Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Mavi Takım'dan Begüm olmuştu. Nagihan ve Merve birbirlerine karşı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar'ın kavga ettiği görüldü. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. İşte 25 Şubat Pazar Survivor haftanın eleme adayları...

Pınar, "Seçmelerde Sema'nın şu hareketlerini izledik. Seda'nın istatistiği genel performans istatistiğinde yüksek olduğu için bu aranın Nagihan'la kapanmasını istemiyor." dedi.

Merve Aydın, 'Hayırdır, senin burada atıp kaktığın iki üç kişiye benzemem ben face to face olurum sonuna da katlanırsın yani hiç kimseden hiçbir şeyden korkum yok. Çok konuşuyorsun, karakterime laf ediyorsun. Çok uzatmaya gerek yok." ifadelerini kullandı.

Nagihan, "Kötü kalplerini, pis niyetlerini, art niyetlerini Ali Cengiz oyunlarını oyuna yansıtmaya çalışıyorlar. Yani ben Merve'nin ciğerini biliyorum ya gülüşünden, bakışından, saçından, tişört giyişinden bile ben Merve'nin ne demek istediğini çok iyi bilen birisiyim. 14 yaşından beri ben Merve'yi tanıyorum. Bunlara ne yaparsan yap yaranamazsın."

Dokunulmazlık oyunu sonrasında konuşan Avatar Atakan, Ogeday'la ilgili duyduğu rahatsızlığı şu sözlerle ifade etti:
Oyun sonunda zaten çok stresli iki güç geçiriyoruz. Dün kazanırken de çok rahat kazanmadık. Bugün kaybederken de çok rahat kaybetmedik fakat şöyle oyun sonlarında karşı tarafın özellikle de Ogeday'ın son zamanlarda kazandıkça sevimsiz ve itici hareketleri beni rahatsız etmeye başladı. Ogeday tanıdığım bir arkadaşım ama daha önceki sezonlarda böyle değildi ama şu andaki kazanma hırsı çok enteresan bir noktaya gelmiş durumda. Ben zaten tansiyonu yüksek." dedi.

Ogeday, Yunus Emre'nin Atakan'ın sözlerinden sonra alkışlamasına 'Yaver mi alkışladı? Yaver alkışladı' ifadelerini kullandıktan sonra, " Benim Atakan'dan sadece kusura bakmasın istediğim kısım şu, nabzı yüksekken ona bunu söyledim ama o da bana, başkasına hiçbir zaman kötü söz kullanmaması gerekiyor." diye konuştu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele başladı. Dokunulmazlık oyununu 10-12'lik skorla MAVİ TAKIM kazandı.

Daha sonra ada konseyine geçildi ve bir eleme adayı daha belli oldu. Kırmızı takımdan en çok adı çıkan ve ikinci eleme adayı olan yarışmacı Pınar oldu.

ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANIYOR
Survivor All Star yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sema ile Pınar kavga ediyor. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topluyor. Kardeşini yarışmada göremeyen Seda çok sinirleniyor.