Asker Kaçağı

Asker Kaçağı

Son dakika asker kaçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker kaçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker kaçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Kaçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker kaçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 asker kaçağı haberi bulunmuştur. Tüm asker kaçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı İstanbul’da polisin gerçekleştirdiği geniş çaplı çalışmalarda, “Askeri Ceza Kanunu”na muhalefet suçundan aranma kaydı bulun 164 kişi yakalandı. İl genelinde 162 bin 548 kişi Genel Bilgi Taramasına (GBT) tâbi tutulurken, yoklama kaçaklarının yanı sıra çeşitli suçlardan ‘aranan’ 558 şüpheli yakalandı, bu kişilerin 391’i gözaltına alındı.
25.03.2023 Gündem
Oğlu uyuşturucu bağımlısı olan annenin feryadı: Oğlumu bu illetten kurtarın!
Oğlu uyuşturucu bağımlısı olan annenin feryadı: Oğlumu bu illetten kurtarın! Antalya’nın Manavgat ilçesinde oğlu yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanan E.K. isimli kadın, oğlunun 8 yıldır uyuşturucu kullandığını, adım adım ölüme gittiğini belirterek “Ne olur oğlumu bu illetten kurtarın” diye feryat etti. Aynı dakikalarda mahkemeye çıkarılan oğlu ise kameralara el hareketi çekerek poz verdi.
15.04.2022 Yaşam
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Oya Yetişkin, ünlü dans grubunun üyesi çıktı! 'Ben ölürsem onlar da ölür'
Oya Yetişkin, ünlü dans grubunun üyesi çıktı! 'Ben ölürsem onlar da ölür' Fatih’te üç kardeşiyle birlikte intihar eden Oya Yetişkin’in ünlü müzik grubunun üyesi olduğu ortaya çıktı. Hem şarkıcılık hem modellik yaptığı belirlendi. Oya Yetişkin'in kardeşleri için 'Ben ölürsem onlar da ölür' dediği öğrenildi.
8.11.2019 Yaşam
Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi
Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi Geçen günlerde evlenen Zerrin Özer ve Murat Akıncı evliliği ardından, Akıncı hakkında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu söyleyen birçok kadın dolandırıldıklarını ardından Akıncı'nın ortalıktan kaybolduğunu anlatmıştı. Akıncı hakkındaki iddialar sadece dolandırıcılıkla sınırlı kalmamış babasının da altınlarını çalmış. İddiaları ilk kez öğrenen Zerrin Özer, kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.
24.06.2019 Magazin
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu Zerrin Özer 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Özer, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurdu. Dün ise 'Eşime güveniyorum, yanındayım. Boşanmıyorum' açıklamasını yaptı. Murat Akıncı'nın öz babası bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programını telefonla aradı. Baba Akıncı'nın "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken Zerrin Özer 'Artık bitmiştir' dedi.
21.06.2019 Magazin
Milyonları ilgilendiren düzenlemede son viraj! 6 aydan az olmayacak
Milyonları ilgilendiren düzenlemede son viraj! 6 aydan az olmayacak Halen vatani görevini yapan, bu kutsal göreve hazırlanan ya da asker kaçağı olan yüz binlerce yükümlünün dört gözle beklediği askerlik düzenlemesi önümüzdeki hafta Meclis’ten geçecek
16.06.2019 Siyaset
Asker kaçakları hiçbir yerde işe giremeyecek
Asker kaçakları hiçbir yerde işe giremeyecek Yoklama kaçakları ve bakayalar kamu veya özel sektörde işe alınamayacaklar. Bunları kamu veya özel sektörde işe alanlar hakkında askerlik şubelerince suç duyurusunda bulunulacak. Kaçaklardan kendiliğinden gelenlere her gün karşılığı 5, yakalananlara ise her gün karşılığı 10 lira idari para cezası verilecek.
25.05.2019 Gündem
Tarih belli oldu! Onlar başvuramayacak!
Tarih belli oldu! Onlar başvuramayacak! Yeni askerlik sistemine ilişkin çalışmalarda sona yaklaşıldı. Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinin muhalefeti de bilgilendirdikleri öğrenildi. Yeni sistemde son kararı Cumhurbaşkanı verecek.
18.05.2019 Gündem
"Gözaltında" evlenme teklifi etti
"Gözaltında" evlenme teklifi etti İskenderun ilçesinde bir genç, ricada bulunarak planına dahil ettiği yunus ekiplerince gözaltına alındığı sırada, kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu.
27.03.2019 Yaşam
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi
PKK'ya ağır darbe! Hepsi imha edildi Şırnak'ın İdil ilçesi kırsalında, jandarma ve Polis Özel Harekat ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda PKK'lı teröristlerce geçmiş dönemlerde kullanıldığı belirlenen 35 mağaradan 12'si imha edildi.
12.02.2019 Gündem
Diyarbakır'da operasyon! Esrarı minareye saklamışlar...
Diyarbakır'da operasyon! Esrarı minareye saklamışlar... Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, daha önce güvenlik güçlerine ateş açtığı belirlenen şahsın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda cami minaresine saklanmış esrar bulundu.
15.01.2019 Gündem
Dışarıya çıkmaya korkuyor
Dışarıya çıkmaya korkuyor Mersin’de yaşayan ve askerliğini 1979 yılında yapan Ahmet Civanbay, 7 ay içinde 3 kere ’asker kaçağı’ diye gözaltına alındı. Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında ’asker kaçağı’ olarak görünen Civanbay, hangi kuruma başvurduysa sorununu çözemedi. Civanbay, "Artık dışarıya korkarak çıkıyorum" dedi.
8.11.2018 Yaşam
Eşini 8 yerinden bıçaklayıp "Kızını öldürdüm git bak" dedi
Eşini 8 yerinden bıçaklayıp "Kızını öldürdüm git bak" dedi Eşinin şiddetine dayanamadığı için 2 çocuğu ile birlikte Ankara’da yaşayan ailesinin yanına kaçan kadın, kocası tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından cani koca, kayınvalidesine "Kızını öldürdüm, git bak" dedi.
27.10.2018 Yaşam
Polisi şehit eden sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Polisi şehit eden sanığa ağırlaştırılmış müebbet İzmir'in Bornova ilçesinde kimlik kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşıldığı sırada bıçakla saldırdığı polis memurunu şehit ettiği, diğerini yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
4.10.2018 Gündem
Kızıltepe polisinden 'Şok Uygulama'
Kızıltepe polisinden 'Şok Uygulama' Mardin'in Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği 'Şok Uygulama' neticesinde 200 şahıs sorgulanırken bir asker kaçağı tespit edildi
14.04.2018 Gündem
Asker kaçağı polislere saldırdı: 1 polis şehit
Asker kaçağı polislere saldırdı: 1 polis şehit İzmir'in Bornova ilçesinde, Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü sırasında asker kaçağı olduğu anlaşılan şüphelinin bıçakla saldırdığı iki polisten biri şehit oldu, diğeri yaralandı.
6.03.2018 Gündem
Türkler geliştirdi, dünya talip oldu!
Türkler geliştirdi, dünya talip oldu! Jandarmadan emekli bir grup asker ile ODTÜ profesörlerinin yazılımını geliştirdiği saniyeler içinde yüzü tanıyan akıllı gözlük TAKBUL’a ilgi büyük.
29.09.2021 Gündem
Yığınak yapmaya başladılar! 'Türkiye'ye saldırmaya hazır olun'
Yığınak yapmaya başladılar! 'Türkiye'ye saldırmaya hazır olun' Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG/PYD Türkiye'nin operasyona hazırlandığı Afrin'deki hazırlıklarına hız verdi. Teröristler son günlerde konvoylar halinde Afrin'e silah ve eleman taşıyor.
29.09.2021 Gündem
'Paşam' askerde 'Paşa'nın postası oldu!
'Paşam' askerde 'Paşa'nın postası oldu! 'Bölük' filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım, askerde paşa postası görevindeki 'Erdal' karakterine hayat veriyor.
14.10.2017 Kültür Sanat
17 yıl boyunca eşinden şiddet gördü! 11 parmağı kesildi...
17 yıl boyunca eşinden şiddet gördü! 11 parmağı kesildi... Görücü usulü ile 17 yıl önce dini nikahla evlendirildiği eşinden sürekli şiddet gören ve bunun sonucunda 11 parmağı kesilen 5 çocuk annesi 35 yaşındaki Gülfidan Sepil, Ankara'daki evinden kaçarak Van'daki ağabeyine sığındı. Savcılığa başvuran Gülfidan Sepil işkenceci eşinden şikayetçi oldu.
8.08.2017 Yaşam
Tekirdağ'da iğrenç taciz
Tekirdağ'da iğrenç taciz Çorlu'da, kadınları taciz ettiği öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.
21.07.2017 Yaşam
Operasyonun bilançosu açıklandı
Operasyonun bilançosu açıklandı İstanbul'da bu sabah düzenlenen 'Kurt Kapanı 2' oeprasyonunda bilanço açıklandı.
29.09.2021 Gündem
4 yıldır aranan cezaevi firarisi yakalandı
4 yıldır aranan cezaevi firarisi yakalandı Sivas'taki yarı açık cezaevinden 2012'de firar eden hükümlü, ağabeyine ait kimlikle yakalandı
17.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Asker Kaçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker kaçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.