Gazete Vatan Logo
Magazin Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!

Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!

Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.

Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!

Doğuş, öz babası olduğu iddiasıyla kendisini mahkemeye veren 22 yaşındaki Seyid isimli gencin, babası olup olmadığını öğrenmek için Azerbaycan’da DNA örneği vermişti. 7 Ocak'ta kamuoyuna yansıyan DNA sonucuna göre; kıl ve kan örneği veren 48 yaşındaki şarkıcının, Seyid'in babası olmadığı tespit edilmişti. 16 DNA işaretleyicisi ile yapılan testlerde, Doğuş ile Seyid arasında yüzde 99.99 ile herhangi bir bağ olmadığı ortaya çıkmıştı.

Instagram hesabından eşini etiketlediği bir video yayınlayan Doğuş, kamuoyuna yansıyan haberlere rağmen DNA testinin henüz sonuçlanmadığını vurgulamış, "Bizler de cevabı bekliyoruz" demişti.

DOĞUŞ'UN EŞİ HAKKINDA ŞOKE EDEN SUÇLAMA!

Yaşamını Azerbaycan'da sürdüren Doğuş cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Seyid'in, Azerbaycan'daki yapılan DNA testine itiraz edip, testin Türkiye'deki hastanelerde yenilenmesini talep ettiğini yazdı. 22 yaşındaki genç, Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı'nın DNA sonuçlarıyla oynadığını savundu.

"BABAMIN DOĞUŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Haberin Devamı

Doğuş'a benzerliğiyle dikkat çeken Seyid, "Hoşgedem Hidayetkızı, DNA sonuçlarıyla oynadı. Oradaki DNA sonucunu kabul etmiyorum. Türkiye'deki hastanelerde yapılmasını talep ediyorum. Ben babamın Doğuş olduğunu biliyorum" açıklamasını yaptı.

İKİNCİ KEZ DNA ÖRNEĞİ VERECEK

Magazin gündemine bomba gibi düşen 'babalık davası' haberleri nedeniyle Hoşkedem Hidayetkızı ile sekiz yıllık evliliğinde kriz yaşayan ünlü şarkıcının, Türkiye'ye gelerek, ikinci kez babalık testi için örnek vermeyi kabul ettiği öğrenildi.

"MANEVİ OĞLUM OLARAK KABUL EDEBİLİRİM"

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, 4 Ocak'ta Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum.

Haberin Devamı

İKİ EVLİLİK YAPTI, İKİ ÇOCUĞU VAR

Doğuş, 2006 yılında dünyaevine girdiği Şeyma Uygun ile 2009'da boşanmıştı. 2014'te ise Azerbaycanlı sunucu ve gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile nikâh masasına oturan ünlü ismin, bu evlilikten Arda ve Arın adında iki oğlu bulunuyor.