Babalık

Babalık

Son dakika babalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.040 babalık haberi bulunmuştur. Tüm babalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifti döven okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifti döven okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Vatan TV
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Babasından; babalık görmediğini ve sevgi eksikliğiyle büyüdüğünü söyleyen Yasmin Erbil, yeniden bir hayli çarpıcı açıklama yaptı; "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi"
26.01.2024 Magazin
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde karşımıza çıkan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de hevesi de gayet iyi biliyoruz. Bu bayat oyunların gayesi bizim asıl vizyonumuzdan uzaklaştırmaktır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar" dedi.
10.01.2024 Gündem
Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi
Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi Van’da 2024 yılının ilk bebekleri Lokman Hekim Van Hastanesinde dünyaya geldi.
31.12.2023 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu! Eşi benzeri görülmemiş olay Muğla'da yaşandı. Orhan Bozkurt annesi Melek Bozkurt'un "Gerçek baban Halil Bozkurt değil, Hasip Bozkurt. Benim babam da Mehmet Bozkurt olabilir" itirafıyla hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta aldı. Seneler sonra yapılan incelemede, annesinin sözlerinin doğru olduğu ortaya çıktı. 100 milyonluk mirasa ortak olan anne oğul hukuk mücadelesiyle tarih yazdı: Dünyada bir ilk!
18.12.2023 Gündem
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, programa katılınca Nebioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti.
17.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Babalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.