Arto

Arto

Son dakika arto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arto gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 arto haberi bulunmuştur. Tüm arto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası!
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Magazin
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün şikayeti üzerine Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandıkları iddiasıyla magazin programı yorumcuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.
26.04.2023 Magazin
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik!
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik! Ünlü oyuncu Kubilay Aka geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki sunucular Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’den “gizliliğin ihlali” ve “hakaret suçlarından” şikâyetçi olmuştu. Savcılık kararını verdi.
12.04.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası!
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası! Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
15.01.2023 Magazin
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı?
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı? Seren Serengil neden yok, Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı, kovuldu mu? Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını açıp Seren Serengil’in programda olmadığını gören izleyiciler arama motorlarına yönelerek Seren Serengil’in akıbeti hakkında yanıt bulmaya çalıştı. Ünlü sanatçı Seren Serengil, uzun süredir sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı magazin programıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da neden yok, ayrıldı mı?
12.01.2023 Televizyon
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İlk açıklama geldi
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İlk açıklama geldi Sivri dilli şarkıcı Seren Serengil'in, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki partnerleri Bircan Bali ve Arto ile arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Son olarak yapımcıyla tartışma yaşadığı ve programdan kovulduğu konuşulan ünlü isim, yayın sırasında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastanelik olmuştu. Seren Serengil'den günler sonra açıklama geldi.
12.01.2023 Magazin
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok?
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok? Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil’i bugün ekranlarda göremeyen izleyiciler Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? sorularına yanıt arıyor.
10.01.2023 Televizyon
Seren Serengil hastanelik oldu! 'Şuuru bulanık'
Seren Serengil hastanelik oldu! 'Şuuru bulanık' 'Söylemezsen Olmaz' programında Bircan Bali ve Arto ile sorunlar yaşayan Seren Serengil yine hastanelik oldu. Seren Serengil'in sevgilisi hastaneden paylaşım yaparak "Şuuru bulanık" dedi.
9.01.2023 Magazin
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim'
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim' Şarkıcı Doğuş’un Azerbaycanlı sunucu eşi Hoşgedem Hidayetkızı’nın programına giden genç, iddialarıyla gündem oldu. Programa katılan Seyid isimli gencin, "Doğuş benim babam" açıklaması ortalığı karıştırdı. Uzun süredir ailesiyle birlikte Azerbaycan'da yaşayan, evli ve iki çocuk babası Doğuş, iddialar karşısında sessizliğini bozdu.
5.01.2023 Magazin
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı!
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı! 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Söz konusu olayın ardından Seren Serengil Bircan Bali küs mü, Seren Serengil Bircan Bali kavgası nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.12.2022 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Söylemezsem Olmaz Arto neden yok? Arto programdan ayrıldı mı?
Söylemezsem Olmaz Arto neden yok? Arto programdan ayrıldı mı? Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto'yu ekranlara göremeyen vatandaşlar Söylemezsem olmaz Arto neden yok, Arto programdan ayrıldı mı? sorularına yanıt arıyor.
29.11.2022 Televizyon
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil'in, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu. Hakkındaki aşk iddiasına sessiz kalan Erbil, Instagram hesabından Poyraz’ın bir fotoğrafını paylaştı, daha sonra da sildi.
1.11.2022 Magazin
Serdar Ortaç evini satıyor mu? Açıklama geldi
Serdar Ortaç evini satıyor mu? Açıklama geldi Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın elinde kalan son evini de satacağı geçtiğimiz günlerde magazin kulislerinde konuşuluyordu. Çıkan iddialar sonrası Serdar Ortaç yeni bir açıklama yaptı.
29.09.2022 Magazin
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ardından adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen, bir televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Mahkeme 3 sunucu hakkında Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmama kararı verdi.
1.09.2022 Magazin
Yıldız Tilbe, hakkında 1 ay konuşturmama kararı aldırdı! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto...
Yıldız Tilbe, hakkında 1 ay konuşturmama kararı aldırdı! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto... Sokak köpeklerine ilişkin paylaşımı nedeniyle tepki çeken sanatçı Yıldız Tilbe, bir televizyon programında kendisinin kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında konuşmama kararı aldırdı. Sunucular 1 ay boyunca Tilbe halkında konuşurlarsa hapis cezasına çarptırılacaklar.
23.04.2022 Magazin
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın senarist eşi Sema Ergenekon ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Aslan, son olarak hayat arkadaşının yeni yaşını kutladı.
9.04.2022 Magazin
Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin 'Gülşen' itirazı ile ilgili flaş karar!
Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin 'Gülşen' itirazı ile ilgili flaş karar! Şarkıcı Gülşen, 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda kendisini hedef gösterip hakaret ettikleri iddiasıyla bir ay konuşmama kararı aldırdığı sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto mahkemeye itirazda bulundu. Mahkeme konuyla ilgili kararını verdi.
9.04.2022 Magazin
Gülşen 'Söylemezsem Olmaz' yorumcularına konuşmama kararı aldırttı!
Gülşen 'Söylemezsem Olmaz' yorumcularına konuşmama kararı aldırttı! Şarkıcı Gülşen, 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında kendisini hedef göstererek hakaret ettikleri ve ısrarlı şekilde psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında bir ay konuşmama kararı aldırdı. Davalı sunucular, mahkeme kararına aykırı davranırsa hapis yatacak.
25.03.2022 Magazin
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Serdar Ortaç fenalaştı
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Serdar Ortaç fenalaştı Seren Serengil, geçen cuma akşamı Kıbrıs'ta sahneye çıktığı Serdar Ortaç'ın sahne sonrası zehirlenerek fenalaştığını vei ve zor anlar yaşadığını söyledi.
16.02.2022 Magazin
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası!
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası! Şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu kızı Yasmin Erbil, “Eşim beni üç kadınla aldattı, o kadınlardan biri de Yasmin Erbil” diyen sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı’yı mahkemeye verdi. Yasmin Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
9.02.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri 'beni kurtarın' olmuş! Bircan Bali ve Seren Serengil, gözyaşları içinde anlattı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri 'beni kurtarın' olmuş! Bircan Bali ve Seren Serengil, gözyaşları içinde anlattı! Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini canlı yayında konuşan Bircan Bali ve Seren Serengil gözyaşlarına hakim olamadı. Ece Erken'in yakın arkadaşı Bircan Bali konuşmaktan zorlanırken Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki sözlerini de anlattı.
27.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.