Gazete Vatan Logo
Magazin Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi

Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi

Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.

Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında, Gülşah Saraçoğlu ile Mahsun Kırmızıgül’ün aşk yaşadığı iddia edildi. 13 Mayıs gecesi Kırmızıgül'ün verdiği konserde, ikilinin kuliste yakınlaştığı ileri sürüldü.

"KULİSİNDE ZİYARET ETMEK İSTEYEN HERKESİ AĞIRLAMIŞTIR"

Mahsun Kırmızıgül’ün menajeri ise çok konuşulan aşk iddiası hakkında şu ifadeleri kullandı:

Sanatçımız Mahsun Kırmızıgül hakkında yapılan asılsız ve yalan haberleri esefle kınıyoruz. Bu haberlerin perde arkasını biliyoruz. Mahsun Kırmızıgül sanat hayatı boyunca sevenleriyle ve kendisini izlemeye gelenlerle sıcak bir iletişim kurmuş ve menajerlerinin, ekibinin de yanında olduğu kulisinde kendisini ziyaret etmek isteyen herkesi ağırlamıştır.

"BÜYÜK HAKARET"

Yusuf Kırmızıgül imzasıyla yapılan açıklamada, "Bu haberler hem sanatçımıza hem de kendisini dinlemeye gelen insanlara büyük bir hakarettir. Masa başı yapılan iftira haberleriyle ilgili olarak hukuki süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

"EVLİLİĞİMİZİ KURTARAMADIK"

Mahsun Kırmızıgül, 2016'da bir yıldır birlikte olduğu Avukat Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles eyaletinde dünyaevine girmişti. 2017'de Lavin ismini verdikleri kızları dünyaya gelen ünlü çift, Nisan 2022'de Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşanmıştı.

Kırmızıgül, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Evliliğimizi kurtarmak için elimden gelen yaptım. Ama olmadı" demişti. Kırmızıgül’ün ardından adliyeden çıkan avukat Binay ise "Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı