Ayrıntı

Ayrıntı

Son dakika ayrıntı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrıntı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrıntı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrıntı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrıntı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.046 ayrıntı haberi bulunmuştur. Tüm ayrıntı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ikinci maçları dün oynanan Manchester City-Real Madrid ve Bayern Münih-Arsenal maçlarıyla sona erdi. Allianz Arena'da oynanan Bayern Münih-Arsenal maçında tek gol çıkarken, nefesleri kesen maçta Manchester City-Real Madrid karşılaşması penaltılara gitti geceye damga vuran anlar oldu. Öte yandan maç sonunda Arda Güler ile ilgili çarpıcı ayrıntı ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder'e gerek yok! İsmail Kartal'ın istediği bu kez olmadı
İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder'e gerek yok! İsmail Kartal'ın istediği bu kez olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Adana Demirspor’u yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe’de İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder gibi yıldız isimlerin eksikliğinde dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı. İsmail Kartal bu kez istediği tablo olmadı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı Kredi kartlarında yeni dönem başladı. Kredi kartı ile ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesapları ile ilgili faiz değişikliğine gidildi. Peki kredi kartlarına ilişkin atılan son adımlar vatandaşları nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Emekli maaşı artıyor! Prim ve tarih detayı belli oldu
Emekli maaşı artıyor! Prim ve tarih detayı belli oldu Emeklilik planı yapan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Emekli maaşında artış olacak. Prim ve tarih detayı öne çıkıyor. İşte emekli maaşında fark yaratacak ayrıntı...
13.03.2024 Ekonomi
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor?
TÜİK verileri açıklandı: Adana'da nüfusa kayıtlı kaç kişi yaşıyor? Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını yayınladı. Bu verilere göre Adana nüfusu, bir önceki yıla göre 3808 azaldı ve 2 milyon 270 bin 298 kişiye geriledi.
12.02.2024 Adana
Hamas'tan İsrail ile esir takasına ilişkin anlaşmaya “olumlu” yanıt geldi
Hamas'tan İsrail ile esir takasına ilişkin anlaşmaya “olumlu” yanıt geldi Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, Hamas’ın İsrail ile yeni esir takası anlaşmasına dair sunulan teklife yanıt verdiğini belirterek, “Hamas'ın teklif hakkında bazı yorumları oldu ancak genel olarak olumlu olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
81 ilde ikinci el dolandırıcılığı! Lüks rezidansta yakalandı
81 ilde ikinci el dolandırıcılığı! Lüks rezidansta yakalandı İnternet üzerinden ikinci el eşya satan sitelere sahte ilanlar oluşturup elektronik eşya satışı yapan bir kişi, Türkiye’nin her tarafından vatandaşları dolandırdı.
4.02.2024 Gündem
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı? Osmanbey metro istasyonunun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Osmanbey metro neden kapalı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
19.01.2024 Gündem
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti Kızıldeniz'deki artan gerginlik petrol fiyatlarına da yansıdı. İran'ın bölgeye savaş gemisi gönderme kararı ardından brent petrolün varil fiyatı 78 doları aştı.
2.01.2024 Gündem
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı   Angola Maden Kaynakları, Petrol ve Doğal Gaz Bakanı Diamantino Azevedo, Angola'nın çıkarlarına hizmet etmediği gerekçesiyle Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nden (OPEC) ayrılma kararı aldıklarını açıkladı.
21.12.2023 Dünya
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz meyveleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Piyasalar güne nasıl başladı! Borsa, dolar, euro...
Piyasalar güne nasıl başladı! Borsa, dolar, euro... Borsa İstanbul güne 7783 puandan başladı. Borsa İstanbul 100 endeksi güne yüzde 0,08 düşüşle 7783 puandan başladı. Dolar 29,0620 liradan, euro ise 31,7550 liradan güne başladı. Gram altın ise 1893 liradan alıcı buluyor.
19.12.2023 Ekonomi
Yemek kartı ve ücretiyle ilgili flaş ayrıntı! Büyük risk barındırıyor
Yemek kartı ve ücretiyle ilgili flaş ayrıntı! Büyük risk barındırıyor Asgari ücret artışı ve ekonomik dalgalanmaların gölgesinde, çalışanların ve işverenlerin gündeminde yeni bir konu var: Yemek kartları ve nakit yemek yardımları. Milliyet yazarı Cem Kılıç'ın analizine göre, bu uygulamaların çalışanların beslenme alışkanlıkları ve mali refahı üzerindeki etkileri, iş dünyasında önemli bir tartışma başlattı. Yemek kartlarının sağladığı faydalar ve nakit yardımlarının yarattığı riskler, ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde daha da belirginleşti. İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Mevsimler, dünyanın dönüş hareketine bağlı olarak değişen hava hareketleridir. Dünya hem kendi hem de güneş etrafında dönmektedir. Kendi çevresinde dönüşü sayesinde gece ve gündüz oluşmaktadır. Güneşin etrafında dönüşüne bağlı olarak da mevsimler meydana gelmektedir. Güneş ışınlarının dünyaya ulaşımı sırasında ışın açıları değişmektedir. Bu durumda ısı farklılıkları da oluştuğundan mevsimler meydana gelmektedir.
18.12.2023 Eğitim
Emekli, memura kötü haber! Ocak ayına dikkat, zamlar maaşa yansımayacak
Emekli, memura kötü haber! Ocak ayına dikkat, zamlar maaşa yansımayacak Emekli, memur milyonları yakından ilgilendiriyor. Ocak ayında emekli olmak isteyen memura kritik uyarı geldi. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, 'yapılacak zammın ocak ayında alacağınız emeklilik maaşına faydası olmayacak' diyerek kritik detayı açıkladı. İşte emekli, memur milyonları ilgilendiren ayrıntı...
9.12.2023 Çalışma Hayatı
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken uyarı geldi! Bilinmesi gereken sözleşme detayı
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken uyarı geldi! Bilinmesi gereken sözleşme detayı Bir ev sahibisiniz ve dairenizi kiraya verdiniz. Komşuların ve mahalle esnafının “Eve her gün farklı insanlar girip çıkıyor” uyarısı üzerine kiracınızın orada yaşamadığını çünkü evi bir başkasına kiraladığını öğreniyorsunuz. Üstüne üstlük o kişinin de daireyi günlük olarak kiraladığı ortaya çıkıyor... ‘Alt kiralama’ olarak tanımlanan, kiracının evi başkasına kiralama durumu, son dönemde yaşanan kiracı-ev sahibi sorunlarından bir tanesi. Peki bu yasal mı? Ev sahibinin ve kiracının böyle bir durumdaki hakları neler? En önemlisi de evin alt kiralama yapılmasını önlemek mümkün mü?
6.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayrıntı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrıntı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.