Astra

Astra

Son dakika Astra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Astra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Astra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astra gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 astra haberi bulunmuştur. Tüm astra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Mario Branco'nun Sportif Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.
4.07.2023 Fenerbahçe
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de!
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de! Almanya’da üretimi başlayan Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
31.07.2022 Otomobil
Ve sosyal medya hesabından resmen açıkladı! Mario Branco Fenerbahçe'de!
Ve sosyal medya hesabından resmen açıkladı! Mario Branco Fenerbahçe'de! 46 yaşındaki Portekizli futbol adamı Mario Branco sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.
14.06.2022 Fenerbahçe
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
2024 Opel’in dönüm noktası olacak!
2024 Opel’in dönüm noktası olacak! Bu yıl kuruluşunun 160. yılını kutlayan Alman marka 2024’te önemli hedefleri ortaya koyacak. Opel, 2024 yılına kadar tüm modellerini elektrikli versiyonla sunma kararı aldı.
6.05.2022 Otomobil
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba...
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba... İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! İkinci el araba fiyatları yüzde 15 oranında düştü. Araba satışlarında ise yüzde 80 oranında azalma var. İkinci el araba fiyatlarındaki düşüşün ise sıfır arabada yapılan matrah düzenlemesiyle alakalı olduğu ifade ediliyor. Öte yandan şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Peki ikinci el araç fiyatlarında daha düşüş gerçekleşecek mi? İşte ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı!
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı! Volkswagen, Touareg, Tiguan ve T-Roc’tan sonra ailenin yeni üyeleri T-Cross ve Taigo’yu satışa sunarak SUV segmentindeki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.
21.02.2022 Otomobil
Mercedes-Benz Türkiye’de ek istihdam yaratacak!
Mercedes-Benz Türkiye’de ek istihdam yaratacak! Küresel sorumluluğu artan Mercedes-Benz Türkiye, 2022’de ilave 200 kişilik istihdam yaratacak.
16.02.2022 Otomobil
Fiat Egea "hibrit" ve "otomatik" yollara çıkıyor!
Fiat Egea "hibrit" ve "otomatik" yollara çıkıyor! Egea, Nisan ayından itibaren Sedan, Hatchback, Cross ve Cross Wagon gövde tiplerinde yeni nesil hibrit motor seçeneğiyle yollara çıkacak.
16.02.2022 Otomobil
2022 Kiralama ve İkinci El Araç zirvesi için geri sayım
2022 Kiralama ve İkinci El Araç zirvesi için geri sayım Zirve ile Türkiye’deki kiralama sektörü için yol haritası oluşturulacak...
16.02.2022 Otomobil
Opel’n yenilenen Astra’sı haziranda Türkiye’de
Opel’n yenilenen Astra’sı haziranda Türkiye’de Yeni Astra nesli tamamen elektrikli versiyonu 2023’te Türkiye’ye gelecek. Benzinli ve dizel motorlular ise 2022 haziranda yollara çıkıyor.
15.02.2022 Otomobil
Opel bu modelleri  sadece elektrikli üretecek!
Opel bu modelleri sadece elektrikli üretecek! Marka 2022’den itibaren Combo Life, Vivaro Combi ve Zafira Life modellerini sadece elektrikli olarak sunmaya başlayacak.
4.02.2022 Otomobil
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı Yeni Opel Astra Sports Tourer, iki farklı güç seviyesine sahip hibrit seçeneğiyle ilk kez tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
27.12.2021 Otomobil
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu Opel’in altıncı nesli ile dünya prömiyerini gerçekleştirdiği kompakt modeli Yeni Astra 2022’de yollara çıkacak.
10.12.2021 Otomobil
DSÖ'den koronavirüs aşısı çağrısı!
DSÖ'den koronavirüs aşısı çağrısı! DSÖ Acil Durum Komitesi, üye ülkelere uluslararası seyahatlerde tek koşul olarak "koronavirüs aşısı kanıtı" istememeleri tavsiyesinde bulundu.
26.10.2021 Dünya
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de Opel, Astra’nın altıncı neslinin global lansmanını yaptı.
1.09.2021 Otomobil
Sıfır bulamayan 2. el araç aldı!
Sıfır bulamayan 2. el araç aldı! Geçtiğimiz ağustos ayında yapılan ÖTV indirimi sonrasında fiyatların düşmesi pazarı canlandırmıştı. Ancak tedarik sorunu ve çip krizinin dünya çapında devam etmesi sebebiyle yeterli stoklar bulunamıyor ve talepler karşılanamadığı için tüketici ya beklemek durumunda kalıyor ya da ikinci ele yöneliyor.
1.09.2021 Otomobil
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında yapılan değişiklik sonrasında bazı sıfır araçların fiyatları düştü. Resmi Gazete’de yayımlanan haber doğrultusunda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları artırıldı. Buna göre; çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV %45 olarak belirlendi. Söz konusu kararın ardından Renault fiyat listesi aramaları arttı. Peki, Renault fiyat listesi güncellendi mi? İşte ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor!
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor! ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Sıfır otomobil satışlarında kullanılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Söz konusu matrah kararı sonrası otomobil fiyatlarına yönelik araştırmalar arttı. Peki, ÖTV indirimi hangi araçlarda var? Araba fiyatları düşecek mi?
13.08.2021 Gündem
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları… Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Değişiklik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karardan sonra ÖTV sonrası araç fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Sinovac deltaya karşı etkili mi? Çin'de laboratuvar çalışması yapıldı!
Sinovac deltaya karşı etkili mi? Çin'de laboratuvar çalışması yapıldı! Sinovac aşısı delta virüsüne karşı etkili mi? Çin'de yapılan bir laboratuvar çalışması, Sinovac şirketinin geliştirdiği CoronaVac aşısının oluşturduğu antikorların, çoğu kişide ikinci dozdan altı ay sonra önemli ölçüde düştüğünü gösterdi.
27.07.2021 Gündem
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası 19 bin 766 satışla Volkswagen oldu.
14.07.2021 Ekonomi
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi!
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi! Opel, en çok satan modeli Astra’nın altıncı nesline dair ilk görüntüleri paylaştı. Tamamen yenilenen yeni Astra, Mokka, Crossland ve Grandland’ın ardından cesur ve saf tasarım felsefesiyle yorumlanan Opel’in ilk hatchback modeli olmasıyla ön plana çıkıyor.
13.07.2021 Otomobil
Kalp ve tansiyon hastalarında aşılamaya ilişkin açıklama
Kalp ve tansiyon hastalarında aşılamaya ilişkin açıklama Pandemide aşılama çalışmaları yaygın bir şekilde devam ediyor. Virüsle mücadelede her yetişkin yaş grubunda aşılamanın önemine dikkat çekilirken özellikle kalp-damar ve hipertansiyon hastaları ile 65 yaş üstü bireyler daha yüksek risk altında. Aşılamada 3’üncü doz uygulamasına geçişin de açıklandığı bu günlerde kalp-damar ve hipertansiyon hastaları için Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğr. Üy. Prof. Dr. Özlem Esen açıklamalarda bulundu.
8.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Astra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.