Gazete Vatan Logo

Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?

Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?

Şarkıcı ve model Seçil Çifçi, iddiaya göre eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü. Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, barışmak için kapısına gelen eski sevgilisini öldürüp babasıyla birlikte ormana gömdü. Peki, Seçil Çiftçi kimdir, Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?

Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?

Birçok kez Çiftçi'nin evine gelen Sevgi, barışmak istedi. Seçil ise reddetti. Kanal D Haber'in haberine göre eski sevgili son defa eve geldiğinde bu sefer Seçil, onu içeri aldı. İkili konuşmaya başladı ama konuşma uzun sürmedi. Tartışmaya dönen konuşmada Seçil, sert bir cisimle eski sevgilisine defalarca vurdu.

Sevgi olay yerinde hayatını kaybederken kadın babasından yardım istedi. Baba ile kızı elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürdü.

Cesedi mantar toplayan bir aile bularak jandarmaya haber verdi.

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'yi yaptığı sosyal medya paylaşımları ele verdi. Suçunu itiraf eden Çiftçi babasıyla beraber yakalandı.

Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi hakkında detayları bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Seçil Çiftçi'nin şarkıları neler?

Yaktın Yüreğimi

Geceler Yarim Oldu

Bir Daha Sevmeyeceğiz 

Bilemezsin Sen