Atışma

Atışma

Son dakika atışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 atışma haberi bulunmuştur. Tüm atışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma!
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı.
26.09.2023 Televizyon
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi? Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
20.09.2023 Gündem
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin 'Antidepresan' şarkısını yorumlayıp adından söz ettiren Merve Boluğur, şarkıcı Selen Görgüzel'in, kendisi hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Boluğur, "Okuyamadığı halde sürekli şarkı paylaşıyor. Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" yorumuna, "Ablacığım benim gibi güzel değilsin, asıl senin sesin yok" karşılığını verdi. Görgüzel de oyuncunun olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
14.01.2023 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile birlikte gidecekleri etkinlik öncesi Instagram'dan eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, eşinden önce hazırlanınca, ortaya ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme!
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in 27.bölümünden yeni ön izleme paylaşıldı.  
22.11.2022 Televizyon
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar...
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar... Kanada ile Danimarka arasında 50 yıldır süren ada anlaşmazlığı sona erdi. Üzerinde yaşam olmayan yaklaşık 1 kilometrekarelik küçük ada için yarım asırdır verilen kavga sona erdi, Kanada ve Danimarka adayı yarı yarıya paylaştı.
15.06.2022 Dünya
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor'a konuk oluyor...
22.04.2022 Fenerbahçe
Putin'in savaş planını generalleri bile bilmiyor!
Putin'in savaş planını generalleri bile bilmiyor! Rusya'nın Ukrayna saldırısının savaşın neye evrileceği konusunda bekleyiş sürerken, Moskova Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü eski başkanı Profesör Andrey Zdrojewski önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2022 Dünya
Beyhan Hanım, stüdyoyu tatlandırıyor!
Beyhan Hanım, stüdyoyu tatlandırıyor! Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın 817. bölüm fragmanı yayında!
6.12.2021 Televizyon
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları!
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları! Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü ve Mesut'un, bol kahkahalı atışma anlarının olduğu "Komik Atışma Serisi" sizlerle!
2.08.2021 Televizyon
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu?
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu? Arka Sokaklar'ın en eğlenceli karakteri olan Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), Başkomiser olma hikayesi ile herkesin gözlerinin dolmasına neden olmuş, ekip arkadaşlarının da büyük takdirini toplamıştı. İşte o anlar...
27.07.2021 Televizyon
Bir başka Arka Sokaklar!
Bir başka Arka Sokaklar! Ekranlara sığmayıp, evimizin Arka Sokaklar'ı olmayı başaran dizinin sevilen karakterleri ve hikayelerini serilerde izlemeye ne dersin?
28.06.2021 Televizyon
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar!
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar! Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın 2017 yılında bir otel lobisinde darp edilmesine ilişkin davada karar çıktı.
11.03.2021 Magazin
Yüksek sesle müzik dinleme kavgasında kan aktı!
Yüksek sesle müzik dinleme kavgasında kan aktı! Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Kavganın işletme önünde, alkol alma, yüksek sesle müzik yayını yapma ve araç park etme meselesinden çıktığı ileri sürüldü.
8.11.2020 Yaşam
Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil arasında olay atışma!
Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil arasında olay atışma! Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde yasak aşk haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Tayfur’un Seren Serengil’i hedef alan sözleri ortalığı karıştırmıştı. Magazin programı yorumculuğu yapan Seren Serengil’den Tuğçe Tayfur’a sert cevap geldi.
14.10.2020 Magazin
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı Sevilen dizi Kalk Gidelim Eve'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
18.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim Eve'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' in salgın nedeniyle yayınlanan yeni projesinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı..
9.05.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Atışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.