Wuhan

Wuhan

Son dakika Wuhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wuhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wuhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wuhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wuhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 wuhan haberi bulunmuştur. Tüm wuhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Aslan ilk yarıda attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.
10.02.2024 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı Koronavirüs için geliştirilen aşıların yan etkileri olduğu gerekçesiyle binlerce kişi geçtiğimiz aylarda şikayetçi olmuştu. Mainz Eyalet Mahkemesi, önceki gün AstraZeneca aşısı olduktan sonra sağ kulağı sağır olan diş doktorunun tazminat talebi için kararını verdi.
22.08.2023 Magazin
Koronavirüs salgını geri döndü! Wuhan’da karantina yeniden devrede
Koronavirüs salgını geri döndü! Wuhan’da karantina yeniden devrede Koronavirüs salgınının ilk görüldüğü yer olan Çin’in Wuhan kendi dünyada en uzun süre karantina uygulanan yer olmuştu. Pandeminin üzerinden iki yıldan fazla geçtikten sonra, dünya yavaş yavaş salgının etkilerini unutmaya başlamışken Wuhan’dan gelen iki ayrı haber dünyayı bir kez daha alarma geçirdi.
28.07.2022 Dünya
Wuhan'dan İstanbul'a iki buçuk yıl aradan sonra ilk yolcu uçağı indi
Wuhan'dan İstanbul'a iki buçuk yıl aradan sonra ilk yolcu uçağı indi Koronavirüs pandemisinde ilk vakaların ortaya çıktığı ve uçuşların durdurulduğu Çin'in Wuhan şehrinden iki buçuk yıl aradan sonra İstanbul'a ilk tarifeli uçak geldi.
29.06.2022 Gündem
Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi...
Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi... Gökyüzünün kızıl renge dönmesi paniğe neden oldu. Çin'in Zhejiang eyaletindeki bir şehir olan Zhoushan'da gökyüzünün rengi kızıla döndü. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi. İşte 'kızıl gökyüzü'nün nedeni...
9.05.2022 Dünya
8 yılda 30 elektrikli model geliyor!
8 yılda 30 elektrikli model geliyor! Honda, önümüzdeki 10 yıl içerisinde hem Ar-Ge harcamaları hem de farklı yatırımlar dahil olmak üzere elektrifikasyon sürecini hızlandırmak için elektrifikasyon ve yazılım teknolojileri alanına yaklaşık 40 milyar dolar tahsis edeceğini duyurdu.
13.04.2022 Otomobil
İki doz aşı olan kişilerde en sık görülen 8 koronavirüs semptomu!
İki doz aşı olan kişilerde en sık görülen 8 koronavirüs semptomu! Koronavirüs ile tüm dünya mücadele ederken bir de Omicron varyantı türedi. Uzmanlar aşının varyanta karşı en etkili korunma yöntemi olduğunu belirtiyor. Türkiye'nin de aralarında olduğu pek çok ülke ise üçüncü doz aşı kararı aldı. Norveç'te katılımcılar mercek altına alındı, yapılan bir çalışma ile iki doz aşı olanlarda en sık görülen koronavirüs semptomları belirlendi.
21.02.2022 Gündem
Omicron aşısıyla ilgili flaş gelişme! Uğur Şahin duyurdu! Beklenenden daha yavaş...
Omicron aşısıyla ilgili flaş gelişme! Uğur Şahin duyurdu! Beklenenden daha yavaş... Koronavirüs salgını ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor, aşı ile ilgili gelişmeler art arda geliyor. Omicron ve alt varyantları endişe yaratmayı sürdürürken, Alman aşı üreticisi BioNTech'in CEO'su ve kurucu ortağı Uğur Şahin’den kritik açıklamalar geldi. ‘Önümüzdeki 10 yıl boyunca virüsle yaşamak zorunda kalacağımız gerçeğine alışmamız gerekecek' diyen Şahin, aşının birkaç hafta ertelenebileceğini duyurdu.
17.02.2022 Dünya
Davidson 2 milyon euro'ya Wuhan'a transfer oldu!
Davidson 2 milyon euro'ya Wuhan'a transfer oldu! Dün Galatasaray karşısında son maçına çıkan Davidson Wuhan'a transfer oldu.
7.02.2022 Alanyaspor
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada...
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada... Koronavirüs son dönemde Omicron varyantı ile gündemde. Önceki versiyonlara göre daha bulaşıcı olan Omicron'dan iyi bir haber geldi. Yeni bir araştırma, Kovid-19'dan uzun süreli korunmada rol oynadığı düşünülen güçlü bağışıklık hücrelerinin Omicron'u tanıyabildiğini buldu.
3.02.2022 Dünya
Yeni salgın alarmı! Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! NeoCov...
Yeni salgın alarmı! Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! NeoCov... Dünya diken üstünde. Yeni salgın alarmı verildi. Güney Afrika'daki yarasalar arasında yayılan bir tür koronavirüs olan NeoCov ile ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) beklenen açıklama geldi. 2 yıldır koronavirüsün pençesindeki dünya Güney Afrika'dan gelen haberi konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Çin Bilimler Akademisi ve Wuhan Üniversitesi'nden araştırmacılar, NeoCov'nin yarasalardan insanlara bulaşması durumunda sorunlara neden olabileceği konusunda uyarılarda bulunmuştu. Çinli araştırmacılar konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer vermişti; 'SARS-CoV-2 varyantlarının, özellikle ağır mutasyona uğramış Omicron varyantının RBD bölgelerindeki kapsamlı mutasyonlar göz önüne alındığında, bu virüsler, daha fazla adaptasyon yoluyla insanları enfekte etmek için gizli bir potansiyele sahip olabilir.' RBD (reseptör bağlayıcı alan) bir virüsün, hücrelere girmek ve enfeksiyona yol açmak için vücut reseptörlerine tutunmasına izin veren önemli bir parçasıdır.
30.01.2022 Gündem
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Koronavirüs ile ilgili güzel haber! Pandemi bitiyor, endemi başlıyor! Sonuna geldi
Koronavirüs ile ilgili güzel haber! Pandemi bitiyor, endemi başlıyor! Sonuna geldi Liverpool Üniversitesi'nden Profesör Julian Hiscox'un bu soruma cevabı, "Neredeyse geldik, en azından İngiltere için sonun başlangıcındayız" oluyor. Hiscox "2022'de hayat neredeyse pandemi öncesi gibi olacak" görüşünü dile getiriyor. Değişen şey, virüse olan bağışıklığımız. İki yıl önce Wuhan'da ortaya çıkan virüse karşı kırılgandık. Bağışıklık sistemimiz için tamamen yeni bir virüstü; ilaç ve aşımız da yoktu. Sonrasında olanları havai fişek fabrikasına bir molotof kokteyli atmaya benzetebiliriz. Covid tüm dünyaya patlayıcı bir hızla yayıldı ancak aynı ateş sonsuza kadar aynı şiddette yanamaz. İki seçenek vardı; ya Covid yangınını biz söndürecektik ya da uzun vadede kendisi sönecekti. Grip, HİV, tüberküloz, sıtma gibi diğer endemik hastalıklar arasına karışacaktı. Birçok uzmana göre hava yoluyla, kişi farkına varmadan bulaşan bir virüs için bundan farklı bir son olamaz.
16.01.2022 Dünya
Koronavirüs salgınında korkutan gelişme! Ünlü profesör yeni tarihi duyurdu: Birkaç ay içinde...
Koronavirüs salgınında korkutan gelişme! Ünlü profesör yeni tarihi duyurdu: Birkaç ay içinde... İlk olarak Güney Afrika'da tespit edilen koronavirüsün bildiğimiz son varyantı omicron tüm dünyada vaka sayılarında bir sıçrayışa yol açtı. Omicron varyantında vakalar yükselişe geçse de aynı oran hastanelere yansımıyor. Hızlı bulaşması nedeniyle tüm dünyayı tedirgin eden virüsün baş düşmanı yine aşı. Konuyla ilgili Prof. Dr. Derya Unutmaz, "Çok hızlı yayıldığı için salgını da bitirebilir. Çünkü bir süre sonra artık virüsün enfekte edeceği kimse kalmayacak. Benim tahminim birkaç ay içerisinde pik noktasına ulaşacak birçok ülkede ve ondan sonra hızlı bir bir şekilde azalmaya başlayacak. Ama bu sürede de çok fazla insan enfekte olacak." dedi.
15.01.2022 Gündem
Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor?
Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor? Koronavirüsün diğer varyantlarından yüzde 105 oranında daha bulaşıcı olduğu belirtilen Omicron varyantı nedeniyle dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni vaka sayıları rekor kırıyor. Omicron’un semptomları da virüsün diğer mutasyonlarından farklılık gösteriyor. Peki, Omicron belirtileri nelerdir? Omicron’un belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor? Omicron varyantında hangi yaş grubu risk taşıyor? İşte detaylar…
9.01.2022 Sağlık
BioNTech aşısı Omicron varyantına karşı koruyor mu? Üçüncü doz aşı olmalı mı?
BioNTech aşısı Omicron varyantına karşı koruyor mu? Üçüncü doz aşı olmalı mı? Omicron varyantının ortaya çıktığı 24 Kasım’dan bu yana mevcut aşıların ne kadar etkili olduğuna yönelik bilm dünyası çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüsün 30'dan fazla mutasyonu nedeni ile aşıların Omicron varyantını tanımayacağı konusunda endişeler devam ediyor. İngiltere'de yapılan bir çalışma BioNTech aşısı Omicron varyantına karşı koruyucu olup olmadığını ortaya koydu. Peki, BioNTech aşısı Omicron varyantına karşı koruyor mu? Üçüncü doz aşı olmalı mı? İşte Omicron varyantı ile ilgili mevcut aşıların durumu!
14.12.2021 Sağlık
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
Trabzonspor yeni bombasını KAP'a bildirdi
Trabzonspor yeni bombasını KAP'a bildirdi Trabzonspor, Wuhan FC takımında forma giyen Fildişili yıldız Jean Evrard Koussai'yi KAP'a bildirdi.
8.12.2021 Trabzonspor
Canlı aşı nedir? Canlı aşı Omicron varyantında etkili mi? İşte Rusya Devlet Başkanı Putin'in canlı aşı açıklaması!
Canlı aşı nedir? Canlı aşı Omicron varyantında etkili mi? İşte Rusya Devlet Başkanı Putin'in canlı aşı açıklaması! Tüm dünyada 2 yıla yakın bir süredir koronavirüs ile mücadele devam ederken, yeni varyantlar ile ilgili endişeyer de git gide artıyor. Bilim insanları yeni ortaya çıkan Omicron varyantı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Dünya devi ilaç şirketleri yeni varyant omicron ile ilgili peş peşe açıklamalar yayınlarken en dikkat çekici açıklama Rusya Devlet Başkanı Putin'den geldi. Gözler, Putin’in açıkladığı canlı aşı iddasında… Ezber bozan açıklamalarıyla gündem olan Putin, korkmak için erken olduğunu, yeni varyant Omicron’un'Canlı aşı' olduğunu vurgulaması dikkatleri çekti. Peki, Canlı aşı nedir? Canlı aşı bağışıklığı güçlendiriyor mu? Canlı aşı koronavirüsten koruyor mu? Canlı aşı Omicron’dan koruyor mu? İşte canlı aşı ile ilgili tüm merak edilenler…
8.12.2021 Sağlık
Omicron varyantıyla ilgili Putin'den şok açıklama: 'Canlı aşı'
Omicron varyantıyla ilgili Putin'den şok açıklama: 'Canlı aşı' Koronavirüsle mücadelenin tüm dünyada güçlü bir şekilde devam ettiği şu günlerde, Omicron mutasyonu endişe yaratmaya devam ediyor. DSÖ tarafından 'endişe verici' kategorisine alınan varyantla ilgili Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ezber bozan bir açıklama geldi. Putin'in 'canlı aşı' sözleri ise gündem oldu.
8.12.2021 Dünya
Omicron endişe yaratıyor! Yeni varyantta mevcut aşılar etkili mi?
Omicron endişe yaratıyor! Yeni varyantta mevcut aşılar etkili mi? Yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada etkisini sürdüren Covid 19 ile ilgili önlemler alınmaya devam ederken, yeni çıkan varyantlar da insanları paniğe ve endişeye sürüklüyor. Son olarak Güney Afrikaca ortaya çıkan Omicron varyantı bazı ülkelere yayılırken, bilim insanları da yeni varyant ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Aşıların, testlerin etkisi araştırılırken omicron varyantına ilişkin uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Servet Öztürk, dünyada hızla yayılmayta devam eden Omicron varyantı ile ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.
6.12.2021 Sağlık
Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantı hızlı mı yayılıyor?
Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantı hızlı mı yayılıyor? Dünya koronavirüs ve virüsün diğer varyantlarıyla mücadele ederken gündemde Omicron varyantı yer alıyor. İlk kez Güney Afrika'da görülen Omicron varyantı pek çok ülkeye yayıldı. 1 Aralık'ta ülke, 26 Kasım'da bildirilen toplam 3 bin 402 vakaya kıyasla 8 bin 561 günlük vaka kaydetti. Güney Afrika'nın Johannesburg'daki Ulusal Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NICD), Omicron'un hızla yayıldığını doğruladı. Türkiye'de dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Omicron varyantı ile ilgili en son Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Peki, Omicron varyantı Türkiye'de var mı? Omicron varyantının belirtileri neler? Yeni varyant ne kadar hızlı yayılıyor? İşte detaylar...
6.12.2021 Sağlık
Trabzonspor'un ilk transferi yolda
Trabzonspor'un ilk transferi yolda Bordo mavililerin anlaşmaya vardığı Jean Evrard Kouassi Trabzon'a gelmek için yola çıktı. Çin takımı WH Zall'da forma giyen kanat forvet 13 maçta 5 gol atmıştı.
6.12.2021 Trabzonspor
Trabzonspor Jean Evrard Kouassi ile anlaşmaya vardı
Trabzonspor Jean Evrard Kouassi ile anlaşmaya vardı Trabzonspor, 13 maçta 5 gol atan Jean Evrard Kouassi ile anlaştı.
5.12.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Wuhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wuhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.