Arkadaşını Öldürdü

Arkadaşını Öldürdü

Son dakika arkadaşını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arkadaşını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arkadaşını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arkadaşını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arkadaşını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 arkadaşını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm arkadaşını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını öldürdü
15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını öldürdü Gaziantep'te S.S.Ç. (15), kendisine şaka yaptığı iddiasıyla tartıştığı arkadaşı Mehmet Şerif Şahin'i (18) bıçaklayarak öldürdü.
15.01.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı İnsanı dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki ayrı dava açılan Ahmet Burak Demir (40), Kutlu’ya yönelik eylemi nedeniyle hakim karşısına çıktı. 3 kurşunla vurduğu Kutlu’nun kestiği başını buzdolabında saklayan Demir, kendisini cinayete berber arkadaşı Ersin K.’nin azmettirdiğini öne sürdü. Tabancayı kendisine Kutlu’nun arkadaşı Ersin K.’nin verdiğini söyleyen Demir, “Ersin bana ‘Silahı al, Murat’ı öldür’ dedi. Öldürdüm. Ersin K.’nin de benimle birlikte yargılanmasını istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Ersin K. hakkında da Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
20.11.2023 Gündem
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu Antalya'da sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i (25) tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C. (23), 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.
30.07.2023 Gündem
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı Bolu'da, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia eden boya ustası Sinan Dursun (44), gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazdı.
30.07.2023 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay Antalya'da sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i (25) tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C. (23), 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.
30.07.2023 Gündem
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum'
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum' Ordu’nun Ünye ilçesinde tartıştığı erkek arkadaşını önce bıçaklayıp daha sonra tabanca ile vurarak öldüren kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.05.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü? Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?
16.01.2023 Gündem
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü!
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden buldu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu belirledi. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, Çiftçi'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Çiftçi, korkunç olayın detaylarını anlattı. İşte haberin ayrıntıları...
16.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok'
Nişan dönüşü korkunç kaza! 'Bu acının tarifi yok' Kırşehir'de 10 aracın karıştığı zincirleme kazada annesi Sündüs Yamak (64) ile hayatını kaybeden Görkem Yamak'ın (29) kendi nişan töreninden dönüş yolunda olduğu ortaya çıktı. Trabzonlu anne ve oğlundan geri kazadan 1 gün önceki nişanda çekilen fotoğraf kaldı.
11.01.2023 Yaşam
Sevgilisiyle yaşayan Zerrin'in sır ölümü! İntihar mı, cinayet mi?
Sevgilisiyle yaşayan Zerrin'in sır ölümü! İntihar mı, cinayet mi? Zerin Kılınç, sevgilisiyle birlikte yaşadığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Evin içinde boğuşmayı andıran birçok ize rağmen şüpheli sevgili Yılmaz S., “Pencereden atladı” beyanı esas alınarak serbest bırakıldı. Zerin’in ailesi ölümün intihar mı, cinayet mi sorunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...
11.01.2023 Gündem
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktı
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktı Gece yarısı korkunç olay. Abisinin evine baskın yapan kardeş dehşet saçtı. Başakşehir’de abisinin evini basan şahıs, hamile yengesini silahla vurarak öldürdü. Hırsını alamayan kardeş sonra tartıştığı arkadaşını da öldürdü. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Yaşam
12 yaşındaki kız okul tuvaletinde sınıf arkadaşını öldürdü! Hortumla dövdü, defalarca bıçakladı
12 yaşındaki kız okul tuvaletinde sınıf arkadaşını öldürdü! Hortumla dövdü, defalarca bıçakladı Mersin'deki bir ortaokulda korkunç bir cinayet yaşandı. 12 yaşındaki kız öğrenci, sınavda düşük not aldığı için kendisiyle alay eden sınıf arkadaşını okul tuvaletinde 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
30.11.2022 Yaşam
Sattığı telefonun parasını alamayınca arkadaşını öldürdü
Sattığı telefonun parasını alamayınca arkadaşını öldürdü Adana'da Çetin Kızıl (35), telefonu sattığı arkadaşı Eyüp Aşçı'yı (32) parasını ödemediği iddiasıyla tabancayla ensesinden vurarak öldürdü. Motosikletle kaçan Kızıl, güvenlik kamerasından tespit edilip, saklandığı metruk binada yakalandı. İfadesinde, Korkutmak için tabancayı ateşledim. Öldürme amacım yoktu diyen Kızıl, tutuklandı.
11.10.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de iş arkadaşını öldürdü
Büyükçekmece'de iş arkadaşını öldürdü Büyükçekmece’de, Murat Duran eşiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği iş arkadaşı Nail Demir’i tabancayla öldürdü. Yeğenleri gözaltına alınan Duran'ı yakalamak için çalışmalar devam ediyor.
19.09.2022 Yaşam
Tartıştığı mesai arkadaşını öldürdü
Tartıştığı mesai arkadaşını öldürdü Konya'nın Selçuklu ilçesinde Tamer Esenkaya (30), ağabeyine küfür ettiği iddiasıyla tartıştığı mesai arkadaşı Abdullah Ersen'i (29) tabanca ile vurarak öldürdü. 18 suç kaydı bulunan Esenkaya, gözaltına alınıp tutuklandı.
11.09.2022 Yaşam
Avukat, kavgada araya giren arkadaşını öldürdü
Avukat, kavgada araya giren arkadaşını öldürdü Gaziantep'te, 2 arkadaşı arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmak isteyen Ahmet Tamer (40), kurşunların isabet etmesiyle yaşamını yitirdi. Silahı ateşleyen avukat Yusuf S. ile kavgaya karışan İsa Y. gözaltına alındı.
27.07.2022 Yaşam
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’
Hırsızdan şoke eden not! ‘Kıymalı yumurta yapıp, duş almış’ Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Ramazan Bayramı tatili için memleketine giden Karademir ailesinin evine giren hırsızlık şüphelisi, "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" yazılı not bıraktı. Hırsızdan şikayetçi olan ev sahibi Levent Karademir (40), "Bilgisayar ve iş elbiselerimi ihtiyacı gibi gösterip, çalmış. Bununla da yetinmemiş, alt katta tavada kıymalı yumurta yapıp bir güzel karnını doyurmuş. Duş da almış" dedi.
14.05.2022 Yaşam
Sokak ortasında arkadaşını öldürdü! Sebebi şok etti
Sokak ortasında arkadaşını öldürdü! Sebebi şok etti Adana’da, sokak ortasında tabancayla vurulan Yalçın Fırat’ın (30), 2 bin lira borçlu olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Umut Can Gültekin (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gültekin ile yanındaki Mehmet Aktaş (21) ve C.M. (20), mahalledeki metruk binada saklanırken yakalandı.
14.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Arkadaşını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arkadaşını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.