Gazete Vatan Logo
Magazin Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi

Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.

Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Demet Akalın ile ABD'ye giden Seren Serengil, tatili bitirip Türkiye'ye döndü. Günler sonra 'Söylemezsem Olmaz' programına çıkan Serengil, kendisinin yokluğunda canlı yayında halay çeken Bircan Bali ve Arto Dalga'ya gönderme yapınca tansiyon bir anda yükseldi.

“BEN YOKKEN HALAY ÇEKİYORSUNUZ”

Program açılışında Seren Serengil'in "Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz" çıkışına sinirlenen Bircan Bali, "Sen varken de dert çekiyoruz" diyerek tepki gösterdi. Bali'nin sözüne sinirlenen ve yüz ifadesi değişen Serengil ise "Sözümü kesme, ben konuşuyorum. Sözümü lütfen kesme" ifadelerini kullandı.

BİRCAN BALİ SİNİRLENDİ

Serengil'in kendisiyle emir kipiyle konuşmasına tahammül edemeyen Bircan Bali, "Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika'da kaldı" dedi. Sözlerine devam eden Seren Serengil, program akışından bahsetmeden takipçisi olduğu sokak köpekleri şiddet olayıyla ilgili gelişmeleri aktarırken Bali'nin surat ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

"ÇENEM KİLİTLENDİ"

İkili arasındaki gerilimin ardından konuşmakta zorlanan Seren Serengil, 'çenem kilitlendi' dedi. Ekip, Seren Serengil'e müdahalede bulunabilmek için VTR girdi. Programın diğer sunucusu Arto Dalga ise ikilinin arasındaki tartışmaya sessiz kalmayı tercih etti.

SEREN SERENGİL HASTANELİK OLDU

Serengil'in son durumunu ise uzun zamandır aşk yaşadığı Mustafa Tohma Rahman paylaştı. Serengil'in müşahede altına alındığını söyleyen Tohma, "Yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi oldu. Müşahede altına alındı, başka hastaneye sevk edildi. Merak etmeyin" ifadelerini kullandı.Söylemezsem Olmaz programını kapatırken Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Bircan Bali, "Yapımcımız Seren Serengil'in yanına gitti, sağlık durumu gayet iyi" dedi.

CANLI YAYINDA AÇIKLAMIŞTI

Seren Serengil, bir dönem Hadise ile Reza Zerrab arasında ilişki olduğunu iddia ederek, canlı yayında elindeki belgeleri açıklamıştı. Hadise'nin kesin bir dille yalanladığı yasak aşk iddiasıyla ilgili konuşan Serengil, Ebru Gündeş tarafından Reza Zarrab'a açılan boşanma davasına ilişkin dosyadan bir bölüm de okumuştu.

Haberin Devamı

"YASAK AŞKI İTİRAF ETTİ"

Serengil'in iddiasına göre söz konusu dilekçede şu ifadeler yer alıyordu:

Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir.

"İHANETTEN EMİN OLUNCA DAVA AÇTI"

Seren Serengil, Ebru Gündeş'in yasak aşk iddiasının çıktığı dönemde dokuz günlüğüne kızı için Amerika'ya gittiğini belirterek, "Hadise olayını bilerek kızı için Reza Zarrab'ın yanına gitti. Döner dönmez de ihanetten emin olunca boşanma davasını açtı. İhanete üzülürüm ama yakın arkadaş olması çok başka" şeklinde konuşmuştu.

"BİTTİ O KONU!"

Haberin Devamı

Daha sonra Nişantaşı'nda köpekleriyle görüntülenen Seren Serengil, kendisine yöneltilen soruları cevaplamıştı. Serengil, Hadise ile ilgili konuyu kapattığını ve daha fazla konuşmak istemediğini söyleyip, "Onu paket yaptık. Bitti o konu" demişti.