Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan

Son dakika Hafsanur Sancaktutan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hafsanur Sancaktutan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hafsanur Sancaktutan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafsanur Sancaktutan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafsanur sancaktutan gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 hafsanur sancaktutan haberi bulunmuştur. Tüm hafsanur sancaktutan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor! Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aşk yaşadıkları iddialarına yanıt verdi! 'Kerem Avrupai konuştuğu için yanlış anlaşılmış olabilir'
Aşk yaşadıkları iddialarına yanıt verdi! 'Kerem Avrupai konuştuğu için yanlış anlaşılmış olabilir' Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin’in aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Bürsin, katıldığı bir söyleşide bu iddiaları yalanlamıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülen Sancaktutan da Bürsin hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
23.11.2023 Magazin
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması Kerem Bürsin geçtiğimiz dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu.
22.10.2023 Magazin
Ateş ve Leyla'nın hikayesi erken bitti! Ya Çok Seversen dizisi neden final yapıyor?
Ateş ve Leyla'nın hikayesi erken bitti! Ya Çok Seversen dizisi neden final yapıyor? Ya Çok Seversen dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen final fragmanı yayınlandı. Ateş ve Leyla'nın aşk hikayesini konu alan dizi yaz döneminde ekrana gelmeye başlamıştı. Peki Ya Çok Seversen finalinde ne olacak? İşte detaylar...
26.09.2023 Televizyon
Hafsanur Sancaktutan dizideki partnerini anlattı: 'Kerem Bürsin beni cezbetti'
Hafsanur Sancaktutan dizideki partnerini anlattı: 'Kerem Bürsin beni cezbetti' Ya Çok Seversen’in yıldızı Hafsanur Sancaktutan Elle dergisine konuştu. Oyuncu aşkla ilgili bir sorulara cevap verdi.
6.09.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen' dizisinin yayın günü değişti
'Ya Çok Seversen' dizisinin yayın günü değişti KANAL D ekranlarında ilgiyle izlenen “Ya Çok Seversen'' dizisinin yayın günü değişti.
31.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: 'Ya Çok Seversen'i izleyince aşık olasım geldi'
İbrahim Tatlıses: 'Ya Çok Seversen'i izleyince aşık olasım geldi' Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Ya Çok Seversen', dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Romantik anların damga vurduğu bölüme, 'İmparator' İbrahim Tatlıses de kayıtsız kalamadı.
25.08.2023 Magazin
Kerem Bürsin korkuttu! Hastaneye kaldırıldı
Kerem Bürsin korkuttu! Hastaneye kaldırıldı Dizi setinde ateşlenen oyuncu Kerem Bürsin hastaneye kaldırıldı. Bürsin bir gün daha hastanede tutulacak.
19.08.2023 Magazin
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim'
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim' Kanal D’nin, perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği 'Ya Çok Seversen'in 4'üncü bölümü yine nefes kesti.
28.07.2023 Magazin
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’dan eğlenceli bir video daha!
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’dan eğlenceli bir video daha! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizisi “Ya Çok Seversen” 4’üncü bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.
27.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
18.07.2023 Televizyon
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen setine kahve molası
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen setine kahve molası Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Ya Çok Seversen'in başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, bir AVM'de kameralara yansıdı. Hayranlarından büyük ilgi gören ikili, ayaküstü gazetecilere de selam verdi.
15.07.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti!
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.
14.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli 'Ya Çok Seversen'de Leyla karakterini oynayan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı 'Leyla'yı, Vogue dergisine anlattı. "Leyla sürprizlerle dolu. Benim yapamayacağım işleri yapıyor." diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Magazin
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu?
Ateş hayatının şokunu yaşıyor! 'Ya Çok Seversen'in 2. bölümünde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Ya Çok Seversen' 2. bölümü ile dün akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 2. bölümünde yaşananlar haberimizde...
14.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor?
Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor? Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi ilk fragmanıyla dikkat çekti. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Ya Çok Seversen'in senaryosunu Kübra Sülün yazıyor. Yaz döneminde ekrana gelecek olan Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...
13.07.2023 Televizyon
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın eğlenceli anları…
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın eğlenceli anları… Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan yeni dizisi Ya Çok Seversen merakla beklenen 2’nci bölümü ile bu akşam seyirci ile buluşacak. Başrol oyuncularının uyumu ilk bölümden tam not alırken, dizideki çekişmeleri zaman zaman sete de yansıyor.
13.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hafsanur Sancaktutan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafsanur sancaktutan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.