Atölye

Atölye

Son dakika atölye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atölye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atölye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atölye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atölye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.247 atölye haberi bulunmuştur. Tüm atölye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Karnaval Milongası, festival ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6 günü geride kalırken Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen onlarca sergi, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Karnaval kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında konserler, atölye çalışmaları, workshop, mutfak deneyimleri yoğun bir şekilde gerçekleştirilmeye devam ediyor.
19.04.2024 Adana
Yeşil dönüşümün ayak izleri Portakal Çiçeği Karnavalı'nda! İklim elçileri aranıyor
Yeşil dönüşümün ayak izleri Portakal Çiçeği Karnavalı'nda! İklim elçileri aranıyor Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen sürdürülebilir yeşil gelecek ve yeşil dönüşüm çalışmaları hem yetişkin hem de çocuklar için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
20.04.2024 Adana
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yüzlerce sergi, atölye ve etkinlikler kentin birçok noktasında ziyaretçilerini ağırlıyor. P4C tarafından düzenlenen çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği festival boyunca ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
18.04.2024 Adana
Adana'lılar Kültür Sanata doydu! Yüzlerce sergi ve atölye çalışmaları Portakal Çiçeği Karnavalı'nda
Adana'lılar Kültür Sanata doydu! Yüzlerce sergi ve atölye çalışmaları Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında yüzlerce sergi, atölye ve etkinlikler kentin birçok noktasında ziyaretçilerini ağırlıyor.
18.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor Altın fiyatlarının geldiği seviye sahte altın üretimini de artırdı. Hürriyet’e konuşan Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, son dönemde küçük atölye tarzı yerlerde sahte altın üretiminin arttığına işaret ederek vatandaşı uyardı. Şahin, “Üretici ayarını düşük yaptığı için kuyumculara daha düşük fiyattan satıyor. Bu küçük marjları kâr olarak gören bazı kuyumcular da bu ürünleri sahte olduğunu bile bile alıyor ve vatandaşlarımıza satıyor” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024 Adana
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da...
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da... Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Yaşam
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri"
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri" 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen bölge başta olmak üzere ülkemizde çocukların erken yaşta bilim ve bilimsel düşünce ile tanışmasına katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu tarafından “Bilim Kuşağı Atölyeleri” projesi hayata geçirildi. Bilimi seven, keşfeden, merak eden, sorgulayan nesiller yetiştirilmesine destek olmayı amaçlayan proje ile 3 yılda 8-13 yaş arası 750 bin çocuğa ulaşılması planlanıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor!
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Gezeravcı'nın ailesi, CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun'a açıklamalarda bulundu. Alper Gazeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "İlk duyduğumda korktum, endişelendim" derken baba Ali Baba Gezeravcı ise, "Göreve çıkmadan önce şunu dedi, 'Baba, hiçbir şeye endişe etmeyin. Mutlu olun o bana yeter' dedi" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğu öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansı’nın (TUA) internet sitesinde yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar Şırnak'ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor. Uludere ilçesinde 32 yıldır dikim yapan usta, devlet desteği alıp çırak yetiştirmek istiyor.
10.01.2024 Ekonomi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi Ziraat Mühendisi Kemal Özdemir, "Sarı kantaron, lavanta, oğulotu, tıbbi papatya, ginkgo, passiflora gibi antidepresan bitkileri doktor kontrolünde kullanılmalı. Aksi takdirde olumsuz etkileri de olabilir" dedi.
26.12.2023 Yaşam
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kış hazırlıklarımız tamam. Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek" dedi.
30.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atölye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atölye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.