokrasisinde Trump'a karşı direnç oluştu” ifadesi kullanıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 6 Şubat’ta DEAŞ ile mücadele koalisyonunun toplantısı için ABD’yi ziyaret edeceğini belirten Aksoy, ABD'li senatör Graham'ın bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin dışında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve MİT Başkanı Hakan Fidan ile de görüşeceğini de dile getirdi.
18.01.2019 Dünya
İstanbul Yeni Havalimanı'nındaki tarihi açılışa dünya şahitlik edecek
İstanbul Yeni Havalimanı'nındaki tarihi açılışa dünya şahitlik edecek Türkiye, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışı için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarla açılışını yapacağı havalimanındaki tören, pazartesi günü saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın konseriyle başlayacak
28.10.2018 Gündem
Tarihi açılışa "dünya" şahitlik edecek
Tarihi açılışa "dünya" şahitlik edecek Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışı öncesi hazırlıklar son aşamaya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı dev projede törene katılacak konuk devlet başkanları da açıklandı.
27.10.2018 Gündem
Son yılların en gözde festivali; teknolojisiz 48 saat
Son yılların en gözde festivali; teknolojisiz 48 saat İzmir'in Buca ilçesinin eşsiz doğasında 5-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Teknolojik Uyku Festivali’nde tek yasak teknolojik aletler oldu. Ulusal ve uluslararası katılımla gerçekleşen ve tüm ihtiyaçların ücretsiz karşılandığı festivale katılan şanslı misafirler, geleneksel lezzetler ve oyunlar eşliğinde teknolojiden uzak 48 saat geçirip organik bir yaşamı deneyimledi.
8.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Naz Mila'nın dövme yeri olay oldu!
Naz Mila'nın dövme yeri olay oldu! Yaptığı her paylaşımıyla adından söz ettiren bir dönemlerin gelin adayı Naz Mila, göğüs altından dizine kadar yaptırdığı dövmesiyle sosyal medyayı salladı
7.10.2018 Magazin
3. Havalimanı’yla biletler ucuzlar
3. Havalimanı’yla biletler ucuzlar THY Genel Müdürü Ekşi, Yeni Havalimanı ile havayolu şirketleri arasında rekabetin artacağını belirterek, “Bu bilet fiyatlarının göreceli düşmesini sağlayacak” dedi.
19.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Azerbeycan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azerbeycan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.