Avcılar Belediyesi

Avcılar Belediyesi

Son dakika Avcılar Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avcılar Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avcılar Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avcılar Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avcılar belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 avcılar belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm avcılar belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar'da kaldırım çöktü
Avcılar'da kaldırım çöktü Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.
25.04.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı Avcılar'da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı. Ekiplerin evdeki çalışmalarını yarın tamamlayacağı öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Avcılar’da anıldı
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Avcılar’da anıldı 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıl dönümünde İstanbul'da hayatını kaybedenler de unutulmadı. Deprem sırasında yıkımın en büyük olduğu Avcılar'da yaşamını yitiren 247 kişi, Avcılar’daki deprem anıtının önünde felaketin meydana geldiği dakikalarda anıldı.
17.08.2023 Yaşam
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi! Para çekmeye devam ettiler Avcılar'da bir bölümü çürüyen dut ağacı gürültü ile 4 ATM kabininin üzerine düştü. Ağacın düşmesine rağmen ATM’de işlemini sürdüren bir adamın kartını almaya çalıştığı, bazı müşterilerin de üzerinde ağaç gövdesi görmelerine rağmen gelip para çektiği görüldü.
18.05.2023 Yaşam
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı Avcılar'da beton parçasının kopması sonucu bir kadının ölümüne neden olan 37 yıllık binanın tahliyesi için tanınan süre tamamlanırken, bölge idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.
10.05.2023 Yaşam
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen binanın yıkımı yapılırken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken yıkılan binanın bitişiğindeki binadaki daireler ile bir işyeri zarar gördü.
28.04.2023 Yaşam
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar Avcılar'da 1 ay önce boşaltılan 4 katlı bina tehlike saçıyor. Kolon, kiriş ve duvarlarında derin çatlaklar bulunan 40 yıllık Pehlivan Apartmanı'nın bulunduğu sokakta oturanlar tedirginlik içinde. Daire sakinlerinin henüz anlaşamadığı için yıkımına başlanamayan binadan zaman zaman beton parçaları düşürüyor. Mahalle sakinlerinden  Gülsen Önder, "Her an üstümüze yıkılacak diye korkuyla oturuyoruz. Bina çatlamış, ikiye ayrılmış. Hala bu binayı böyle tutuyorlar. Niye bu binayı bekletiyorlar anlamadım" dedi.
27.04.2023 Yaşam
Avcılar'da öldüren binada boruların geçmesi için kirişlerin kırıldığı ortaya çıktı
Avcılar'da öldüren binada boruların geçmesi için kirişlerin kırıldığı ortaya çıktı Avcılar'da beton parçasının düşerek bir kadının ölümüne neden olduğu 37 yıllık binanın tahliye edilmesine karar verildi. Binanın bodrum katında yapılan incelemede kolonlardaki demirlerin korozyona uğradığı, bazı kirişlerin delinerek boru geçirildiği belirlendi. Tahliye nedeniyle bina sakinleri arasında tartışma çıktı.
25.04.2023 Yaşam
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı Avcılar'da 4 ay önce kiraladığı iş yerini sigortalatmak için binada inceleme yaptıran Nursel Keklik, bodrum katındaki kolonlarda betonun dağıldığını, demirlerin korozyona uğradığını görünce, tahliye kararı aldı. İş yeri sahibi, kira sözleşmesindeki sürenin tamamlamadığını gerekçe göstererek dava açtı. Keklik, "Deprem olmasa da yıkılabilecek bir binanın içindeyiz. Burası tam anlamıyla tabut, mezarımızdayız" dedi.
12.03.2023 Gündem
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli'
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli' Küçükçekmece ile Avcılar ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece Gölü'nün eski sağlığına kavuşması için proje başlatıldı. 
3.01.2023 Yaşam
Gelin 90, damat 77 yaşında! Sağlık ocağında başlayan aşk nikah masasına taşındı
Gelin 90, damat 77 yaşında! Sağlık ocağında başlayan aşk nikah masasına taşındı  Avcılar'da sağlık sorunları için gittikleri sağlık ocağında tanışan 90 yaşındaki Habibe Özdemir  ile 77 yaşındaki Muharrem Erdoğan, nikah masasında oturdu. Evlilik teklifinin kendisinden geldiğini belirten Habibe Özdemir, "Birbirimizi sevdik. Beğendim, oldu" dedi.
24.10.2022 Yaşam
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Avcılar Kaymakamlığı’nın bodrum katını su bastı! Çalışanlara izin verildi, işlemler durduruldu
Avcılar Kaymakamlığı’nın bodrum katını su bastı! Çalışanlara izin verildi, işlemler durduruldu Avcılar Kaymakamlığı'nın bodrum katını yağmur nedeniyle su bastı. Elektriklerin kesilmesi ardından Kaymakamlık’ta çalışanlara yarım gün izin verildi.
15.08.2022 Gündem
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı Avcılar'da 3 yaşındaki çocuk annesiyle gittiği parkta oturduğu salıncakta sıkıştı. Mahsur kalan çocuk, itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarılarak alkışlar arasında salıncaktan çıkarıldı.
6.06.2022 Yaşam
Avcılar'da yıkım sırasında kolonu çatlayan yan bina da yıkıldı
Avcılar'da yıkım sırasında kolonu çatlayan yan bina da yıkıldı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamındaki binanın yıkımı sırasında kolonu çatlayan bitişik apartmanın da riskli olduğu ortaya çıktı. Kolonu çatlayan apartman da kentsel dönüşüm kapsamına alınarak, diğer binayla birlikte yıkıldı.
10.05.2022 Yaşam
Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli tutuklandı
Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli tutuklandı İstanbul merkezli 5 ilde 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Resmi belgede sahtecilik' iddiasıyla adliyeye getirilen Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 10 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
4.04.2022 Gündem
Avcılar eski belediye başkanı Handan Toprak gözaltına alındı
Avcılar eski belediye başkanı Handan Toprak gözaltına alındı İstanbul’da merkezli 5 ilde ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında eski Avcılar Belediye Başkanı Hande Toprak Benli ile 15 belediye görevlisinin de bulunduğu 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
1.04.2022 Gündem
Avcılar'daki yıkımda bitişikteki evin duvarı delindi
Avcılar'daki yıkımda bitişikteki evin duvarı delindi Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında binanın yıkımı yapılırken, bitişikteki binada bir evin duvarı delindi. Ev sahibi Zeki Yüzbaşı, 7 yaşındaki oğlunun eve girmekten korkar hale geldiğini söyledi.
26.03.2022 Yaşam
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, yıllarca atıkların bırakılması nedeniyle Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, "Küçükçekmece Lagünü, yaklaşık 20 metre derinliği, 10 kilometre uzunluğu olan şehir içerisinde müthiş bir alan. 1950'li yıllarda 15 bin ton balık avlanıyormuş, tür çeşitliliği varmış. Şu anda sadece birkaç tür var. Geçenlerde yolunu şaşıran mersin balığı burada ölmüştü" dedi. 
23.03.2022 Yaşam
Avcılar'da korku dolu anlar! Bina çöktü, mahallede büyük panik yaşandı
Avcılar'da korku dolu anlar! Bina çöktü, mahallede büyük panik yaşandı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 5 katlı bina yıktırılırken çöktü. Çevredekilerin ölümden döndüğü çökme anı kameraya yansıdı.
22.03.2022 Gündem
150 yıllık meşe ağacı kesildi! Vatandaş tepki gösterdi
150 yıllık meşe ağacı kesildi! Vatandaş tepki gösterdi Avcılar'da sembol ağaçlardan 150 yıllık meşe ağacının kesilmesi sırasında tartışma yaşandı.
26.02.2022 Yaşam
Avcılar balkon çöktü: 1 yaralı
Avcılar balkon çöktü: 1 yaralı Avcılar'da 4 katlı apartmanın 2’nci katında tadilat sırasında balkonun çökmesi sonucu, aşağı düşen emekli polis yaralandı.
29.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Avcılar Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avcılar belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.