Söylemezsem Olmaz

Söylemezsem Olmaz

Son dakika Söylemezsem Olmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Söylemezsem Olmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Söylemezsem Olmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söylemezsem olmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 söylemezsem olmaz haberi bulunmuştur. Tüm söylemezsem olmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt!
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt! Ünlü sunucu Bircan Bali, artık magazin programlarında yer almayacağını duyurarak "Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bali'nin haberini alan Seren Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
17.08.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm'
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm' İbrahim Tatlıses ve torunu arasında sular durulmuyor. Tatlıses, dairesinde oturan torununu çıkarmak için açtığı dava hakkında konuştu. Oğlu ve torununun “akli melekelerinin yerinde olmadığı” iddiasını hazmedemediğini söyleyen sanatçı, “Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde” dedi.
27.05.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik!
Kubilay Aka'nın şikayetine takipsizlik! Ünlü oyuncu Kubilay Aka geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki sunucular Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’den “gizliliğin ihlali” ve “hakaret suçlarından” şikâyetçi olmuştu. Savcılık kararını verdi.
12.04.2023 Magazin
Hadise ile Icardi birlikte mi?
Hadise ile Icardi birlikte mi? Mehmet Dinçerler ile ayrılığı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şancı, ikili hakkında bilinmeyeni açıkladı. İşte detaylar...
2.02.2023 Magazin
Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı: 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım
Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı: 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım Survivor'da gösterdiği performans ile hafızalarda yer edinen Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyurmuştu. Karadere, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Kanser sürecinden bahseden Nagihan Karadere, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.
2.02.2023 Magazin
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia! Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.
30.01.2023 Magazin
Bircan Bali'den Hafsanur'u destekleyen Hadise'ye cevap!
Bircan Bali'den Hafsanur'u destekleyen Hadise'ye cevap! Şarkıcı Hadise, ilaç içip bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen oyuncu Hafsanur Sancaktutan'a sosyal medyadan destek verdi. Oyuncu tarafından yalanlanan 'intihar' iddiasını ortaya atan 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali ise ünlü popçunun paylaşımına sessiz kalmadı. İşte detaylar...
18.01.2023 Magazin
Bircan Bali'ye tepki yağıyor!  "Bileğini güzel kamufle etmiş"
Bircan Bali'ye tepki yağıyor! "Bileğini güzel kamufle etmiş" Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu iddialardan sonra bileklerinin fotoğrafını paylaşmak zorunda kaldı. Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın intihara teşebbüs ettiği iddiasını sürdürünce sosyal medyada büyük tepki çekti.
20.02.2023 Magazin
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin 'Antidepresan' şarkısını yorumlayıp adından söz ettiren Merve Boluğur, şarkıcı Selen Görgüzel'in, kendisi hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Boluğur, "Okuyamadığı halde sürekli şarkı paylaşıyor. Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" yorumuna, "Ablacığım benim gibi güzel değilsin, asıl senin sesin yok" karşılığını verdi. Görgüzel de oyuncunun olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
14.01.2023 Magazin
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş yürüdü mü? Gerçek ortaya çıktı
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş yürüdü mü? Gerçek ortaya çıktı Geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edildi. Görüntü sosyal medyada gündem olurken Demir'in sarıldığı kişinin Saraçoğlu olmadığı öğrenildi.
13.01.2023 Magazin
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı?
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı? Seren Serengil neden yok, Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı, kovuldu mu? Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını açıp Seren Serengil’in programda olmadığını gören izleyiciler arama motorlarına yönelerek Seren Serengil’in akıbeti hakkında yanıt bulmaya çalıştı. Ünlü sanatçı Seren Serengil, uzun süredir sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı magazin programıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da neden yok, ayrıldı mı?
12.01.2023 Televizyon
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İlk açıklama geldi
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İlk açıklama geldi Sivri dilli şarkıcı Seren Serengil'in, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki partnerleri Bircan Bali ve Arto ile arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Son olarak yapımcıyla tartışma yaşadığı ve programdan kovulduğu konuşulan ünlü isim, yayın sırasında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastanelik olmuştu. Seren Serengil'den günler sonra açıklama geldi.
12.01.2023 Magazin
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok?
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok? Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil’i bugün ekranlarda göremeyen izleyiciler Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? sorularına yanıt arıyor.
10.01.2023 Televizyon
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim'
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim' Şarkıcı Doğuş’un Azerbaycanlı sunucu eşi Hoşgedem Hidayetkızı’nın programına giden genç, iddialarıyla gündem oldu. Programa katılan Seyid isimli gencin, "Doğuş benim babam" açıklaması ortalığı karıştırdı. Uzun süredir ailesiyle birlikte Azerbaycan'da yaşayan, evli ve iki çocuk babası Doğuş, iddialar karşısında sessizliğini bozdu.
5.01.2023 Magazin
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler…
Pakize Suda kimdir? Cenaze töreni bugün! Oyuncu Pakize Suda neden öldü, kaç yaşındaydı, nereliydi? İşte hayatı ve oynadığı diziler… Pakize Suda bugün defnedilecek. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Pakize Suda oyunculuk performansı dışında sunuculuk ve köşe yazarlığıyla da hafızalarda yerini aldı. Peki, Pakize Suda kimdir, nereliydi, kaç yaşında ve neden öldü? Pakize Suda’nın hayatı ve cenaze töreni hakkında merak edilenler…
23.12.2022 Televizyon
Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı?
Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı? Seren Serengil bugün neden yok, Seren Serengül neden yok? Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil’i ekranlarda göremeyen vatandaşlar Seren Serengil neden yok, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?
22.12.2022 Televizyon
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı!
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı! 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Söz konusu olayın ardından Seren Serengil Bircan Bali küs mü, Seren Serengil Bircan Bali kavgası nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.12.2022 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Söylemezsem Olmaz Seren Serengil ayrıldı mı, neden yok? Söylemezsem Olmaz Seren Serengil nerede?
Söylemezsem Olmaz Seren Serengil ayrıldı mı, neden yok? Söylemezsem Olmaz Seren Serengil nerede? Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil’i göremeyen vatandaşlar Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da neden yok? Söylemezsem Olmaz Seren Serengil ayrıldı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Söylemezsem Olmaz Seren Serengil nerede?
9.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Söylemezsem Olmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söylemezsem olmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.