Atlatma

Atlatma

Son dakika atlatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atlatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atlatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 atlatma haberi bulunmuştur. Tüm atlatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Karadeniz, hastaların tedavisine mutluluğun büyük katkısı olduğunu belirterek, mutlu olan hastaların tedaviye daha kısa sürede yanıt verdiğini söyledi.
20.03.2024 Sağlık
Asgari ücret 2024 için ilk toplantı başladı
Asgari ücret 2024 için ilk toplantı başladı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2023 Ekonomi
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Magazin
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. "Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere getireceğiz" diyen Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. Ankara-İstanbul arasına süper hızlı tren hattının kurulacağını belirten Erdoğan, 6-G teknolojisinin hazırlıklarına da başlanılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayata geçireceğimiz "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili ise şunları söyledi: Son 5 yıldaki uygulama tecrübesine ve değişen ihtiyaçlara göre restore ederek, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha fazla katkı verecek şekilde geliştireceğiz.
11.04.2023 Gündem
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var!
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var! Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterini canlandıran oyuncu Boğaç Aksoy, bir dönem kanserle mücadele etmiş ve kanseri yenmişti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeli haberi verdi.
30.03.2023 Magazin
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı! Alişan ile mutlu evliiliğini sürdüren Buse Varol'dan korkutan bir haber geldi. Buse Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Buse Varol, babası Ramiz Varol'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
27.01.2023 Magazin
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler DEAŞ ve PKK'lı teröristlerin yeni yöntemi deşifre oldu. Polisi atlatmak için kılıktan kılığa giren teröristlerin görüntüleri dikkat çekti.
5.10.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Avrupa harekete geçti, yüzde 15 azaltın
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Avrupa harekete geçti, yüzde 15 azaltın Doğal gaz ile ilgili flaş karar. Avrupa resmen harekete geçti. Avrupa Komisyonu, Rusya gazının tamamen kesilmesine karşı hazırladıkları 'acil durumu' planı kapsamında üye ülkelerden gaz kullanımını yüzde 15 azaltmalarını istedi. Üye ülkeler yeterli ilerleme gösteremezse ya da durum kötüleşirse AB 'acil durum' ilan edecek. Teklif açıklanması ile beraber tartışmaları da beraberinde getirdi.
20.07.2022 Dünya
Nalan Tokyürek zor günleri anlattı! 'Bir yıl evden çıkamadım'
Nalan Tokyürek zor günleri anlattı! 'Bir yıl evden çıkamadım' ‘Of Aman’ lakabıyla tanınan Nalan Tokyürek, Armağan Çağlayan’a konuk oldu. Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı; panik atak bozukluğu yaşadığı dönem, bir yıl boyunca evden çıkamadığını anlattı.
14.04.2022 Magazin
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? 2022 AÖL 2. Dönem sınav takvimi!
AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? 2022 AÖL 2. Dönem sınav takvimi! AÖL sınavları hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Açık Lise öğrencileri, AÖL sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak sorularına yanıt arıyor. Peki, AÖL sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
10.02.2022 Eğitim
2.dönem lise nakil başvuruları ne zaman, başladı mı? Nakiller ne zaman açılacak? MEB nakil işlemleri tarihleri merak ediliyor!
2.dönem lise nakil başvuruları ne zaman, başladı mı? Nakiller ne zaman açılacak? MEB nakil işlemleri tarihleri merak ediliyor! 2. dönem lise nakil işlemleri ne zaman 2022, MEB nakil işlemleri nasıl yapılır? 2. dönem nakil tarihleri 2022 sorgulaması başladı. Okuduğu okulu ya da bölümünü değiştirmek isteyenler 2. Dönemim başlamasına az bir süre kala lise nakil başvurularının başlayıp başlamadığını, nakil işlemlerinin ne zaman açılacağını sorguluyor. Peki, 2. dönem nakil başvuruları ne zaman? MEB nakil işlemleri ne zaman açılacak 2022, nasıl yapılır?
3.02.2022 Eğitim
AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı? MEB AÖL 2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek?
AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı? MEB AÖL 2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek? MEB bünyesindeki Açık Öğretim Lisesi için 2. dönem kayıtları hakkındaki aramalar devam ediyor. Eğitimine örgün olarak devam edemeyen öğrencilerin okuduğu AÖL 2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık'ta, 1. dönem sınavları açıklandıktan bir hafta sonra başladı. Peki, AÖL 2. dönem kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman bitecek?
29.01.2022 Eğitim
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor? AÖL lise ders seçimi ne zaman? İşte AÖL giriş ekranı!
Açık öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor? AÖL lise ders seçimi ne zaman? İşte AÖL giriş ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Liseyi açıktan okumak isteyen veya eğitimini açık lisede devam ettiren binlerde öğrenci kayıt tarihlerini araştırıyor. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 27 Aralık 2021 tarihinde başladığını duyurmuştu. Peki, Açık öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor? AÖL lise ders seçimi ne zaman? İşte AÖL giriş ekranı!
23.01.2022 Eğitim
Havaların ani soğuması kalp krizi riskini artırıyor!
Havaların ani soğuması kalp krizi riskini artırıyor! Havaların aniden soğuduğu kasım ayında kalp krizi riskinin artığını söyleyen Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Muhammed Keskin, “Mevsim geçişlerinde kalp damarları büzüşüyor. Ani soğuk hava kalp damarlarının genişleme kapasitesini de bozuyor. Genelde bu mevsimde gelişen grip, zatürre gibi rahatsızlıklar da riski artırıyor. O nedenle iyi giyinin, boğaz ve göğüs bölgesini soğuk havadan koruyun” uyarısında bulundu.
18.11.2021 Sağlık
Çocuklarda viral enfeksiyonlar 'mevsimsel' etkiyle arttı
Çocuklarda viral enfeksiyonlar 'mevsimsel' etkiyle arttı Prof. Dr. Aslınur Özkaya Parlakay, çocuklarda viral enfeksiyonlarda mevsimsel, beklenen bir artış görüldüğünü belirterek, bu hastalıklarla mücadelede bol sıvı tüketimi, iyi beslenme ve el yıkamanın büyük önem taşıdığını bildirdi.
10.11.2021 Sağlık
'Çocuklara da Kovid-19 aşısı güvenle yaptırılabilir' tavsiyesi
'Çocuklara da Kovid-19 aşısı güvenle yaptırılabilir' tavsiyesi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyonları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çokuğraş, koronavirüsü hafif geçirse de bulaştırıcılık açısından bir risk oluşturan çocuklara aşının güvenle yaptırılabileceğini bildirdi.
21.10.2021 Sağlık
MEB harekete geçti ve resmen değişti! 9.10.11. sınıflar...
MEB harekete geçti ve resmen değişti! 9.10.11. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiren düzenleme yaptı. Bakanlık kararı Resmi Gazete’de yayınlandı ve uygulanmaya bugün itibari ile başlandı. Karar ile fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulu olan Anadolu liseleri ile Anadolu liselerinin birbirleri arasında her sınıf seviyesinde nakil işlemlerine yeni düzen getirildi. Tarihler belirlendi. 9.10 ve 11. Sınıflardaki nakillerde aranacak kriterler güncellendi. Nakillerde puanlarda eşitlik halinde yaşı küçüklere öncelik verilecek. İşte nakillerle ilgili yeni şartlar…
13.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tarih verildi, 81 ile yazı gönderildi. Uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim, sınavlar ve notlarla ilgili tek tek duyuru yapıldı. MEB, çok sayıda şikayet üzerine harekete geçti. Eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edildi. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. Öte yandan uzaktan eğitimle ilgili açıklama geldi, yüz binlerce öğrenci merak ediyordu. Uzaktan eğitimle ilgili o sorular yanıt buldu. Yüz yüze eğitimle ilgili de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından önemli bir açıklama yapıldı. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
23.09.2021 Eğitim
Kalp pili olan hastalar aşısını ihmal etmemeli!
Kalp pili olan hastalar aşısını ihmal etmemeli! Uzmanlar koronavirüs nedeniyle kaybedilen hastaların yaklaşık yüzde 20'sinin ölüm nedeninin kalp ritim bozukluğundan kaynaklı olduğunu belirtiyor. Diyarbakır Dicle Üniversitesi (D.Ü.) Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihat Polat, kalp pili takılan hastaların aşılarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.
29.08.2021 Sağlık
Ozon tedavisi vücut direnci ve bağışıklığı artırıyor!
Ozon tedavisi vücut direnci ve bağışıklığı artırıyor! Ozon tedavi, Covid-19 başta olmak üzere pek çok hastalıkla mücadelede vücudu destekliyor. İnsan sağlığı için önemli elementlerden biri olan ozon gazının uzman kontrolünde tedavi amaçlı kullanılması, bağışıklık sistemini güçlendirerek direnç verdiğini dikkat çeken Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr Öğretim Üyesi Hülya İskenderoğlu Bahat ozonun pek çok hastalığa kısa ve etkin tedavi sağladığını belirtti. Peki, Ozon tedavisini salgın döneminde yaptırmak direnci artırır mı? Ozon tedavisi ne sıklıkta yaptırmak önemlidir? Ozon Tedavisi neye iyi gelir? Hülya İskenderoğlu Bahat ozon tedavisi ile ilgili merak edilenleri anlattı.
6.08.2021 Sağlık
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu Şarkıcı Seray Kaya, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Kaya, açık ve güneşli havanın tadını arkadaşlarıyla kahve içip sohbet ederek değerlendirdi.
1.07.2021 Magazin
Karneler ne zaman verilecek 2. dönem? Karneler yüz yüze mi alınacak, dijital mi verilecek, nasıl?
Karneler ne zaman verilecek 2. dönem? Karneler yüz yüze mi alınacak, dijital mi verilecek, nasıl? Karneler ne zaman verilecek? Öğrenciler ve veliler karnelerin ne zaman alınacağını merak ediyor. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 2 Temmuz’da sona erecek. Okulların bitmesine az bir süre kala karnelerin nasıl ve ne zaman verileceği sorgulanıyor. İlkokul, ortaokul ve liselerde karneler nasıl verilecek, yüz yüze mi?
14.06.2021 Eğitim
Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri sınıf geçme şartları ne? Başarı puanı en az kaç olmalı?
Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri sınıf geçme şartları ne? Başarı puanı en az kaç olmalı? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), lise öğrencilerine yönelik 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin sene sonu iş ve işlemler konulu yazı illere gönderildi. Yazıda, 2020-2021 eğitim öğretim yılı, sınıf geçme, sınıf tekrarı ve başarı puanı ile ilgili detaylara açıklık getirildi. Peki, Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri sınıf geçme şartları ne? Başarı puanı en az kaç olmalı? Sınıf geçme nasıl olacak 2021? Sınıf geçme şartları nelerdir? Lisede sınıfta kalma var mı? Lise sınıf geçme nasıl olacak? İşte merak edilenler...
12.06.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Atlatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.